Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Елито

Страници: [1]
1
Давала съм един път кръв понеже се налагаше на роднина .:-)

2
Есенно време е навънка е сезона на кестените , та се замислих за какво използват кестените и за какво са полезни , ако знаете за какво служат или в които продукти се съдържат пишете тука.  :)

3
Гадно е това , въобще всичи заболявания  като цяло. В производството трудно ще го вземат  , до плота сам чела  по закон има ограничение в килограмите които им позволяват да дигат , трябва да има място сфери да  си сложат на лекарството и други. Та от това ги е страх че си едно нещо не са спазили работодателите може диагностика да ги осъди .:-)

4
Нито горещо лято нито мрачната есен ми харесват ,по скоро нещо посредата хем да е топло ама  не много .  Усещам че и на мен по дълго ми се спи и по-рано си лягам.:-)

5
В  момента работя и ми се плаща здравната вноска  имам пари да си позволя да имам интернет . Когато съм била безработна несъм имала излишни пари да отделям за интернет нито за осигуровки . Та съм си ги плащала със задна дата когато съм почвала на работа. :-)

6
Аз съм пушачка в началото когато сложиха забраната ми  беше трудно да свикна  къде да и къде да не пуша , и бях много ядосана затова че са я сложили забраната. Сега обаче неми пречи и съм свикнала с нея . Дали ще я махнат или ще остане мен не ме бърка.:-)

Страници: [1]