Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Evelina

Страници: [1]
1
Последно преди да се подпишем с мъжът ми, всичко излезе както си знаехме

2
Аз съм от тези които нямат толкова много проблеми със зъбите но и поддържам висока хигиена като ги мия, имам си вода за оста и конец и а усетя нещо веднага на зъболекар докато е време!

3
При мен когато бях на 16-17 се появяваше акне но аз го преборих като редовно си миех лицето и гледах да го поддържам така и се изчистих и понякога само с гъбичка го търках за да го изчистя иначе вода и съпун

4
Моите прекрасни ангелчета нямат проблеми защото излизат на вън, играят в пръста не ги спираме да се цапат, ядат здравословно и редовно ходят на прегледи. А може и всичко да е от генетиката им... кой знае !

5
Аз не бих се лишила от интернет за един месец, но ако говорим като цяло здравето е по-важно от интернета!

6
Защото са страхливи стадни животни и ако на гошо му е станало нещо то ако и на мен ми се случи какво правим ?? я по-добре късно да ида когато ще се мъча по-малко от колкото да ида веднага и да се мъча с години!

7
Да точно господари на ефира направиха този случай... за Тетевен става на въпрос. Та тази арогантна патка кво правила и тя не знае и накрая момичето си загубило детето и това не е бил 1вият и такъв случай ... още една причина да не раждаш!

Това е толкова недопустимо и не правилно. Дано тази лекарка я осъдят и да си стои в затвора до края на живота си!

8
Много даже!
Цялото семейство сме при него и сме много доволни, на всички е помогнал когато е трябвало!
Определено си случил на специалист тогава. Браво. Дано и ние сега като си избираме нов да попаднем на свестен лекар. :)

Е то хората преди да се подлагат на какъвто и да е специалист отиват при него след препоръка а не хей така защото им е скимнало или аз се бъркам?

Страници: [1]