Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Marcheto

Страници: [1]
1
Това което бях чела преди време за  инфрачервени лъчи е че  не са опасни за човека осен, ако не са в големи количества над  допостимите. Инфрачервените лъчи носят още наименованието топлинни лъчи поради силно изразен топлинен ефект върху човешката кожа.

2
Сигурно лекува по-бързо , но не всеки може да си го позволи . За това повечето хора използват по-простичките и по-обикновени методи.

3
Здравната ни система ще продължи дасе влошава дори да си ги плащаме редовно . Не са толкова големи вноските ,а и неможе да ги повишат толкова драстично освен с някакви стотинки защото и заплатите са ни малки и ако дигнат с левове ще взимаме по-малки заплати  , и ще има много недоволни.

4
Близък познат беше дал пари на лекарите в неговата комисия на ТЕЛК за да му качат проценти инвалидност. Наложи се понеже продължаваше дасе влошава заболяването му пък те го държаха на едни и същи проценти , и просто си казали цената за да му качат процентите.

5
Мен ме притесняват групите улични кучета  най-вече през зимата. Понеже със сигурност са гладни и раздразнени от студа , и ако носиш продукти от магазина  може дати се нахвърлят. За уличните котки не мисля да са толкова опасни колкото кучетата. :-)

6
Тези сигурно са естествени  понеже като гледам жената си е бая едричка , но чак толкова големи да си ги прави която идае  е малко прекалено според мене.

Страници: [1]