Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - crockett

Страници: 1 [2]
16
Класиката аналгин върши сякаш най-добра работа. Нурофен в течна форма също е добър pain-killer

17
Магнезий и малко допълнителни витамини. Предимно това. Всички останали мултивитаминозни кутийки тип "всичко в едно" е по-добре да се избягват. И във всички ситуации е по-добре консултация със специалист.

18
Разбира се, че слдакото е страшно желан десерт за малките (че и за големите). Надали има човек, обаче, който да е на мнение, че сладкото е полезно. Факт, че сладките продукти също съдържат нужни за организма и процесите в него вещества, но като цяло това е едно от нещата, с които никак не е ОК да се прекалява. Камоли ако говорим за малки деца и подрастващи.

19
Факт е, че в частните лечебници (болница е отвратителна дума) се получава далеч повече внимание и (да се надяваме) качествено обслужване. Да приемем и, че в частно медицинко отделение служителите са далеч по-добре мотивирани, отколкото в държавна болница. Но и да не забравяме, че за това няма никакви гаранции. Всичко е до голяма степен въпрос на късмет. Аз и мои близки хора са получавали перфектно отношение и лечение и в държавни и частни лечебни отделения. Надявам се, че все някога нивото и в държавните лечебници ще бъде на ниво.

20
Тук май всичко е изписано за сутрешната ерекция. Ма да заключим с факта, че тя е признак за здраве (и радост :)  )

Страници: 1 [2]