Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Ivanko

Страници: [1]
1
На входа на парка имало две красиви статуи - на красиво младо момиче и на не по-малко красиво момче. Един ден се явил ангел при тях и им казал:
- Вие сте тук вече двадесет години и се гледате, а не може да се движите. За това, аз ви позволявам за 15 минути да се превърнете в живи същества!
Момчето и момичето станали хора, хванали се за ръце и изчезнали в близкия храст. След малко храстите започнали да се разтърсват и от вътре се чувал силен смях. След 10 минути игра, момчето и момичето дотичали обратно. Изненадан, ангелът им казал:
- Имате още пет минути.
Те отново се скрили в храстите. Ангелът се приближил до тях и чул:
- Добре, сега ти хвани този гълъб, а аз ще му се изсера на главата!

2
За мен хомеопатията е хубаво нещо. Може да ти помогне, а не може да ти навреди. Лично аз не разчитам изцяло на хомеопатични лекарства, но когато имам възможност се осланям на тях.

3
Разбира се че да  :) Човекът си е хищник, откъдето и да го погледнеш. Бях чел, че имунитета и функциите на човешкото тяло западат много, когато е подложен на диета без месо.

4
Децата трябва да бъдат научени на спортуване от малки.Това хем развива телата им, хем ги учи да не бъдат мързеливи :)

5
Едно от нещата, които много ми е помогнало с депресията е музиката. Не знам защо и как, но музиката ме отпусна и ме кара да не се тревожа  и премислям нещата. Бих го препоръчал на всеки.

Страници: [1]