Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Biko

Страници: 1 ... 15 16 [17]
241
Manol, a не може ли просто да си разнообразиш храната? Как едно време хората са си набавяли тези елементи, ако те не са пили добавки...сигурно с храната нали ;)

242
Странно, но се колебая. По-скоро си мисля, че трябва, но не съм на 100% сигурен...в крайна сметка, ако без имунизации и ваксинации хората не представляват риск за околните, то всеки сам да избира.

243
Ей,много срамежливи хора.Никой не ще два реда да драсне ;)
Не вярвах,че след толкова години пак ще се озова във форум ама ей ме на.
Понеже не искаш на ушенце ще ти драсна мойто скромно мнение тук пък ти после си го трий ако искаш.
Правя го обаче с уточнението,че аз съм чедо на медицинска сестра и целия ми живот е минал покрай лекари и пациенти.За това и не чета такива сайтове :) Това,което го има тук като информация за мен е по-зле и от учебника ми по биология за осми клас.Без да обиждам, който и да било.Просто съм свикнала да боравя с огромен обем от информация. На мен никога не ми стига ;D Аз за това и търся учебници по медицина,а не сайтове :)
НО ако сайта беше мой освен,че бих сменила дизайна на момента  ;D бих направила справочник с информация за всички по-големи лечебни заведения в страната-адреси,телефони и т.н. Бих събрала и инфо за пациентски организации,лаборатории,психолози и т.н. Такава информация лично аз съм търсила с часове.Но това си е един вид реклама така,че ...  въпрос на гледна точка  :P
Бих заложила и на венерическите болести  ;D Нещо сърбеж,туй онуй.Сега е лято хората ще ги засърби след месец  ;D
Гъбичните инфекции и болести предавани от животни на хора  също не виждам да има.Бебето и домашния  любимиц и неща от тоя род.
Бих сложила и едни "събития", където да има информация за медицински симпозиуми,конференции и т.н..Те докторите редовно си правят подобни мероприятия.
Освен това не виждам и зъболекарите ;)
Също и психично здраве за деца и за възрастни.
И за форума ми хрумнаха някои неща,но айде да не ставам досадна  ;) От мен толкова и със здраве :P Пожелавам ви много успехи.

Мерси за активността. Иначе е пределно ясно, че един сайт няма как да замени лекарското становище - той просто няма такава функция, а по-скоро информативна. Естествено с времето ще подобряваме както дизайна, възможностите, информацията и прочие, така и ще се стремим да ви угодим с повече интересна информация.

Следваме най-добрите световни практики, които съществуват, но знаеш в медицината всеки лекар е с различно мнение. Благодарности за страхотните предложения, а що се отнася до шеговитата страна, то със сигурност ще оцениш тази статия :)
https://lechenie.bg/prejdevremenna-eiakulaciia

244
Допитваме се до вас с идеята да ни кажете кои са темите, които ви вълнуват и какво би ви било интересно като информация? Не се притеснявайте да предложите теми, които искате да покрием и да разширим вашите познания за тях и да ви обогатим в съответната област.

Страници: 1 ... 15 16 [17]