Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Boril

Страници: [1]
1
Браво, Metatrone! Поздравявам ви за това, че се опитвате да подобрите цялостно положението в слабо населените места! Аз преди време имах същия казус, но заради разходите и времето, което инвестирахме с жена ми по двете деца, малко забавихме организацията по търсене на къща извън големия град. Възползвайте се от достъпните цени на EvtinDom.eu, те наистина знаят какво да правят с хора във вашето положение.
Не се притеснявайте от "глупави" въпроси, защото те знаят, че никой не е длъжен да разбира от строителство - просто ги попитайте, професионалисти са в това отношение!

2
Живея на морето (напомням какво е казал Хемингуей) :D ... така де, тук няма много хора от малцинствата, но нека приемем, че това е основното нещо, което ме плаши и само заради това все още не съм се доверил на тези симпатични къщурки. Може би като вила (втори имот) е добра идея, но за основно жилище, в което да отгледам децата си, не ми се струва адекватно да живея в тип каравана...

3
Здравейте, банда! Започвам директно с въпрос. Тук в България изобщо имаме ли културата да живеем и опазим такива къщи според вас? Предвид лесното сглобяване на постройката, предпоагам, че е доста лесно да се влезе с цел грабеж или нещо друго. Това не ви ли носи известни притеснения да живеете в такъв тип постройка? Евтините домове може да излязат доста по-скъпи от първоначалните сметки, ако ме разбирате...

4
Не знам, притеснението ми е основно в аспект "цена-качество" и то не дали ще бъде квалитетно самото обслужване, а дали ще бъде качествен резултатът. Наистина ми е важно да знам дали тези хора са способни да си спазят уговорката, защото все пак се строи къща, в която ще живеят хора. Честно казано, малко съм скептичен, но пък и вътрешно не искам нагласата ми да е чак толкова негативна още при първите стъпки. Ще продължавам да търся, iv4eto и ще информирам и теб, и останалите във форума.
Относно колите, които засегнахте като тема по-рано, ще ви кажа нещо от опит - старата машина е най-надеждна. Колкото по-малко платки, толкова по-добре!

5
Здравейте, група! Живял съм все в големи градове, та ми е интересно да попитам има ли вариант да мина по-тънко, но все пак да не ми пасне покрива на главата? Тези от евтиния дом да не ме "оправят" набързо?
С жена и с деца съм (с големия багаж  :D ). Жената вече не спира да мрънка, че трябва да се местим, ама после пак на мен ще мрънка ако не е здрава къщата. Виждам, че темата се мени динамично - аз ще се опитам да я върна на къщи и домове.

Страници: [1]