Съвети и взаимопомощ > Любов и секс

Секс преди брака - ЗА или ПРОТИВ, има ли девствени?

(1/1)

ivan_ivanov:
Има ли някой в днешно време, който да се пази и да не е правил секс, преди да се оженил/омъжила или по-скоро това са много редки изключения. Каква е причината в миналото жените да се правили секс, преди да се омъжат, може би защото рано се женеха, на около 20, то днес вече не се и женят.

PrincessPreslava:
Брака отдавна не е това, което беше.
Вероятно си прав - преди са се 'бракували' по-рано и от там вероятно е имало повече, които да се опазят до сватбата. А в днешно време за кого и какво да се пазиш?
А и след гимназията 80% минават през това, за да се впишат в обстановката на връстниците си и да са част от готините.

Delight:
Не познавам някой да се е "пазил" за брака. Неразумно ми се струва. Ами ако се омъжиш на 30? Какво правиш дотогава? А, че хората вече не се женят съм с противоречиви чувства. Сред познатите си имам както женени, така и съжителстващи. Като съотношение са поравно. Това за мен не е от толкова съществено значение.

Delight:
Мяй няма девствени. И по-добре, че сигурно е ужасно да разбереш едва след сватбата дали си пасвате в леглото с даден човек./

Biko:
Едно време това е било някакъв символ, но днес летвата е срината, та никой не се пази, още повече като гледам кога се жени народа на по 40 години, то т.нар. "пазене за брака" просто е неприложимо.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия