Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравни заведения,специалисти и здравна политика

Доволни ли сте от вашия личен лекар?

<< < (2/7) > >>

mimoza:
Моя личен лекар е под всякаква критика. Почти всеки път, в който отида с някакви оплаквания минавам само с платежна такса и успокоението, че проблема ми "ще се оправи от само себе си". За това и спрях да ходя на личен лекар и докато мога, ще го отбягвам. Има и кадърни специалисти, но повечето са пълни иди*ти и не знаят защо са сложени там.

koketna31:
От както си преместих личния лекар в София съм страшно недоволна от него. Добре че не ми се е налагало някакво по-спешно лечение. Има толкова много хора, които лекува, че опашките пред кабинета му са огромни. За да имаш честа да влезеш при него е необходимо да си запишеш час и пак не е гаранция, че ще влезеш на време. Обикновено ми се налага да си отделя поне 2 часа около часът ми за преглед.
Недай се Боже да ти се наложи нещо спешно и да не можеш да си запишеш час. Отиваш пред кабинета и ... цял ден може да си отвисиш.
Да не говорим, че ми се е случвало да няма пациент, а просто някой колега от съседен кабинет при него. Вън чакат хора, а те са си на сладка приказка. Пълен абсурд!

петър:
Аз лично съм много доволен от личния си лекар. Дорибтакси не ми иска и винаги е на разположение (според графика си). Много рядко предписва антибиотици и е наистина услужлива.

IvankaMonova:
Изключително доволна съм - много компетентен и внимателен човек. Винаги се държи любезно и подхожда с внимание към пациентите си. Никога не ми е предписвал нещо,което да ми навреди или нещо,от което нямам нужда.

bisko:
Не съм доволен.
Сменил съм доста лични лекари и не съм останал доволен от нито един.
Това е заради свободната практика.
Правят си каквото искат, обърнали са го на пълна свободия.
Лекарите трябва да са държавни служители на заплата и нищо повече.
Много важни станаха изведнъж.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия