Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Biko

Страници: 1 [2] 3 4 ... 17
16
Скоро станах татко на очарователна дъщеричка, която кръстихме Ангелина.
Докато се колебаехме с жената къде да ражда разгледахме доста варианти на този въпрос, а именно къде е най-добре да роди една жена (в нашия случай секцио) в София. Накрая се спряхме на Майчин дом от гледна точка на техния опит и макар да бяхме наясно, че ще има по-мизерни неща, то разчитахме на професионализъм от страна на акушерките и въобще цялата неонатология.
Раждането мина, но просто сме доста разочаровани от отношението на персонала, който все си мисля, че трябва да обича децата, за да избере такава професия като акушерка (с удоволствие ще подкрепя щерката да стане един ден такава, ако иска), защото парите там не са адекватна мотивация така или иначе, а по-скоро усмивките на щастливите хора е това, което крепи тези жени.
За жалост и там се сблъскахме с онези криви лелки, които виждаме в държавната администрация и си мисля, че жената втори път няма да иска да ражда там. Не е до пари, а до професионализъм, а в крайна сметка май следващото дете ще бъде в частна болница...

Та на въпроса...
Къде е най-подходящо да роди една жена в София? Ще се радвам и на аргументи като специалисти, отношение, пари, експертиза, оборудване и т.н.

17
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Април 19, 2018, 07:31:20 pm »
Ако ще правите анален секс с някоя по-срамежлива мома лично аз препоръчвам да употребите и някои аксесоари така да се каже...
Най-често като за начинаещи ще ви трябват няколко ключови компонента, ако не искате да се окажете в средата на нещо шокиращо така да се каже и вой на сирени :D

1. Анален лубрикант -> https://sexo.bg/lubrikanti/analni-lubrikanti-analen-seks

2. Анален разширител/ Butt plug - ето ви цялото разнообразие на пазара у нас - > https://sexo.bg/analni-igrachki/analni-razshiriteli-butt-plug

3. Жена - за това не мога да ви дам линк ще трябва сами да се справите с тая работа :D :D

По-горния магазин, от който пускам линковете са супер шампиони на цени за всякакви секс играчки като средноаритметично, та определено ще си напазарувате кутия пълна с тайни и то от хубавите :)

18
Взех си новата джага IQOS - не е точно цигара, но не е точно и електронна цигара...от Филип Морис явно са решили да избягат от лошото име на цигарите. Пращат ти ко(у)ч, който да ти обясни как да я ползваш - чак това не очаквах :D :D  Иначе вече няколко седмици ползвам и долу-горе е ок, якото е, че няма дим и мога да си пуша вкъщи, което беше и основната идея.

Малко е тегаво, че май само в моловете и OMV продават този тип консуматив, но се надявам да стане масово, каквото е и уверението от страна на мои приятели мениджъри в компанията :)

19
Добре е човек да спортува. Тонуса е различен, ефективността в работата също, както и цялостното усещане за удовлетвореност от начина, по който живеем живота си.

20
Аз на твоя място не бих чакал да се оправи това с киселините в стомаха от самосебе си. Щом продължава толкова дълго проблема е крайно време да идеш на гастроентролог. Линкът е към специалистите в клиника "Нова" във Варна, но ако си от София също може да потърсиш някъде, където да погледнат нещата, защото толкова време да не отшумяват киселини си е рисково и както Димо по-горе е казал може да доведе до тежки проблеми и да си съсипеш здравето.

21
Най-тъпото е, че всеки си прави пас и заляга, а тея направо през главата на народа - в крайна сметка в НЗОК са едни пикливи чиновници, нито са депутати, нито министри, та да изразяват позиция различна от гласуваната в условията на представителна демокрация.

И пак...всичко живо се прави на лудо и няма как да не цитирам най-известното произведение в този контекст на Мартин Нимьолер "Когато те дойдоха...", защото то е еманация на състоянието на местния социум...

    Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
    Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
    Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
    Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.
    Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори.

22
Разбрахте ли, че въпреки гласуване на НС и Министерски съвет - НЗОК е решила да не се съобрази с решението и мораториума е върнат, но с вратичка през закона и сега само 20 души ще се лекуват. Селската тактика - разделяй и владей на онея малоумници...

С това решение, тези управляващи доказаха, че явно наистина лоботомията е безплатна в България. Ето и статията:
http://czpz.org/home/2018-01-16-18-11-49/6977-2018-01-14-14-07-09

23
Почнаха да източват частните клиники инвитро фонда и логичното се случи. Предизборно се говореше гръмко, но на всеки с 2 мозъчни клетки му беше ясно, че безлимитно - значи източване на НЗОК(не, че сега не го правят с безумни идиотизми като това на Москов с отпечатъците). Естествено неограничено винаги звучи по-добре преди изборите...точно като увеличение на пенсиите на 300лв, което също не се случи...

24
Освобождаването на лекарите не беше нищо повече от селски PR на управляващите. Фактът, че бяха освободени субективно преди да бъдат проверени фактите доказва точно това. В интерес на истината и двете страни имат своите аргументи, защото е факт, че лекарите имат правилник, който трябва да нарушат в случая. В армията например за неподчинение във военно време може да те гръмнат - логично е да се следва дисциплина и устав. Все пак в случая поредица обстоятелства са създали ситуация, в която всички изглеждат виновни, а в действителност виновни са онези, написали съответните разпоредби за болниците. На тях както обикновено никой няма да търси вина.

А ако продължаваме да подритваме учители и лекари скоро ще останем без такива - първите така или иначе не се произвеждат вече(никой вече не иска да се разправя с малоумни родители и посредствени деца, научени, че светът им е длъжен, особено за такива смешни пари), а вторите просто ще емигрират и после да видим кой ще нападат мангалите.

25
Като ще си говорим за трикове - ето нещо, което намерих и аз специално за почистването на петна вкъщи :) https://www.actualno.com/curious/8-trika-za-pochistvane-na-petna-u-doma-news_471900.html

26
А някой ползвал ли е все пак някакви такива професионални услуги от фирми за домашно почистване като тази например https://borisov-clean.com// или е прекалено ново за София и България като цяло. Интересно ми е да видя какво е качеството и как чистят експертите, за да направя сравнение дали си струва да се наеме подобна компания.

Интересна ми стана и тази услуга, която явно е някаква иновация, но съм я пропуснал -> https://www.expert.bg/Inovativnata-kompaniq-za-domashno-pochistvane-GoMamma-privleche-investiciq-ot-fonda-LAUNCHub-476609.html

27
Една тема, която вълнува мисля всички...или поне тези, които не живеят в кашони е тази за почистване на домове. Идеята на тази нова тема е да споделите ваши полезни съвети и трикове, които прилагате при почистване на апартамента или къщата.

Ето няколко въпроса, които да ви ориентират в темата:

1. Сами ли почиствате у дома и помага ли ви семейството и децата?
2. Използвали ли сте фирма за домашно почистване или домашна помощница някога? Ако да - доволни ли сте?
3. Кой е най-готиния трик за почистване, който ви е направил впечатление, без значение дали е за пране на килими или почистване на мека мебел?

Надявам се да се получи добра дискусия и всеки да сподели интересни неща :)

28
Дайте акъл за ограничаване на газовете с нещо, че напоследък се чувствам буквално като Газпром - слава богу нямам заврян газопровод отзад :D

29
Здравейте банда, чудя се каква електронна цигара да си купя, тъй като ми се налага да прекарвам дълго време в зона за непушачи, а съм страстен пушач - всъщност пуша, защото обичам да пуша, а не защото не съм успял да ги спра. Това е причината да потърся заместител на цигарите за няколко часа на ден, в които истинските не са опция (през останалото време на деня така или иначе си пуша нормални цигари).

Та, ето с какво се отличавам, за да ми препоръчате нещо по-конкретно:
1. Пуша по около кутия и нещо на ден - средно тежки Давидоф Голд.
2. Трябва ми за около 4-5 часа на ден.
3. Да има никотин ...и дори катрани за предпочитане.
4. За предпочитане да не пуска дим.

Не знам какви допълнителни аксесоари трябва да си купя към тази джаджа, тъй като винаги съм предпочитал истинските пороци, но...обстоятелствата налагат да измисля някакво решение, за да ми е по-спокойно през деня.

Четох, че има някакви зарядни, течности и т.н., но наистина съм доста бос по темата и ще се радвам да ударите едно рамо. Междудругото хич не ми пука дали ще дими - още не мога да разбера каква е логиката електронна цигара да дими, но ще оставя това на безумната попкултура на 21 век.

30
За всички ентусиасти - тук има доста интересни неща за къмпинг -> https://temax.bg/category/322/kamping.html

Страници: 1 [2] 3 4 ... 17