Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мимчето

Страници: [1]
1
Като имат нужда от промяна на цветът на косата защо да не си я боядисват нима само ние жените можем да си боядисваме косите ?

2
Малко страни ми е да приема че има чай от листата на кестените . Знам за дяловите кестени че помагат  при анемия , подагра , сърдечно съдови заболявания , болести на храносмилателната система , подобряват кръвообращението и лекуват повърхностни рани .

3
Няма как да не съм доволна от личният си лекар!
Нали ако не съм ще го сменя!

4
Моето прекрасно ангелче го боли корем от много дълго време и не мога да разбера от какво е, понякога повръща и има температура!
Моля помогнете!

5
Що се отнася до раждането на деца, добре е да се планира, но и не чак толкова, защото бъдещето може да ти поднесе всякакви изненади. И днес да си богат, а утре със запорирани сметки и неразполагащ с никакви пари.

Тогава просто си тъп ;)

6
Любов и секс / Re: Фетишите
« -: Септември 11, 2015, 05:11:11 pm »
С едно обаче не съм съгласен и това е онези жени, които постоянно подтикват други жени да не се грижат за външността си, докато дамите проявяват все повече претенции как ще изглежда партньора им. Наскоро дори попаднах на едно мнение в един форум, където някаква жена говори как жените не трябвало да си махат мустаците и видите ли, това жило част от тях. Ами тогава мъжете да спрат да се къпят. И миризмата ще е част от тях :D...


Нещо против жените с мустаци??? ;)
Жена с мустаци е грозна картинка, като мъж с косми по краката ...!

7
Не може да напълниш клетките на кожата с някаква неизвестна субстанция, каквато е боята за татуировки и да ми се говори, че не била вредна. Щом боята се натрупва в лимфните възли, значи никак не е полезна. И това за натрупването е установено, така че не ми спорете.

Пич, прочетох доста твои отговори и мога да си те представя като сасухрен, затвоерен в къщи тип който яде само био храна която е само сорова за да не и стане нещо.
Големи глупости говориш и накрая някой ще ти повярва и вари му убеснявай след резултата че не си ти виновен.
Аз като жена ти казвам че хубавата тауировка допълва само мъжа, но той самият трябва да е красив!

8
Но защо свързвате влизането с обувки с парцал? Ще влизате няколко дни и после ще изчистите. Не е нужно да се прави след всяка крачка .... Това е типично слугинско мислене...

Не, това е мисленето на хора, които не понасят мръсотията. ;)
Да гледам стъпки от обувки, да дишам прах и да подритвам листенца от дървета или настъпени на улицата дъвки - не мерси! Парцала му е майката. :)

Парцала но като си отидат гостите иначе е голяма глупост, слугинско и прекалено на вътре ти идва в " манията за чистене "

Страници: [1]