Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - pepinka

Страници: [1]
1
Да, действително яденето на ядки води до напукването на емайла и оттам до кариеси и впоследствие разрушаването на зъбите, но вече има съвременни зъбни пасти, съдържащи хлорхексидин, който заглажда тези микропукнатини и възпрепятства образуването на кариес.

Забавни заключения правиш, Ванка.

Сега остава да споделиш, че нямаш нито един кариес или ще се окаже, че моите са по-малко от твоите.
Това за кариесите и ядките го четох някъде и просто препредавам, но може и да е поредният мит. То от толкова много информация по здравните въпроси е трудно отсяването на правилната. Но принципно има логика да е така, макар и да не е задължително. :)

Аз като зъболекар ти потвърждавам, че не е мит и мога да ви кажа, че  вегетарианци / вегани и подобни хора който не консумират месо имат по-големи проблеми със зъбите от хората който ядат месо!

Хубаво е че има медицински лица които потвърждават нещата писани по форумите че иначе ако слушаме всичко ще спрем да ядем месо и ще станем вегани -_-

2
Може да е повече калории но е по-приятен от другият, просто слагате по-малко на него ;)

3
Аз като загрижен родител спортувам с детето си , дали ще ходим да тичаме или ще ходим да плуваме в закритият басейн то поне 2 дни в седмицата излизаме!

4
Аз лично не съм била жертва на лекарска грешка но имам познати и знам какви големи проблеми може да има човека след това!

5
За мен е много грозно мъж да не се поддържа защото когато се приближи до теб и ти дъхне на пепелник / лошо колкото и красив да е няма начин да станат нещата!

6
Аз мисля, че съм имала този проблем но с едни специфични лекарства, но просто увеличихме периода и всичко мина като хората!

7
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Септември 05, 2015, 04:14:35 pm »
Дори и да е вярно, че простатата доставя удоволствие, някак не си представям мъж и жена да започнат да правят секс и мъжът да започне да си стимулира простатата. Някак ми е странно, макар че съм доста разкрепостен човек.  :)

Ще попаднеш на някоя опасна мацка и докато ти доставя орални ласки ще видиш как ще бръкне неочаквано с едно пръстче и ще усетиш за какво ти говореха по-отгоре в коментарите!

8
Добро предложение krissy аз предпочитам електронна музика така с по-бърз ритъм, а не нещо много бавно!

Страници: [1]