Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Иванова-Мария

Страници: [1]
1
Компютърните игри не са вредни за децата ни , но стига да не се прекалява с тях и най-важното те са само игри и не трябва да ни оказват влияние в реалния свят.

2
Знам че ми е  нулева,  но положителна или отрицателна незнам .

3
Чувала съм че срещу мазна коса помага хумата , отиди до някоя аптека и си купи хума незнам  до кога трябва да се къпел с хумата ,но знам че помага. :-)

4
При мене вноската я плаща работодателят ми и имам пари да си платя интернета си . Лично аз ако неработен нямаше да имам интернет ,а и не мисля  че ще имам и за здравна вноска.

5
Да здравната култура на българия не на високо ниво , но не съм съгласна с тебе , че в училище трябва да ни учат на това , има някои неща които сами трябва да научим не учителите дани учат.

6
Содата бикарбонат е прекрасно средство за почистване на лицето . Помага при акне , екземи и други кожни заболявания . Нанесете 2 чаени лъжички сода и 1 чаена лъжичка топла вода разбъркване добре и получената паста я нанесете  с нежни кръгообразни движения върху предварително измити с топла вода лице. Построява се 2 минутки  И после се измива с топла вода.

Страници: [1]