Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мимка74

Страници: [1]
1
Може да пробвате като и давате на детето само каквото иска, защото може да се окаже, че има някакъв здравословен проблем или от нещо подобно да е възбудено това желание !

2
И аз предпочитам да е на тихо с хубаво приглушена светлина и така романтично :)

3
Ех само ако имаше такова нещо ( мечтае си )! Щеше да е много хубаво ама уви няма такова ;-(

4
Ох горките! И двете не разбраха че той се ебава с тях ама веднага са го налазили сигурна съм!

5
Абе всеки си решава, ако има луди които да искат да работят след 60 и да им се е*е мамата още повече за 300 лева да продължат да го правя. Но уви няма да си намерят какво да работят!

6
Има какво да се направи ако се знае с какво ще сме облъчени и колко силно ще е това!

7
Зависи от това какъв под имате! Повечето хора в България са с килии ( Да живее майка росия ) или с балатуми които не се чистят толкова лесно и за това н ходите с обувките. Но все пак топлите чехлични са си нещо хубаво

Точно така, в къщи е само плочки и мрамор и е много студено да се ходи бос. Хората или се събуват или обуват чехлички :)

8
В къщи ползваме борова киселина която сме оставили да им мирише на гадно във всички шкафове а на изходите им ги чакат капани за да им е гадно!

9
Най-точно казано, хубаво е всичко да е с мярка и човек да не изпада в крайности. И все пак ако един мъж няма пари да се отдели от семейството си коя жена ще иска да създаде семейство? Няма ли тя да се тревожи, че той няма да може да се грижи за децата си? Доста такива случаи има...

Ем днешните млади дами ти гледат 1во в портфейла, а после кой си и що си. Но какво да се прави, ние едно време се гледахме да се харесваме а не да се издържаме! Семейството си е семейство и без да има пари, нищо че ще е трудно но все пак нали трябва да се обичаме!

Страници: [1]