Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ВЪЗРАСТНИ

Постоянни киселини в стомаха - нормално ли е?

(1/3) > >>

ivan_ivanov:
От февруари миналата година стомашните киселини са постоянен спътник в живота ми, малко повече да хапна и веднага се появяват и вече не знам какво да правя, но може и да си внушавам, защото четох, че стомахът се дразнел и от стрес, като не мисля, че може да ми се появят киселини и не се появяват, но когато легна и започна да мисля, че е неизбежно, те се появяват. Може би прекалено много се навивам и се получава като самосбъдващо се пророчество.

crockett:
По-скоро опитай да ограничиш късното хранене! Друг сигурен причинител на киселините са тежките и мазни храни. понякога тестото и особено мазните банички на закуска или прекалено лютата храна.

PrincessPreslava:
Мини на диета известно време, докато се прочистиш. После вече ако пак продължават се консултирай с лекар, но не бързай да пиеш каквото предпишат, че напоследък само това правят - пишат ли, пишат рецепти за щяло и нещяло...

Delight:
В допълнение на вече написаните отговори, може би не е лошо да се консултираш с лекар. Проблемът може и да не е само в хранителните ти навици. Един познат със сходни симптоми се мъчи доста време и се оказа язва. Може и нищо да не е и просто да трябва да промениш начина на хранене и това какво точно консумираш. Успех и дано се оправиш!

Delight:
Отиде ли на лекар? Какво стана? Не подценявай положението и се консултирай с лекар при първа възможност.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия