Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Да, аз затова винаги имам под ръка или бадеми или орехи, които приличат малко на човешки мозък.
Опитвам се, все пак вместо да се комплексирам, че пенисът ми е малък, развива мозъка си, което е възможно до края на живота...
Цитат на: ivan_ivanov в Август 30, 2015, 05:11:55 pmОпитвам се, все пак вместо да се комплексирам, че пенисът ми е малък, развива мозъка си, което е възможно до края на живота...Или докато не те тресне деменцията,,, въпреки бадемите.
Скоро бяха публикувани научни данни, че старческото слабоумие е свързано с неизползването на мозъка в старческа възраст. Защото след пенсия повечето хора не се занимават с интелектуална дейност, а с някакви дребнотемия.
Цитат на: ivan_ivanov в Август 30, 2015, 11:03:28 pmСкоро бяха публикувани научни данни, че старческото слабоумие е свързано с неизползването на мозъка в старческа възраст. Защото след пенсия повечето хора не се занимават с интелектуална дейност, а с някакви дребнотемия.Да, верно че ти следеше внимателно последните научни изследвания. Искаш да кажеш, че Тери Пратчет не е използвал мозъка си и на това се дължи заболяването му от Алцхаймер?
Цитат на: Mimeto в Август 30, 2015, 11:17:53 pmЦитат на: ivan_ivanov в Август 30, 2015, 11:03:28 pmСкоро бяха публикувани научни данни, че старческото слабоумие е свързано с неизползването на мозъка в старческа възраст. Защото след пенсия повечето хора не се занимават с интелектуална дейност, а с някакви дребнотемия.Да, верно че ти следеше внимателно последните научни изследвания. Искаш да кажеш, че Тери Пратчет не е използвал мозъка си и на това се дължи заболяването му от Алцхаймер?Има връзка с цинизма и Алцхаймера, слабоумието и Алцхаймера са различни заболявания все пак.
Цитат на: ivan_ivanov в Август 30, 2015, 11:54:40 pmЦитат на: Mimeto в Август 30, 2015, 11:17:53 pmЦитат на: ivan_ivanov в Август 30, 2015, 11:03:28 pmСкоро бяха публикувани научни данни, че старческото слабоумие е свързано с неизползването на мозъка в старческа възраст. Защото след пенсия повечето хора не се занимават с интелектуална дейност, а с някакви дребнотемия.Да, верно че ти следеше внимателно последните научни изследвания. Искаш да кажеш, че Тери Пратчет не е използвал мозъка си и на това се дължи заболяването му от Алцхаймер?Има връзка с цинизма и Алцхаймера, слабоумието и Алцхаймера са различни заболявания все пак.Така е, но деменцията и Алцхаймер са много сходни, като симптоми.Дали бадемите не лекуват и Алцхаймер?
Има хора, при които и само с бадеми да ги храниш няма да има ефект
Цитат на: brian_888 в Септември 01, 2015, 08:08:53 amИма хора, при които и само с бадеми да ги храниш няма да има ефект Сигурно за тях е измислена фразата: Ти му говориш, то рупа ли рупа.