Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Yori

Страници: [1]
1
Чувала съм за един лесен и евтин начин прави се лосион от 20 стръкчета магданоз и 500мл вода. Потапяне стръкчетата магданоз в вряща вода изчакваш няколко минути докато поистине , взимаш памуче и го потапяш във водата после с него тампонираш местат с петна. :-)

2
Като цяло всички заболявания са неприятни и имат многоминуси . Добър приятел е болен от диабет ходи на интервюта за работа има желание да се научи и желание за работа , но като чуят че има заболяване и някои  почват да осуетят като казват ми що звънне . Особено впечатление ми направи една фирма която изнася за чужбина дадена стока на всичките преди него казаха че ги взимат  , но него не като спомена за болестта си за да ги уведоми да знаят . Те казаха че досега не са имали човек със заболяване и трябва да вземе от личния лекар бележка че може да работи нощен труд зея и отиде при тях и те почнаха да овъртват ми чакай ще трябва да питам лекарката която е на завода дали е тази бележка ще звънна ,  след 6 дена пак имаше обява за работата и тои подаде . Същия индивид му и приятеля каза че миналата седмица е кандидатствал , но останало обещание че ще го потърсят като дойде сестра/лекарка на завода и той има се и казал ми след малко що звъна и нищо накрая.

3
Според мен в един момент когато старите лекари трябва да отстъпят мастата си на друг тогава ще се усети сериозно липсата на млади лекари . Те завършват тука , но отиват в чужбина да работят по специалността си. Всеки от нас знае за какво избират да отидат да работят в чужбина , а не в България. :-)

4
Аз при проблеми с корема приемам пчелен клей с прясно мляко, но трябва да внимавате защото е много силен и може само да влоши нещата при някой хора

5
Според мен още не сме доживели този така бленуван добър здравен министър, също е възможно да не го и доживеем!

Страници: [1]