Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Marovex69

Страници: [1]
1
Много полит-некоректна стана тая дискусия, обаждам се на хелзинският комитет по правата на мацинствата да докладвам  ;D

Една добра ограда може и да помогне за проблема с набезите. Прочитайки малко повече по темата, виждам, че
Цитат
Бих искала да внеса уточнението, че къщите на EvtinDom.eu не са сглобяеми. Те си имат метални конструкции и се изграждат по различен начин от американските сглобяеми къщи. Вижте какво пишат тук - https://evtindom.eu/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-2

вече е казано - реално не са къщи тип Лего, а е метална конструкция покрай, която се строи всичко останало.

Иначе въпроса за "братята" си е реален - ограда - кангал - пушка - полиция в тая последователност.

2
добре направеният автомобили спокойно може да се кара 10 или 15 години. Това далеч надхвърля заводската гаранция.


Това за колите е така, аз карам Polo вече 10 години и не е мръднало, но пък знам хора дето берат ядове с други коли.

Гаранцията май ми се струва просто маркетинг уловка, за да те накарат да се чувстваш по-сигурен.

3
Marovex69, кое е това село до София?


Лесново, 30 км от София. Тихо, спокойно - колко хора от София имат къщи тука. Ама не съм направен от пари, за т'ва търся по-евтин вариант. Буквално писах "Евтин дом" и ми излезнаха https://evtindom.eu.

Кажете дали си заслужава, ама честно. Не се живее в апартамент под наме, до сега да съм го изплатил тая къща - всеки месец по 500лв са доста добър кредит.

4

Това, което със сигурност мога да кажа и потвърдя от личен опит, е че повечето строителни компании, които дават висока цена и обещават "вечно качество" всъщност не са много компетентни в това, което правят и могат да ти създадат доста главоболия за в бъдеще - представи си, че хвърлиш всичките си спестявания за изграждането на тази къща или още по-зле - изтеглиш заробващ кредит за 20-30 години, а накрая получиш една некачествена постройка.Истината е, че ако искате нещо вечно, трудно ще го намерите. Да хубава е идеята деца и внуци да ползват жилището дълго време, но колко от това построено преди 100 години е останало запазено?

Иначе, да, металната конструкция си има значение и в зависимост от това как е обработена, може да издръжи дълго време - доста дълго време.

Ако трябва да съм досадно педантичен, най-добре е с камък понеже той мърдане няма, само качеството на зидарията има значение в това отношение и то може да се преправи след 50-60 години, за да стои поне още 100.

Ама много скъпо излиза, по 700лв на квадрат със всичко нужно, а през зимата може и да стане доста студено, така че камъка не е оферта. Друг е момента дали сглобяемите домове нямат дефекти в самото си измисляне.

Виждаш ми се като разбран човек, сподели опит ако имаш.

Мерси предварително!

5
Ще бъда честен, за мене е малко съмнително цялата работа с евтините домове и каквото и да е било евтино. Но пък съм изкаравал късмет с китайски неща от Илиенци, та знае ли човек наистина? Може на дръпнатият в тоя ден да му се е бачкало  ;D

Шегата на страна, имам незастроен парцел с вода и ток в село до София и точно сега съм на етап проучване и беше важно да видя повечко за тая фирма, кви са що са. Заслужава ли си и дали наистина излиза по-евтино от строителството от основи.

Ако някой тука е имал взимане даване с евтин дом да сподели дали реално излиза по-евтино

Страници: [1]