Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Araman

Страници: [1] 2 3 4
1
Чая от лайка и меда помагат ,но съм чувал и за други  неща които помагат . За успокояване на гърлото се препоръчва 100грама настърган лук и 200грама мед и от тази смес се взима по 1 чаена лъжичка по 5-8 пъти дневно има и друг начин с чай от орехови черупки .

2
Дам  има бая лекарства които трябва дасе пият също така е необходима и здравословна диета да се консумират плодове , зеленчуци и пълнозърнести храни. Трябва да се избягва използването на сол , храни с високо съдържание на мазнини  , сладкиши и напитки които съдържат захар. Необходимо е диетата да е богата на хранителни вещества , протеини и добри. Трябва са се намали стреса , ако има такъв , да се намалят килограмите и да има редовна физическа активност.

3
Е да след някаква препоръка отиваш при даден специалист , но и се случва понякога  никой да неможе дати препоръча някой лекар. Аз още от малък съм при един и същ личен лекар понеже съм доволен от него.

4
На здравословните храни цените им са високи и ще се покачват , а сега искат да покачат и по -евтините храни с предтекста че самите храни са вредни за хората и трябва да ги повишат като има сложат данък . Сега са се загрижили политиците....

5
Не знаех , че най -добрата здравна система в света е  Тайванската здравна система. Предполагах ,че ще някоя от по -големите страни.

6
Не съм пушач ,но сам против електроните цигари ,а дори и да съм пушач пак ще сам против. :-)

7
Според мен британците просто твърде ги мързи да идат при лекаря си , не защото ще им каже нещо лошо.хората и да ги е страх от някаква крайна диагноза ,тя може вече да е факт и така отказват да приемат реалността.

8
Не мисля ,че тези доброволци ще успеят да обезпаризитят или кастрират всички  бездомни кучета в даден град  , все се изваждат нови и нови бездомни кучета .

9
Не съм бил до момента жертва на лекарска грешка , надявам се и за напред да Не съм . Имах приятел които стана жертва на лекарска грешка , но успя да се стабилизира и сега е добре.

10
Аз съм съгласен с тебе Вилното , когато ме боли глава нищо не взимам .

11
Съгласен съм вас  и аз знам ,че чесъна помага за  свалянето на високото кръвно.

12
Не мисля , че пушеното състарява  има негативи , но чак да състарява немисля .

13
Разделното хранене е вид хранителна диета която препоръчва да не се смесват въглехидрати с белтъчини и кисели плодове , по време на едно и също хранене.

14
В къщи пред телевизора или в леглото  са моите места за отдих.

15
Има място месото и месните продукти в менюто на човека. Лично обичам да ям месо.

Страници: [1] 2 3 4