Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Biko

Страници: 1 ... 15 16 [17]
241
Мдааа...0 Отрицателна...за съжаление бях болен и не можах да даря кръв скоро за една кауза...

242
Едно нещо ми е много интересно...постоянно има кампании за събиране на средства за лечение на тежки болести в Израел например. Чудя се не можем ли да изградим подобни центрове у нас и вместо ние да ходим да набиваме едни грозни пари там - от другаде да идват при нас. 20 лечения по 100 000 евра - ето ти 4 милиона лева в икономиката ни...Малоумна работа е нашата да знаете

243
Не разбирам от подобна козметика, но паднах като видях по морето стрии по млади момичета, които сигурно нямаха 20 години. Не знам какво става, но състоянието е направо плачевно. Натокани иначе а-у...а като се съблекат по бански...и тичай наопаки... :-\

244
Никога не съм отишъл на бар, за да живея здравословно...гледам си пороците...пия, пуша, по жени ходя...не съм отишъл да пия сок от моркови и да си легна в 9 часа...ходете да танцувате в някви школи като искате да танцувате...аз съм отишъл заради пороците си все пак :D

245
Входът и градинките около блока се напълниха с бълхи, а тротoарите с ла*на...направо не се трае вече...или да се вземат мерки от организациите дето крадат пари като бесни или никой няма право да се сърди, че хората са взели нещата в свои ръце...ако толкова ги е грижа кучезащитниците да се обединяват те и да решават проблема, а не само да се оплакват, че някой друг се опитва да го решава по добър или не чак толкова добър начин...

246
Множеството продукти на пазара и тяхната чудодейност някак ме карат да си мисля, че най-голямото им чудо се казва placebo...както се оказа и скоро за д-р Оз в Щатите ;)...а ако тоя феномен го направиха на пух и прах (Джеймс Оливър), направо не знам за другите... http://www.huffingtonpost.com/2014/06/17/dr-oz-congress_n_5504209.html

247
Manol, a не може ли просто да си разнообразиш храната? Как едно време хората са си набавяли тези елементи, ако те не са пили добавки...сигурно с храната нали ;)

248
Странно, но се колебая. По-скоро си мисля, че трябва, но не съм на 100% сигурен...в крайна сметка, ако без имунизации и ваксинации хората не представляват риск за околните, то всеки сам да избира.

249
Ей,много срамежливи хора.Никой не ще два реда да драсне ;)
Не вярвах,че след толкова години пак ще се озова във форум ама ей ме на.
Понеже не искаш на ушенце ще ти драсна мойто скромно мнение тук пък ти после си го трий ако искаш.
Правя го обаче с уточнението,че аз съм чедо на медицинска сестра и целия ми живот е минал покрай лекари и пациенти.За това и не чета такива сайтове :) Това,което го има тук като информация за мен е по-зле и от учебника ми по биология за осми клас.Без да обиждам, който и да било.Просто съм свикнала да боравя с огромен обем от информация. На мен никога не ми стига ;D Аз за това и търся учебници по медицина,а не сайтове :)
НО ако сайта беше мой освен,че бих сменила дизайна на момента  ;D бих направила справочник с информация за всички по-големи лечебни заведения в страната-адреси,телефони и т.н. Бих събрала и инфо за пациентски организации,лаборатории,психолози и т.н. Такава информация лично аз съм търсила с часове.Но това си е един вид реклама така,че ...  въпрос на гледна точка  :P
Бих заложила и на венерическите болести  ;D Нещо сърбеж,туй онуй.Сега е лято хората ще ги засърби след месец  ;D
Гъбичните инфекции и болести предавани от животни на хора  също не виждам да има.Бебето и домашния  любимиц и неща от тоя род.
Бих сложила и едни "събития", където да има информация за медицински симпозиуми,конференции и т.н..Те докторите редовно си правят подобни мероприятия.
Освен това не виждам и зъболекарите ;)
Също и психично здраве за деца и за възрастни.
И за форума ми хрумнаха някои неща,но айде да не ставам досадна  ;) От мен толкова и със здраве :P Пожелавам ви много успехи.

Мерси за активността. Иначе е пределно ясно, че един сайт няма как да замени лекарското становище - той просто няма такава функция, а по-скоро информативна. Естествено с времето ще подобряваме както дизайна, възможностите, информацията и прочие, така и ще се стремим да ви угодим с повече интересна информация.

Следваме най-добрите световни практики, които съществуват, но знаеш в медицината всеки лекар е с различно мнение. Благодарности за страхотните предложения, а що се отнася до шеговитата страна, то със сигурност ще оцениш тази статия :)
https://lechenie.bg/prejdevremenna-eiakulaciia

250
Допитваме се до вас с идеята да ни кажете кои са темите, които ви вълнуват и какво би ви било интересно като информация? Не се притеснявайте да предложите теми, които искате да покрием и да разширим вашите познания за тях и да ви обогатим в съответната област.

Страници: 1 ... 15 16 [17]