Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Поспаланка

Страници: [1]
1
Дам трябва да се подържа косата защото от много боядисване , самата коса става на гъз . Нямам нищо против които иска да се боядисва в какъвто цвят иска и на колкото и години да е . :-)

2
В апартамента на баба ми имаше бая хлебарки които бяха лазнали по целия блок , каквото и да пробваме временно се отърваване от тях . Като остаря малко повече и отиде на село , а апартамента го продаде. :-)

3
Спортувам но не редовно някои път изпускам да ида на фитнес понеже имам задължения на работното си място и в къщи , като цяло ми е трудно да се освободя затова когато мога спортувам. :-)

4
След време татуировките  почват да не изглеждат така както преди наистина , но просто можете да идете при някои да ви я пооправи , що се отнася до това дали са вредни мойто мнение е че не са вредни . :-)

5
Когато не мога да си намеря личния лекар се налага сама да си предписват лекарства за дадената настинка . :-)

6
Под родителски надзор трябва да ядът сладко децата понеже склони много често да преяждат с сладко . Това хем вреди на здравето им , но и на зъбите.

7
Зависи от детето как ще му повлият компютърните игри , дали ще стои по цял ден и няма си свърши задълженията или ще седи по-малко пред компютъра и ще обръща повече време на другите неща от живота.

8
Знам че кестените са полезни и са богати на витамини С , В и А  , богати са на калий и магнезий. Делят се на ядливи и конски кестени. Ядливите кестени могат да се ядът варени или печени , като при обработка не губят цените си качества.

Да сме по -точни Б1 и б2 има в тях. Но също така има много фосфор и магнезий !

Страници: [1]