Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Biko

Страници: [1] 2 3 ... 18
1
Е тоя е топ - лична препоръка давам https://workout.bg/l-carnitine-liquid-3000-mg-cena
Ама май има друга тема във форума тука (и там си го похвалих, ама е топ продукта наистина)...https://forum.lechenie.bg/index.php?topic=3415

2
Абе има си значение цената да ти кажа, просто не е проблем да е малко по-висока, ако има и качество, ама не просто да те излъжат. За мненията и препоръките като цяло не смея да се доверя на някви такива рандъм, че знам ,че масово си ги пишат сами. То си личи от 200 километра. 3-ма реват, че са ги обрали (една фирма гледах друга), 30 хубави коментара след това с 5 звезди. Без детайли - много шано ми бие някак.

Иначе тая фирма Bestmaster може да ги пробвам да видим какво ще кажат. Сайта ми хареса доста в интерес на истинат, само дето нямат цени за отделните дейности при довършителен ремонт, ама предполагам, че с тая динамика на пазара на труда, материалите и инфлацията - то вече не смеят. Или пък просто зависи от клиента дали има или няма пари. Ще ги видим явно. Ако някой има нещо друго като препоръки и мнения за довършителни работи - вътрешни де, нямам още къща :D ,....да препоръчва тук

3
Е, по-скоро се визират принципа на смартфоните или комповете, когато ги слийпнеш така да се каже за тока. Сега я прехвърлих и нея. Има много уреди вкъщи човек, дори не си бях давал сметка колко сган смуче ток баси :D

4
До колкото ми каза те са някви стари, но просто са нямали сайт дълги години, че чакали на редовна клиентела. Каза ми, че предпочитали по-одбрана клиентела и за това дори имали от услуги за химическо чистене от врата до врата. Шефа бил някъв по-олдскул човека, но иначе бил адски стриктен за имиджа, респективно работата на компанията. Някви известни певци и актьори и даже депутати им били клиенти, ама няма да пиша ся тука имена :D

Ще видя и тея другите какви са. Малко ми е шаблонен сайта им, ама видях, че доста напред ги открих в Google.

5
Дават ли гаранции за ремонта? То за това търся фирма с история дето се вика, че после иди търси майстора в Германия или в Бургас примерно като почне да се осира положението. Скъпи ли са иначе като цяло - подготвен съм да платя малко повече, стига да не е прекалено разбира се, но все пак имам някои изисквания, на които държа.

6
Дайте препоръки за фирма за довършителни ремонти в София? Ще се радвам да ме упътите така да се каже към някакви майстори, които работят във време и срок, както са обещали. Предпочитам фирма, защото искам документ за ремонта и някаква гаранция, че е качествено извършен, а не квартален майстор, който прави всичко и накрая всичко вкъщи е леш след 1-2 години.

Ще се радвам на всякакви мнения, дори и да са по-скоро негативни за конкретни фирми за ремонти, за да не повтарям евентуални грешки, ако сте си изпатили, за кото благодаря предварително

7
Предполага се, че когато не е монополизиран пазара условията по цената на тока ще се подобрят според конкуренцията. И аз обаче съм малко скептичен като повечето хора, че търговците на електроенергия за бита и домакинставата са още едни посредници. Факт е обаче и друго, че наистина при някои фирми след либерализацията на пазара за ток преди време са намалели сметките.

Както казах и аз тепърва навлизам в темата и чакам да науча повече, а вероятно като приближи датата за либерализацията на търговията с електроенергия ще започне и поне някаква кампания по темата, защото иначе ще стане поредната галимация на това правителство, а то вече е за смях, особено след лъжите, че няма да прави коалиция с Бойко и Пеевски.

8
Да, сега видях, че май нещо са ги скрили. Поредното малоумие на Vbox7 - съсипаха го и тоя сайт, както би казал фен на Бай Тошо. Ама от 15 години се стараят много да го постигнат. Иначе видеата май може да се гледат, но просто са трудни за откриване, ако имате такива - можете да си ги свалите.

9
май не са ги изтрили точно четох нещо

10
Някой запознат ли е как стоят нещата с либерализацията на пазара на електроенергия за битовите потребители и домакинствата, че скоро се присетих, че имах някакви галимации в офиса с тая либерализация, ама минаха нещата. Напълно съм на тъмно дето се вика за това какво предстои и всичко е някак мъгляво и неясно и се чудя дали на политиците няма да им хрумне някаква друга дивотия.

Все пак вероятно ще трябва да си избираме и продавач/търговец на електроенергия за домакинството, даже един приятел е тръгнал да прави такъв и ми се похвали, че дори вече е купил домейна и планира да кандидатства за лиценз за такъв търговец или оператор (не знам как се нарича още). Купил си е https://energetika.bg/ и ми се ще малко да науча по темата, ако някой е в течение де.

11
Здравейте на всички, търся препоръки и мнения за ателие или както там се казват услугите за химическо чистене в София. Важно ми е да предлага вземане на дрехи напрво от врата до врата дето се вика, защото няма как да ги нося лично. Не съм шофьор и ми е трудно, та ще се радвам на някое ревю или препоръка за такива услуги.

Преди време бях ползвал едни Лимакс, ама ми изгориха копчетата на едно чисто ново скъпо сако и ми прикачили торбичка с копчета да си ги зашия. Направо паднах. Успях да се сдържа, ама повече дрехи на това химическо чистене не съм посмял да дам, макар да е супер наблизо до нас между Хиподрума, Стрелбище и Бели Брези.

Един приятел работи с едно май ново химическо чистене (поне сайта им е нов) - https://dryclean.bg/
Ще се радвам да сподели някой дали си вършат добре работата при химическо чистене на сака, че цели костюми не нося(не ми е удобно с обувки и предпочитам кецове), но сака си нося, та ми се ще да кажете дали тези от Dryclean.bg ги бива или не.

Отворен съм и за други предложения за химическо чистене в София, ако имате добри мнения за някой. Както казах, ако предлагат от врата до врата в София - най-добре, но става и в Младост или Центъра да са, също ще ми е относително лесно да ги ползвам, ако нямат доставки. Надежда или Люлин все пак са ми далече :D

12
В другата тема има доста по темата с л-карнитина, ако искате да разгледате, ето ви линкче - > https://forum.lechenie.bg/index.php?topic=3415.0

13
Ето ви да разгледате L-karnitin, ако искате - то си пише кое какво прави, та можете да тествате с някой вид -> https://workout.bg/izgaryane-maznini-ceni/l-karnitin-cena

Аз лично препоръчвам течните видове, защото са по-лесни за усвояване и дават топ ефект. Признавам, че не съм виждал нищо по-добро от течния l karnitin за отслабване и сваляне на килограмите - ефекта е направо WOW, на който съм препоръчал всички са много доволни. Ако ме питате какво - това - > https://workout.bg/now-foods-l-carnitine-liquid-1000-mg-473-ml-cena

14
Не се засегнах, просто така си пиша :)
Разликата с преди е именно мненията - да. Точно това ми направи впечатление колко много актуални коментари има по темата под относително нови статии - явно наистина хората са се активизирали и търсят покупка на евтини домове.

15
Аз още в първия коментар в темата съм посочила някои от тези източници, но другите са добре дошли. Дори не бях видяла коментарите под статиите за тази фирма. Ще отделя време да ги прочета, може би някой то тях си е купувал такова жилище и ще е споделил мнение.

Добре де, не съм бил първи :D Много сте демотивиращи. Иначе да, за коментарите доста коментари са се натрупали и аз забелязах. Явно темата с евтините домове е актуална, но като гледам и пазара на имотите е доста динамичен. Актуалността на темата пък прави мненията адски разнопосочни.

Едни превъзнасят, други хейтват, трети не знаят нещо, други пък въобще не знаят къде се намират. Е има и някой тролове дето просто за коментара сякаш са писали, но пък в крайна сметка винаги е така и се иска да се отсее плявата от зърното дето се вика.

Страници: [1] 2 3 ... 18