Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Mimeto

Страници: [1]
1
Днес срещнах един познат, който още на 20 вече беше с доста побеляла коса. Беше си боядисал косата и за малко да не го позная. Да, изглеждаше по-млад, но пък все ми приличаше на някакъв дърт коцкар.

Има мъже, които страдат от ранното побеляване и търсят начин да си запазят младостта, но пък дали боите са подходящи за тях?

Скоро открих в един онлайн магазин, от който пазарувам редовно една много интересна безамонячна боя. Боята е подходяща и за мъже и обещава естествено покритие. Ако наистина е така мисля, че е добър вариант за мъжете.
Ето боята: http://cosmeticline.bg/boi-za-kosa-i-ocvetiteli/profesionalna-boya-za-kosa-za-mzhe-bez-amonyak-yo-coloring-fast-80ml-cena

Та, как мислите, трябва ли мъжете да си боядисват косите?

2
Смехът е здраве / Двойници на известни хора
« -: Август 25, 2015, 12:41:26 pm »
Случвало ли ви се е да срещнете непознат, който е 1:1 двойник на известен човек?

На мен да! Често срещам едно момче - куриер на Спийди, което е абсолютен двойник на испанския футболист Давид Вия. Даже си прави косата, като него, за да прилича още повече.
Преди година две срещнах човек, който ужасно приличаше на любимия ми актьор Джефри Ръш - направо стоях и зяпах човека, като лунатик. Мислех да го помоля да се снимам с него.:)

Почитателите на сериала Shameless сигурно са забелязали приликата между Джереми Алън Уайт и нашия Туньо - Трифон Иванов:

А тук, на местна почва си имаме друг двойник! Забелязали ли сте, колко много Петър Воденчев прилича на шахматиста Веселин Топалов???Споделете двойници на кои известни личности сте срещали вие. :)

Страници: [1]