Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Biko

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18
241
В сайта има доста диети в раздела, предназначен за "Отслабване и Диети" ето ви линк - харесайте си - тествайте :) https://lechenie.bg/dieti-otslabvane

242
Ами, аз споделям какво съм си говорил с познати жени. Вече дали е полезно или не - всеки сам преценя :)

243
Не се притеснявай толкова. Другата крайност също не е готина, така че спи спокойно. Може да компенсираш с други неща, които понякога се оказват дори по-важни за жените и ще те издигнат в техните очи. Дано съм бил полезен.

244
Козметика / Re: Акне и проблемна кожа?
« -: Септември 29, 2014, 05:45:04 pm »


Ето ...взимайте Криско сутрин, обед и вечер и ...ще се изприщите :D

245
Същата работа...бях в 4 клас и от операционната кажи речи ме върнаха за въображаемия апендицит :D Сега ми е смешно, ама тогава...Btw мен никога не са ме оперирали от това все още :)

246
Абе ако един задник има човек и нищо друго - го оправдавам де :D Мисля, че хардкор лекарствата и хранителните добавки в този контекст са за избягване ...поне повечето де - има някои, които все пак устойчиво вършат работа, но не се рекламират като чудодейни и високоскоростни :)

247
Супер, радвам се много, че сме решили проблема с акаунта ти и ще продължиш да си важна част от развитието на форума на Lechenie.bg :)

248
Като дете ме върнаха от операционната маса, че ме объркаха, че имам възпален апендицит. За малко да ме оперират, но за щастие се усъмниха в последния момент и така отървах операцията :)

249
Не мисля, че има проблем да кърмят жените със силиконови гърди, но все пак аз съм мъж, та ще е добре да се включи някоя жена, която е минала през това и може да даде най-адекватно мнение, базирано на опита си т.е. не дали е технически възможно, а с малко повече ежедневни подробности по темата.

250
Реши ли се проблема или все още имаш проблеми?

251
Първо аналгин, ако не помогне аулин - винаги ме спасява тоя подход мен поне при силно главоболие, без значение дали съм пил много или просто ме е заболяла главата по незнайно каква причина :)

252
Мдааа...0 Отрицателна...за съжаление бях болен и не можах да даря кръв скоро за една кауза...

253
Едно нещо ми е много интересно...постоянно има кампании за събиране на средства за лечение на тежки болести в Израел например. Чудя се не можем ли да изградим подобни центрове у нас и вместо ние да ходим да набиваме едни грозни пари там - от другаде да идват при нас. 20 лечения по 100 000 евра - ето ти 4 милиона лева в икономиката ни...Малоумна работа е нашата да знаете

254
Не разбирам от подобна козметика, но паднах като видях по морето стрии по млади момичета, които сигурно нямаха 20 години. Не знам какво става, но състоянието е направо плачевно. Натокани иначе а-у...а като се съблекат по бански...и тичай наопаки... :-\

255
Никога не съм отишъл на бар, за да живея здравословно...гледам си пороците...пия, пуша, по жени ходя...не съм отишъл да пия сок от моркови и да си легна в 9 часа...ходете да танцувате в някви школи като искате да танцувате...аз съм отишъл заради пороците си все пак :D

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18