Съвети и взаимопомощ > Нашите житейски истории

Апартамент в Бояна - за и против

(1/2) > >>

Biko:
Здравейте,
Напоследък се замислям все повече за покупка на жилище в Бояна, че уж е по-чист квартал. Дълги години живея преди околовръстното, но ФПЧ вече започва да се усеща с всяка клетка и ми се ще да питам дали Бояна е поне с по-добро качество на въздуха на обща база, че все пак имам малко дете на 1 годинка и ми се ще да не развие някакви респираторни проблеми с времето от "чистия столичен въздух".

Та въпросът ми е - струва ли си да се купува къща или апартамент в Бояна поради описаните по-горе причини или не си струва инвестицията в подобен имот заради подобно нещо?

Night_Wolf:
С две ръце препоръчвам. Притежавам от дълги години апартамент в Бояна и въздухът е невероятен, особено предвид качеството на останалия въздух в столицата.
Щом имаш малко дете изобщо не се замисляй и започвай да се оглеждаш за ново жилище - кварталът определено ще ти хареса!

Delight:
Мои приятели живеят в апартамент в Бояна и да много доволни. Отначало много се колебаеха, защото им се струваше далече, но това се оказа, че не е така. По булевард България се стига доста бързо до центъра и реално е доста по-удобно да живееш в Бояна, отколкото в Младост. Иначе за апартаментите, които се строят там не мога да кажа нищо конкретно. изглеждат луксозни и предпогам, че са изпълнени качествено.

andreyst:
Добра идея. Чистия въздух, новите технологии са достатъчна предпоставка и причина да се преместиш да живееш в Бояна. Мястото е хубаво, чисто, поддържано и ще ти хареса определено. За мен си струва покупка на апартамент в Бояна.

Biko:

--- Цитат на: Delight в Август 14, 2019, 09:58:37 am ---Мои приятели живеят в апартамент в Бояна и да много доволни. Отначало много се колебаеха, защото им се струваше далече, но това се оказа, че не е така. По булевард България се стига доста бързо до центъра и реално е доста по-удобно да живееш в Бояна, отколкото в Младост. Иначе за апартаментите, които се строят там не мога да кажа нищо конкретно. изглеждат луксозни и предпогам, че са изпълнени качествено.

--- Край на цитат ---

Ами то това може да варира. На мен по-скоро въпросът ми е дали си струва да се купува в Бояна в името на чистия въздух, тъй като все пак масовите цени на жилищата в този квартал на София не са ниски и просто се чудя дали не се филмирам прекалено с тея ФПЧ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия