Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - brian_888

Страници: [1]
1
Интересно ми е да чуя какво ви е мнението за овесените ядки. Забелязал съм, че доста хора ги мразят, а те са доста полезни. От няколко години си създадох навик да закусвам това. В тях има почти всичко. Правя ги по различен начин и усещам страшно много енергия и желание за движение. Вие какво мислите?

2
През последната година на всеки ъгъл наслагаха химически тоалетни. Това по принцип има за цел да създаде удобство, но честно да ви кажа около тези тоалетни миризмата е направо .....  Да кажем, не е много приятна. На пръв поглед тези тоалетни ми изглеждат като жив развъдник на микроби и в края на краищата предпочитам да си платя за тоалетна в някое заведение и да отида там. Въпросът ми е смятате ли, че човек може да се разболее от нещо от тези тоалетни или просто човек започва да си внушава от миризмата?

3
Постоянно чета из нета, че хората имали най-голямо желание за секс през лятото. Аз лично не съм съгласен и за това искам да чуя и вашето мнение по въпроса.

4
Какво мислите за влизането у дома с обувки?
Някой от вас прави ли го?
Карате ли гостите си да се събуват?
Аз винаги съм влизал вкъщи с обувки, но ми се струва, че като цяло тази практика не е много популярна. До сега съм виждал да го правят само на няколко места. Хората казват, че пода щял да се изцапа, но аз не ям и не спя на пода така че това не ме тревожи. Килимите се перат, плочките се мият, паркетът се почиства.

5
Днес попаднах на материал в интернет, в който се казва, че хората, които пушат цигари са с между 5 и 10 години по стари от реалната си възраст. Това ме накара да се замисля защо хората не спрат с този неприятен навик? Аз самият съм бивш пушач, но вече 6 години не съм докосвал цигара. Иска ми се да разбера какво мислите по този въпрос и считате ли, че пушачите просто си търсят оправдание след оправдание, казвайки "мога да спра когато си поискам... ама не искам" ?

Страници: [1]