Автор Тема: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !  (Прочетена 161710 пъти)

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #90 -: Ноември 18, 2015, 02:07:48 pm »
Здрасти Миме! Честно да си призная, някак с нетърпание очаквам коментарите ти и като че ли малко съм зависим вече от тях, защото първото нещо, което правя при първа възможност е да видя какво си ми написала. Още в самото начало очаквах от теб или някоя друга потребителка хаплив коментар, за да мога да се развихря, но не ми се получи. Не съм сложил аватар, защото не очаквах да се задържа толкова дълго, а и като противник на феминизма, стремежът на някои върли феминистки да ме разконспирират не престава. Щели да ме съдят за обида на женския пол. Явно не знаят с кого си имат работа, защото се хвалят с глобата на Карбовски за "женомразска реч" и го смятат за голямо постижение на феминизма. Колкото до напомпаните мускули и употребата на анаболи то аз никога не съм бил привърженик на това, а винаги съм бил против. Спортна натура съм си и ми харесва да поддържам мускулния си тонус с два пъти по два часа в седмицата фитнес, и постоянно движение около 4-10 км. дневно пеш или с велосипед. Ям предимно чисти храни (произведени на село) и почти нищо не купувам от супермаркета освен олио-зехтин и маслини. Дори и хляба си го правим в къщи с хлебопекарна и е от пълнозърнесто брашно. Край на лирическото отклонение и сега по същество.

Цитат
Обвиняваш ме, че съм мъжемразка, но те уверявам, че не съм. Та нали най-точната дефиниция за любов е: Когато обичаш не ''защото'', а ''въпреки''. Ето, аз знам, че мъжете са задници и въпреки това ги обичам. Не всички, разбира се и не едновременно, но когато някой успее да ми завърти главата го обичам, макар да знам, че е гадно копеле. :)

Миме, феминизмът е идеология която по презумпция е мъжемразска, която лишава жените от мъжко внимание и закрила. Ако в действителност обичаш гадните копелета-мъже, значи че не си никаква феминистка. Все известни феминистични лозунги са: "Кажи му мъж и не го обиждай повече", " За какво ми е цялата свиня, само заради един кремвирш", " мъжете са шовинистични свине" и ред други ;цветущи изрази. Виж това и кажи какво мислиш?

https://www.change.org/p/the-government-its-time-to-class-feminism-as-a-terrorist-group

И това е само защото феминизмът се толерира и насърчава от феми-законите.
Представи си сега ако мъже-антифеминисти се организират и настане меле с феминистките. Ще е голям цирк. Кой според теб ще е победител, ако не се намеси полицията? Ето и го и коментирано на български.

http://www.novini.bg/news/301604-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC.html

Цитат
Сега за зависимостта от мъжете: Това е наистина голяма пречка за жените. Не говоря за бащата, когато жената е още дете, а за порасналата жена, която трябва да може да се оправя в живота съвсем сама, защото тати няма да е вечен, а мъжът много вероятно ще си тръгне и то не защото благоверната е станала еманципирана, а точно обратното - защото е станала скучен и сигурен кухненски робот. Като доказателство в края на поста ще те поздравя с една друга моя много любима песничка.

Благодаря за песничката. Разбрах посланието, но за мен то не е меродавно. Жената никога няма да може да се оправя сама в живота както мъжът, защото е жена. И, забележи! Не споменавам висш и нисш пол просто от куртоазия. Мъжът си тръгва (и винаги ще си тръгва), защото не е съгласен с претенциите на жената породени от феминизма. Никой истински, уважаващ себе си мъж, няма да позволи жена да го управлява у дома, и да търпи капризите и насърчавани от закона. Според теб при патриархата скучни кухненски роботи ли са били жените? Защото тогава мъжете не са ги напускали, а и жените не са били чак толкоз образовани, освен в готварски познания.

Цитат
Жените трябва да бъдат образовани и да имат престижни професии. Жените трябва да градят кариера и чак след това да слушат биологичния си часовник и повикът на природата да се възпроизвеждат. По този начин ще имат нещо сигурно, към което да се върнат, когато мъжът по една или друга причина си тръгне. Успелите жени имат достойнство и самочувствие, което ги прави много по-силни и по-малко уязвими.

Само че биологичният часовник тиктака и докато се образоват и изградят кариера (не се знае колко ще е успешна) жените пропускат благоприятната възможност (фертилната си възраст) да станат майки, което е същността в женската природа. Едва ли бездетната и бездарна жена-кариеристка, ще има достойнство и самочувствие, само защото има диплома без покритие, и някой я е настанил на висок пост, който и отнема времето и я лишава от радостта да е близо до децата си, ако по някаква случайност успее да роди. Такива жени хранят мъже търтеи, които успешно се възползват от икономическите им възможности, и накрая пак ги изоставят, намирайки нещо по-младо и свежо, а кариеристките си остават само с кариерите. Ако си гледала " Фермата", там имаше изказване на най-добрия, положителен и качествен човек Райно, с патриархално възпитание. Той сподели желанието си относно дъщеря му: " Не е важно че имаш 2 или три висши образования и разни там кариери, пък да останеш "дърта магарица" без потомство. Трябва да оставиш диря след себе си"!

Цитат
И последната заблуда, която не знам как да избия от главата ти, Херку: Аз не искам женска доминация над мъжете. Аз искам съвместно управление на света. Както в семейството, така и в живота изобщо, решенията трябва да се вземат заедно, след като всяка от двете страни си каже мнението, така че да няма подтиснат и подтисник.

По една или друга причина Миме, всеки може да бъде заблуден. По важно е след като осъзнае заблудата си, да вземе правилното решение, а някои люде не я осъзнават до срая на живота си. Женска доминация практически е невъзможна в прекия смисъл на думата. Няма как козата да доминира над вълка, асвен ако няколко други вълка не са го захапали от няколко страни, за да може козата да се "изпикае" върху главата му. Женската доминация, феминизмът или както искаш го наречи, не е възможна без съгласието и участието на мъжкия пол, което пък от своя страна ще е вид мазохизъм, който днес възпитават в детските градини и училищата по "Сорос-програмите". Съвместно управление в света, в семейството и въобще в живота ще е възможно само ако мненията съвпадат, което на практика е невъзможно. При различни мнения кой според теб от равноправните, ще взема решенията в семейството да речем? Законовите права за женскато управление в семейството го разрушиха, и в действителност вече нямаме семейство. Останал е само терминът, който има символично значение, а днес говорим за съвместно съжителстване на разнополови и еднополови двойки. След време либерастията узаконила феминизма може би ще наложи и узакони и съвместно съжителствуване на разнополови или еднополови тройки,  ако истинските мъже не се вземат в ръце, и не спрат случващата се извратенящина сътворена от феминизма. В противен случай друга враждебна нам религия ще го направи, защото се оказва, че има правилно отношение към женския пол, за разлика от нашата. А вече има и трети пол, който има същите претенции за права и привилегии, както жените. А както е тръгнало, извратениите нямат край. Ето ти и един цитат на един луд философ, от чиито теории се вдъхновява феминизма!

Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология - Херберт Маркузе!

http://politikata.net/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B5%D1%81-%D1%83%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8/45554/

Цитат
Аз съм борец за свобода по природа. Не знам защо точно с тази мисия съм натоварена в тоя живот, но се плаша от момента, в който всички ще бъдат свободни и няма да има за какво да се боря. Почти се радвам, че това никога няма да се случи.

Ех Миме, караш ме с наивността си да те заобичам още повече! Как го правиш? То е ясно че свободата е измамно тълкувание, и никога няма да се случи. Баба ми беше много религиозна и винаги казваше, че : - "Човек се ражда на тази земя, за да се мъчи и да си научи урока"! Няма как всички да са свободни, както и не може да има "демокрация", защото терминът като "Управление" ги лишава от съдържание.

Цитат
В края на краищата всеки сам кове съдбата си и ако иска да бъде свободен нищо не може да го спре. За целта се иска само малко интелигентност и сега разбирам защо те е страх от образованите и успели жени.

Пак грешиш, но ти е простено, а и вече те заобичах много. Никога не ме е било страх от "успелите жени" или въобще от жените. На всякъде по форумите жените това изтъкват, като не влагат разсъждения в това. Мъжете ги било страх от жените, щото били по-можещи и щели да ги изместят!!! Глупости на търкалета. Ако беше така, защо са им на жените квоти за всичко, а не го постигнат с качествата си (дето ги нямат). Жените се опитват да изместят мъжете чрез феми-законите, но никога няма да успеят, защото мъжете винаги ще определят правилата. У дома си имам три жени, и всички са пре-доволни от правилата които налагам. Могат да правят много неща които искат, но само с мое позволение. Така че Миме, нищо не разбираш. Лично аз, никога не съм се страхувал от жените за каквото и да било. Няма жена в света, която да е на моето ниво по способности, които са от полза на обществото и никога няма да има. Мъжкият пол е универсален-мултифункционален и може да извършва много дейности, които за жените са непосилни, нищо че днес искат да са равнопоставени, щото били равноправни. Ето и един музикален поздрав за теб, за да ти повдигна настроението. Между другото аз съм и музикант с ценз втора категория. Преди демокрацията работихме с ВИГ по морето. Изпращаха ни от "ОД Музика"!

https://www.youtube.com/watch?v=Ae829mFAGGE


Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #91 -: Ноември 18, 2015, 09:59:00 pm »
Ето, видя ли Херку каква либоф се породи от нашите различния? Ако бяхме на едно мнение отдавна да сме изгубили интерес към разгвора и един към друг - точно това става и с браковете, в които жената е подчинена. Забраяваш една много важна подробност: Мъжът е завоевател и когато подчини, губи интерес и се понася към нови завоевания - точно за това се пееше в песничката на Майк и механиците. Сега убеди ли се колко е полезна независимостта на жените? ;)

Радвам се, че живееш здравословно - сигурно изглеждаш перфектно?  Това между другото... ;)

Колкото до дописките за обявяване на феми-организациите, като терористични - ако действат, като такива, нямам нищо против. Аз, както многократно обявих съм за равнопоставеност и хармония и те уверявам, че когато мъжете станат по-слабата прослойка ще се заема с борба за техните права.

Как, обаче не се умори да повтаряш, че жените не могат, не знаят, нямат нужния капацитет, по-слаби са... след като доказателствата за противното са навсякъде? Там, където на жената е дадена възможност да се изяви, тя е доказала, че се справя не по-лошо. Друг е въпросът, че на тези жени се гледа с лошо око, защото им се налага да отхвърлят голяма част от женските хитрости и маниерничене. Все пак на един строг и груб мъж се гледа, като на принципен началник, докато същите действия превръщат жената в зла кучка.

Това, че женските успехи се приемат за нещо лошо не значи, че жените не са се доказали, мили ми приятелю.

Да! Смятам, че в патриархалните времена (Благодаря, че признаваш, че са останали в миналото) жените са били адски скучни за мъжете си. Това, че не са ги напускали, не значи, че са ги обичали - просто общоприетите тогава порядки не са им го позволявали. Мъжете и тогава са били силно привличани от независимите жени-кокетки и са били съсипвани точно от тях - водени до разорение и самоубийства.

Относно биологичния часовник: Не при всяка жена има тиктакащ такъв. Някои жени се стремят към по-интересен и полезен живот, от това да бъдат инкубатор за човеци и да бършат наакани дупета по цял ден. Не гледам ''фермата'' и като цяло не гледам бг.тв, защото ми е прекалено провинциална. Ти ми даваш поредното доказателство, че това е така с примера за изказването на оня риалити герой, тип ''българин от старо време''.

Не съм казала, че те е страх от самите жени, а че се страхуваш от това, което ще се случи, когато станат масово образовани и еманципирани. Не съм си и помислила, че нещо може да те уплаши, още по-малко пък някакви женки, използващи дамски превръзки, заради ''оная гнус''. ;)

Признавам, че съм напълно съгласна с теб за свободата, обаче. Ясно ми е, че това е една непостижима химера, но пък точно преследването на химери води човека към осъвършенстване и велики постижения, затова никога не трябва да се отказваме. Една мъдра сентенция казваше, че е важна не целта, а пътят към нея, затова нека вървим по него, пък докъдето стигнем...
Баба ти също е била много права, но все пак ми се иска ученето да не е свързано с толкова мъки. Поне тези, които можем, трябва да избегнем и една от тези мъки е сляпото подчинение на мъжката воля и благоволение.

Мерси за поздравчето - ZZ Top са си класика в рока. Как разбра, че това е моят музикален стил?? :)
Пък и музикант се оказа - спри не разкривай повече, че твоята нарастваща обаятелност започна да пречи на спора!

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #92 -: Ноември 19, 2015, 11:55:33 am »
Здрасти Миме, нашите различия ги определя полът, а различията сами по себе си предполагат и различни потребности. За това няма как да бъдем на едно и също мнение, освен когато интересите ни съвпадат. Мъжът е завоевател и с това е  характерна мъжката природа, а след като е завоювал се възползва от завоеванието си, подчинява го и е негова собственост. А, ако тази собственост е с висока стойност трудно ще загуби интереса си към нея, но пък това не му пречи да завоюва и още плячка. В браковете жената винаги ще е подчинена, защото превъзходството на мъжа е природна даденост и няма как мъжът да е подчиненият, но за да не доскучее на мъжа, жената винаги може да ползва женски хитрости, както това е било в миналото. Днешната женска "независимост" е повече обременелост, от която последиците са в ущърб на жените. Само за да се доказват (насърчавани от феминизма) си спечелиха множество женски болести, дължащи се на неправилното натоварване (психически и физически), което женският организъм не е способен както мъжкия да понесе.

Цитат
Колкото до дописките за обявяване на феми-организациите, като терористични - ако действат, като такива, нямам нищо против. Аз, както многократно обявих съм за равнопоставеност и хармония и те уверявам, че когато мъжете станат по-слабата прослойка ще се заема с борба за техните права.

Сега вече наистина ми иде да те гушна и да те разцелувам!  Само те моля да ми обясниш, че нещо не схващам, защото и други женски призиви съм чувал, че трябвало да има организации, защитаващи мъжете!!! От какво? Как си представяш мъжете по-слаби от жените? Тук не стои въпросът защо не се уморявам да повтарям, че жените не могат, не знаят, нямат нужният капацитет, а това че обективно гледам на случващото се и в момента. Казваш че на жените не им е "дадена" възможност. Ами кой трябва да им я даде? Това не са ли пак мъжете? И защо тогава не е обратното? Жените да дават и разрешават на мъжете неща, вместо това да е обратното, както е днес и е от възникването на човечеството. Женски успехи няма Миме, нямало е, и никога няма да има! Женските успехи са в същност мъжки успехи, но преписани на жените, с цел лансирането им навсякъде по указания на либерастията насадила феминизма. Жените могат да са успешни само в леглого, задоволявайки мъжа, и когато са с отлични детеродни способности. Жените са се доказали и продължават да се доказват, че не стават за нищо, и само пречат на мъжете да си свършат работата. Пресен пример в случая е Меркел, и Могерини. В патриархалните времена жените не са били скучни за мъжете, и те са ги обичали и уважавали. Голямо щастие е било тогава за мъжа, прибирайки се у дома да бъде посрещнат от жена си на вратата, и няколко малчугана да щъкат около него и да се закачат по детски. Тогава "общоприетите порядки" в случая се отъждествяват с думата МОРАЛ, и това е било общоприето доброволно като ценностна система, а не наложено, както сега е наложен феминизма, за новия световен ред. И трябва да знаеш, че патриархалното време не е отминало, и никога няма да отмине, а аз не съм казвал или признавал, че е отминало. Само привеждам примери от миналото, които и днес съществуват масово. Дори държавата ни да е секуларна под натиска от вън, по големият процент от населението е с патриархално възпитание отстояващо ценности и традиции. Аз съм доказателство за това, а и средата и обкръжението ми също. София и трите големи града не са цяла България.

Цитат
Не съм казала, че те е страх от самите жени, а че се страхуваш от това, което ще се случи, когато станат масово образовани и еманципирани. Не съм си и помислила, че нещо може да те уплаши, още по-малко пък някакви женки, използващи дамски превръзки, заради ''оная гнус''. ;)

И какво според теб ще стане, когато станат масово образовани и еманципирани? Точно заради "оная гнус" и заради физическата си немощ няма да могат да се реализират, и никой няма да ги предпочита за сериозна работа. Заради "оная гнус" ще киснат постоянно в тоалетните, и работодателите ще търпят огромни загуби заради несвършена работа, отделно че не са способни да вършат и физическа работа като мъжете, а такава винаги се налага навсякъде. Дори и жени-работодатели на много малкото фирми предпочитат пак мъже за работа пред жените.
http://hashtag-bg.com/articles/16470/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%B7%D0%B4-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B9-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D1%8A%D1%85%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0

Относно биологичния часовник си права. Не всяка жена има тиктакащ такъв и за това такава си остава стара мома, без да събужда интереса у мъжете  с обяснението че си била самодостатъчна. Ще се радва докато е млада, а като остарее ще се подвизава във форуми като бг мама, и ще дава съвети и напътствия на майките, без тя самата да е била такава. Защото бърсането на наакани бебешки дупета за някои жени е удоволстние, а за мъжете детския плач е гордост, от това, че са чули гласа на оная си работа.

Цитат
Една мъдра сентенция казваше, че е важна не целта, а пътят към нея, затова нека вървим по него, пък докъдето стигнем...

Тази сентенция не ми се вижда много мъдра, както и сентенцията "целта оправдава средствата"  По добре според мен ще е вървейки по пътя с надежда да стигнем целта, все някога да я достигнем, а не това да се окаже както споменаваш мечта-илюзия или химера, и винаги да е недостижима.

Не знаех че твоят предпочитан музикален стил съвпада с моя, но се радвам много за това. Да, и музикант съм, и по Нова Година се събираме с ВИГ, и участваме в новогодишни програми, където ни поканят, но срирам с подробностите, че да не взема да те загубя като опонент. Ето го и настроението, което вярвам ще те ободри.

https://www.youtube.com/watch?v=CmELf8DJAVY


Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #93 -: Ноември 19, 2015, 09:38:49 pm »
Ама как успяваш само да ме забавляваш, ти приятелю прекрасни... Страшен си - буквално! :)

Викаш: жените само пречат на мъжете да си вършат работата и нямат нищо общо с техните успехи. Това ти е първата пробойна в тезата, защото жените са основният стимул за мъжете. Заради тях мъжете искат да постигат успехи, заради тях се блъскат, за да купят парче ламарина на колела, та да ги впечатлят... После пак, заради тях стават от леглото сутрин и отиват на работа и търсят повишение, реализация, признание - все с жените е свързан прогресът на мъжете. Ако ги нямаше жените, мъжете щяха да се въргалят под дърветата и да се хранят с каквото падне от горе. Казано накратко:Без жените няма прогрес!

Днес жените сами изживяват своя прогрес и тук мъжете също са стимул. Колкото и да не ти се вярва, жените искат не просто да се докажат на себе си, а и на мъжете около себе си - да им докажат, че също могат. И все по-често успяват. Жената има нужда да бъде независима - поне средно интелигентната жена. Разбира се, има златотърсачки, които търсят някой да ги издържа, но има и жени, които не искат да просят от мъжете, а да си купуват каквото си искат без да дават обяснение за похарчените пари.

Прав си, че работодателите предпочитат мъжете, защото те няма да излязат в отпуск по майчинство или да вземат болнични всеки път, когато детето се разболее, но това по никакъв начин не доказва, че жените са наистина нетрудоспособни. Болшинството жени, които познавам работят по 12 часа, прибират се с покупките, приготвят вечерята, пускат пералня, пишат домашни с децата, сервират и отсервират, изтърпяват гневните изблици на мъжете си, понеже денят им е бил ''напрегнат'' и са изнервени, а накрая трябва i да ги задоволят сексуално, защото иначе ще забегне при друга... Айде пак ми кажи, че жените са слаби и неспособни. Един мъж няма да изържи на тоя режим повече от 2 дни - жените го правят цял живот.

Не съжалявай много старите моми, защото в повечето случаи те си живеят много по-добре от омъжените. Това, че не вървят по заложените коловози не значи, че са се провалили, а че са успели да бъдат самостоятелни личности.
Искаш да ти обясня от какво ще браня мъжете? Мъжете имат нужда някой да ги пази от тях самите - те самите са най-големият си враг. Разните феми-организации за сега не предствляват голяма заплаха, но ако забранят на мъжете да гласуват, например - ще възстана и ще поведа революцията, обещавам. :)

Патриархалното общество е мъртво отдавна, приятелю. Поне в Европа това е факт. Отчаяните опити на традиционалисти, като теб да го отричат са много симпатични, но показват и липса на връзка с реалността. Жена ти може още утре да се разведе с теб ако поиска - тя не ти е собственост, само така ти се струва. Време е да започнеш да уважаваш жените, като личности, а не да ги смяташ за низши създания с определени биологични функции - ще видиш, че ще ги обикнеш още повече заради това. ;)

Мерси за поздравчето - Kiss са си класика, но аз, както вече си разбрал съм по-прогресивна и се кефя повече на новите течения, като прогресив, гръндж и пънк-рок.

Тва свирите ли го по нова година с ВИГ-а, а? ;)
https://www.youtube.com/watch?v=xEp8yJPjedU
« Последна редакция: Ноември 20, 2015, 01:51:32 am от Mimeto »

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #94 -: Ноември 23, 2015, 01:12:50 pm »
Здрасти Мименце! Радвам се че те забавлявам, защото и аз се забавлявам. Жалкото е, че нямам достатъчно време, а както казват англичаните time is money. :) Мисля че нямам пробойна в тезата си, а и всеки от нас си я защитава както може. Жените никога не са били основният стимул за мъжете, а са били необходимо "зло", понеже мъжете още зависят от тях, за собствената си репродукция. Знам че не гледаш българска телевизия, но във "Фермата" коментарите на 95% от коментиращите са за Райно, като най-положителния, можещ всичо и най-добър като човек-християнин. Та ето какво казва той: - "Най-големият душманин на мъжа е жената!" За това и твоето твърдение, че прогресът осъществяван от мъжете, е благодарение на жените не е много основателно. Или накратко: Ако мъжете започнат да се възпроизвеждат без участието на жените, ще живеят много по-дълго, по-щастливо (няма да има кой да ги ядосва), и ще си купуват всичко за себе си, каквото им харесва, без да си харчат парите за разни женски боклуци, които само замърсяват планетата и са напълно ненужни за мъжете. Или казано просто: Жените пречат на техническия прогрес с присъствието си, или дори със съществуването си, така да се каже. :)

Не знам за какъв женски прогрес говориш, дето жените изживявали, пък мъжете са им стимул, но фактите говорят друго. И ако 10 години марионетно управление на Меркел наричаш успех, то здраве му кажи. Жената никога няма да бъде независима, защото винаги ще зависи от благоволението на мъжа. "Успелите жени" са или протежета на по-успели от тях мъже, или са роднини на най-успелите мъже. Точно тук се крие "ключът за бараката"! Заради мъжката алчност, жените успяват по някога да безчинстват над някои мъже, попаднали под ударите на феми-законите, сътворени от женското право на глас, заедно с цялата извратеняшка измет от девианти, все женски електорат.

Умните работодатели никога няма да предпочетат жени на работа, защото не искат да губят от некачествени работници. Вземат жени на работа поради административни репресии,  а не по желание. Няма как всички работещи, да работят само с компютър, защото трябва и да се произвежда, а при работа с компютрите, пак мъжете са по-добрите специалисти в софтуера, а да не говорим за хардуер, защото там жени почти няма. Жените работят по над 12 часа защото се напъват да доказват че са равни с мъжете, и понеже работят неефективно им се налага да работят много по-вече, за догонят мъжките резултати. След това им се налага да правят покупки, да готвят, да се грижат за дома и за децата. И ти казваш, че успявали? Чак да не повярва човек! Три четири дини под една мишница :) :D ;D   Казваш, че като не свършат нищо както трябва, са силни и способни, пък мъжете нямало да издържат и два дни!?! ;D
Знаеш ли поговорката: - Накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл! - Мъжете сама казваш, че са по-мързеливи! ;D

Не аз, по скоро женската половина съжалява старите моми, защото ще останат без поколение, на което да се радват и да предадат (от майка на дъщеря ако щеш) познанията си и натрупания женски опит що се отнася за женските качества. Мъжете най-много се радваме на старите моми, докато са още млади, после "кучета ги яли", пък те нека се мислят за самостоятелни и независими личности.

Цитат
Искаш да ти обясня от какво ще браня мъжете? Мъжете имат нужда някой да ги пази от тях самите - те самите са най-големият си враг. Разните феми-организации за сега не предствляват голяма заплаха, но ако забранят на мъжете да гласуват, например - ще възстана и ще поведа революцията, обещавам. :)

Лелеее....направо изби рибата! Директно ме разби, и паднах от стола! :o  :o :o
Как си представяш, че ще стане това? Жените и женският електорат, да забранят на мъжете да гласуват??! Но много мило от твоя страна! Да възстанеш след това и да поведеш революцията за свобода и права на мъжете. :) :)

Патриархалното общество не е мъртво и никога няма да бъде скъпа приятелко, и в Европа все повече се изразява неговото влияние. Факт е, че пребитите от мъжете самозабравили се и опиянени от феминизма жени стават все повече е доказателство, с тенденция това да се увеличава. Всички днес все за насилието над жените говорят, и констатират, че при всички взети мерки и промени, вместо да намалява то се увеличава. Знес всяка трета жена в Европа е пребивана, заради пререкания с мъжката половина. Скоро това ще нарастне до 2/3 от жените, а с идването на бежанците, ще се променят и доста закони, а феми-законите ще останат в историята. Както виждаш, имигрантите на жалаят и не разрешават на жени-лекари да ги лекуват защото ги смятат за некадърни (което в същност си е вярно), а ги изнасилват без да им пука от нищо.

slivensega.wordpress.com/2015/10/25/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D1%81%D0%B0-%D1%88%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%82/

Малка извадка:

"Също така европейските журналисти са поразени от факта, че мъжете в ЕС заявяват открито, че „разчитат на органите на реда за защита и нямат намерения да защитават сами собствените си жени“.

Ха ха ха, хайде сега да видим как жените сами ще се оправят с просташките си феми-закони за полова дискриминация, равноправие и равнопоставеност. Щом мъжката физическа сила е без значение, нека сега да разчитат на законите, които сами са си сътворили, а мъжете ще им гледат сеира отново.

"Лекарка от Чехия изпрати шокиращо писмо до телевизията CNTV в родната си страна. Тя работи в една от най-добрите болници в Мюнхен и е шокирана от разрушението, което носят имигрантите в Германия. Мъжете мюсюлмани отказвали да бъдат лекувани от жени, но за сметка на това си позволявали да опипват лекарките и сестрите, да ги изнасилват."

Нека сега да видим как ще се справи с това феминизмът. При патриархална система, за мъжа важи сентенцията "Моят дом е моята крепост"! Жените и децата като собственост на мъжа са под негова закрила, а моралът обединява мъжете и силата им е непобедима, срещу външни нашественици. Лично моята жена едва ли ще се разведе с мен, защото е доста умна, в сравнение с феминизираните жени, и няма да се лиши от всекидневния разкош, който и предоставям. Точно такива жени уважавам и това е характерно за женските личности, които си остават истински жени, а не тяхно подобие, защото с феминистичната идея жените мъже не станаха. И не аз, природата е определила жените като по-нисши създания от мъжете, като е определила превъзходството на мъжете над тях с природните закони. В традиционализма няма нищо лошо, а напротив. Традицията представлява онези ценности, умения и практики, които отразяват същностните характеристики на всяко общество и които то съхранява във времето, предавайки ги от поколение на поколение. Традициите винаги ще ги има, и това не са отчаяни опити за възстановаването им, а е факт неоспорим. Жалките опити на феминизма да заличат съществуването им ще си останат само опити. Моралът е в основата на здраво стъпило на краката си общество, и е доброволно възприет от всички неписан закон за справедливост. Моралът е синоним на "доброта" и "правота". Общества без морал и патриархална ценноства система са обречени на гибел. Доказано е в исторически план, а феминизмът отрича морала и прокламира утопична идея, издигайки в култ жената.

PS. Ние сме универсална ВИГ, свирим всякаква музика и основната ни сила е във вокалите.  Красотата на всяка музика, освен инструментала е вокалното пеене на повече от три гласа. По нова година репетираме и с още изпълнители и артисти.  Има още двама акордеониста, няколко други музикални инструмента и две бег-вокалистки. Имаме програма от около 45 песни, плюс много инструментали. По някога се налага да импровизираме  и на прима виста. Програмата е доста дълга и включва всякакъв музикален фон, в модни ревюта, томболи, викторини и др. Радвам се за теб, че обичаш новите музикални течения, но не забравяй, че класиката е в основата на всичко. Днес ми е малко тъжно. Ето какво свирим обикновено като балади, дано да ти хареса!
https://www.youtube.com/watch?v=zt1R8LQ5-LI

Представи си как звучи припева на пет гласа! Приятен ден!
« Последна редакция: Декември 15, 2015, 01:25:58 pm от Biko »

Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #95 -: Ноември 23, 2015, 11:05:53 pm »
Уаууу, Херку - приятелю! Knocking on heaven's door и то на 5 гласа?! Ми пусни някаква демо версия на ваше изпълнение, де!

Стана ми любопитно, обаче какви ли ще ги пелтечиш, когато (дано не е скоро) сам почукаш на тези врати. Щото нали знаеш, че онова същество, което ни е създало едва ли е имало намерение да ни направи различни - нисши и висши. Това, че ние се делим сами е огромна грешка или по-точно ти и хора, като теб делите - аз съм за равноправие...

Споко, обаче - аз не вярвам в лошия господ, който те праща в казана. Вярвам в кармата и предвиждам, че този урок, който отказваш да научиш сега, ще го научиш по трудния начин - в следващото прераждане. Моли се само да не се родиш жена в Етиопия или Пакистан, щото тогава друга песен ще запееш за надмощието на половете.

Пак си противоречиш, но въпреки това те харесвам. :)
Веднъж казваш, че жените са изцяло зависми от мъжете, а после казваш, че феми-законите принуждават работодателите да наемат жени.
Веднъж казваш, че сме слаби - друг път, че издевателстваме над мъжете.

И изобщо не вярвам, че това за свят без жени го мислиш сериозно. Представи си само един ден без да срещаш жени - Никъде, по никакъв начин. Опитай да си го представиш и ще видиш, че нищо вече няма да има смисъл. Жената е стимул, жената е подтик, жената е копнеж за хетеросексуалния мъж. Мъжът живее, за да ѝ се доказва и да я печели всеки ден. Мъжът има нужда от жената, не само за да се възпроизвежда, а за да се чувства мъж. Светлината дефинира мрака, без нещастието няма как да усетим какво е щастие и без жените, мъжете няма да знаят какво са.
Трябва да разбереш колко еднакво важни и незаменими сме, приятелю и ще те улесня да го осъзнаеш, като те накарам да замениш дъщерите си с които и да е момчета по света. Би ли??? На бас, че няма да ги смениш и за рота Крали Марковци!

Винаги успяваш да ме забавляваш, затова намирай време, па макар и за по-кратко (като текст) забавление. :) Чета те с удоволствие.
Успех в Money Making-a, в музикалните изяви и изобщо във всичко. Успех в осъзнаването, че светът е красив, защото в него има от всичко, включително и независими жени. ;)

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #96 -: Ноември 24, 2015, 04:59:48 pm »
Здрасти Мименце, мога да покажа  наша кавър версия на Knocking on heaven's door или част от репертоара ни, но не го правя от съображение за сигурност. Имам доста женски предупреждения, че слад като ме разконспирират, ще си понеса последствията, за отношението ми към тях. Само че те не знаят с кого си имат работа, и че ще са много по-потърпевши от мен, ако постъпят безумно. Защото съм си голям инат, а и разполагам с достатъчно средства за да раздам лично правосъдие, след което да се изкефя на женската безпомощност. Така че с анонимността си пазя повече тях от мен, а не себе си от тях. Виж само колко съм благороден, а?! :) И, не съм сигурен дали ще пелтеча, след като почукам на вратите (от песента), защото не съм сторил (според мен) зло на никого, а кога ще почукам не се знае, както не се знае кога ще почукаш и ти. Онова същество което ни е създало, умишлено ни е направило различни - висши и нисши, за да има прогрес и развитие човешката цивилизация, защото при равноправие никога няма да има ред и прогресивен растеж. За това в природата съществува йерархия между видовете и половете. Естествено е, че ти ще си за равноправие, след като по природа нямаш такова. Това е като равнопправието между двама работника, от които единият е гледал стадо бизони, а другият отглеждал кокошки. Когато трети изкупува продукцията плаща на четвърти, който пък заплаща по равно на двамата, като 1/3 от сумата остава и за него, за да имало равноправие. Така че по-слабият и некадърният винаги ще иска равноправие, независимо от това, че няма равни заслуги за това.

Щом като не вярваш в лошия Господ, как тогава вярваш в кармата и преражданията? Това означава ли, че да се родиш жена в Пакистан или Саудитска Арабия е Божие наказание? Надмощието на мъжкия пол над женския е природна даденост, и е доказано с еволюцията на човешкия род. Над 30 000 години мъжете изцяло са определяли правилата, а жените са били безгласни. Как си го обясняваш? Или мислиш, че не е вярно? В днешната реалност една част от мъжете се извратиха и решиха да овластят жените, за да се изгаврят с останалите истински мъже. За това разрешиха на жените да гласуват. Проблемът сега е, че останалите мъже с главно "М" не обръщат внимание на опасността, която грози света, с женско управление. Всяка грешка е поправима, докато не стане прекалено късно. Дано ислямизацията не се окаже единствената алтернатива. Все си мисля, че мъжете ще се събудят от дълбокия си сън, и силово ще променят нещата, като въведат закони, поставящи жените на мястото им.

Цитат
Пак си противоречиш, но въпреки това те харесвам. :)
Веднъж казваш, че жените са изцяло зависми от мъжете, а после казваш, че феми-законите принуждават работодателите да наемат жени.
Веднъж казваш, че сме слаби - друг път, че издевателстваме над мъжете.

Не, не си противореча. По природа жените са изцяло зависими от мъжете, а феми-законите са извратеността от феминизма, които разрешават на жените безпроблемно и безнаказано да преследват мъжете. Гаврата се състои в това, че жените насърчавани от тези закони винаги ощетяват мъжете всячески. При женско обвинение мъжът е виновен по презумпция, до доказване на своята невинност, която винаги може да се опровергае. А, при доказване на невинноста на мъжете, за жените няма никакви последствия. Ето защо мъжете след това раздават своята справедливост, която е над гражданските закони. Насилието над жените прогресивно се увеличава, а убийствата на жени ще се превърне в практика, която мъжете които няма какво повече да губят, ще прилагат. Можеш да видиш в нета колко жени биват зверски заклани от мъже, които са се почувствали онеправдани и омерзени от днешните закони, които насърчават женската гавра с мъжете.

Цитат
И изобщо не вярвам, че това за свят без жени го мислиш сериозно. Представи си само един ден без да срещаш жени - Никъде, по никакъв начин. Опитай да си го представиш и ще видиш, че нищо вече няма да има смисъл. Жената е стимул, жената е подтик, жената е копнеж за хетеросексуалния мъж. Мъжът живее, за да ѝ се доказва и да я печели всеки ден. Мъжът има нужда от жената, не само за да се възпроизвежда, а за да се чувства мъж. Светлината дефинира мрака, без нещастието няма как да усетим какво е щастие и без жените, мъжете няма да знаят какво са.
Трябва да разбереш колко еднакво важни и незаменими сме, приятелю и ще те улесня да го осъзнаеш, като те накарам да замениш дъщерите си с които и да е момчета по света. Би ли??? На бас, че няма да ги смениш и за рота Крали Марковци!

Ех Миме, че си и ти ама! Нали знаеш, че всеки си фантазира по някога разни неща, а фантастиката става действителност. Като малък четях много научна фантастика. Имам цялата поредица от "Галактика" още от времето на соца. Ей на! Някогашната фантастика, днес над 10% е вече реалност. Жената е стимул, подтик или копнеж за хетеросексуалния мъж, но при изявена ценностна система. Противопоставяйки се на природата си повлияни от феминизма, жените вече не представляват такава ценност за мъжете както преди, и голям процент от тях вече нямат никаква стойност. Мъжът вече няма нужда да се доказва, за да се почуства мъж, понеже жените не са вече интересни. С претенциите си за равенство и равнопоставеност мъже не можаха да станат, но и женското в тях изчезна. Така че, не сме еднакво важни, а с ектогенезата в скоро време жените ще са напълно заменими. За това освен за секс, за друго вече не са нужни на мъжете, за това цената им девалвира. Ходил съм на Атон. Нямаш представа колко красиво и спокойно е там. Само че там дори и котка от женски пол, не се допуска. Това си е изцяло мъжко царство, където мир и разбирателство е основното правило сред изцяло мъжко общество.

Виж сега Миме! Много странен въпрос ми задаваш!? Няма как да заменя моите момичета за никое момче при тази ситуация, но ми е много болно, че нямам момче. Ако можех да върна времето назад, сигурно щях да направя всичко възможно да имам наследник от мъжки пол. Сега вече е късно.  Явно Господ ме наказва, заради отношението ми към жените. Така ми казват други потребителки във форумите. Има една арабска поговорка, която е много актуална при тях: "Ако един мъж, колкото силен богат и влиятелен да е, няма мъжки наследник, значи няма нищо!"

Вярно е, че светът е красив, но не съм сигурен, че има независими жени в него. Жените, които и да са те, винаги ще зависят от мъжкото благоволение. Поздрави и приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=28E8WKZ614w


Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #97 -: Ноември 25, 2015, 12:08:09 am »
Ух че си потаен и благороден, бе Херку - любими приятелю... Криеш се от лютите феми-активистки, щото ако те набарат ще трябва да ги изтрепеш, пък ти хич не щеш. Има логика! ;)
Ще чакам да излезеш от нелегалност и да пуснеш малко автентична музика от вашия ВИГ - това, като пребориш фемнизма, разбира се. :)

Един познат дядо (лека му пръст) казваше: Нямаш ли дъщеря, нямаш дете и го казваше с такава болка, че сърцето да ти скъса. Осъзнал го беше по трудния начин. Имаше двама синове, които се веснаха да го погребат - гледаха го комшийките, когато беше на легло. Постоянно даваше за пример старите вдовци с дъщери и отбелязваше на кой дядо дъщеря му колко пъти идва от оня край на страната да го види, да го изпере, да му сготви - няма такива екстри със синовете, така че радвай се на съдбата - наградила те е!
Колкото до другите акцента в спора - няма да постигнем консенсус. Предавам се. :)

Кармата не е наказние, а поправителен изпит. Както е казвала баба ти: Тук сме да се учим и който не научава определени уроци в тоя живот ще ги научи със сигурност в следващия. Убедена съм, че създателят (не вярвам в конвеционалния бог), който и да е той ни е създал напълно равни. Доказателство за това е душата, която се вселява и в мъжки и в женски тела при различните прераждания. Духовното, там отвъд е истинското, приятелю мили - това тук е игра на войници между дървени кукли и няма никакво значение.

С поздравчето уцели 10-та, щото обичам и китари (грешка - обожавам ги) и Сантана и Роб Томас.
Най-много обичам ей тоя творец и сигурно съм най-големия му фен на Земята. Ето и неговото сътрудничество със Сантана-та. :)
https://www.youtube.com/watch?v=qByymiU35RE

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #98 -: Ноември 25, 2015, 01:37:16 pm »
Здрасти Миме! Такъв съм си аз, потаен и благороден. Ако феминистките ме набарат, със сигурност някой някого ще изпотрепе, и сигурен съм, че утрепаният няма да съм аз. Ама и ти си "страшна". Иронията ти ме кара се бунтувам още повече, но си признавам че това ми харесва много. Възможно е да изляза от нелегалност, защото днешната реалност е много динамична и събитията следват като лавина. Сваленият руски боен самолет от Турция, предвещава лоши последици за нас, като страна от натовския блок. Дано нещата не ескалират, защото ние първи ще изгорим. Войната вече е обявена, но ние на чия страна сме? Снощи гледах коментара на бивш български военен пилот в предаването на Слави, които подчерта, че "каквото и да правим, все сме от страната на булката!" Т.е. винаги сме от страната на нае*аните. Твоят познат дядо ще е бил някакво изключение, защото да предпочетеш дъщери вместо синове, и то от мъж, си е леко психическо отклонение на човек, обладан от феминизъм. Ето ти нещо, върху което да помислиш!
https://www.youtube.com/watch?v=vdXsDR0dgz0
Сигурен съм че разбираш перфектно руски. Обърни внимание на момента след втората минута, когато жената пита войника "сега какво??" и чуй отговора на умиращия в последните му минути на щастие преди смъртта !!!

у меня сын родился!!! Миме, ти не можеш да си представиш чувството на гордост у мъжете, които имат синове. На мен много ми е мъка, когато с колеги или приятели си говорим за разни събития и чуя: - "Синковецът направил това или онова, защото се е метнал на мен"! Така че, не знам дали съдбата ме е наградила или ощетила с дъщерите, но аз си ги обичам, а и те са част от мен, макар да не са моето продължение. Войната е лошо нещо, но разни философи я представят като необходимост.
https://www.youtube.com/watch?v=Mk0OF9DdVhw&feature=youtu.be
Това е нещо тъжно. Да, момиченца са, но ми е много мило за тях, а и лошата съдба която имат в клипа ме кара да се просълзя. Не съм с перфектен английски, но до колкото схванах от видеото и от текста, едното момиченце е умряло, после умира и другото и пак са заедно. Такъв е животът Миме. Един ден всички ще умрем. Радвам се че харесваш звученето на китарите, което предполага, че ще харесаш и мен. Дано ти харесва и руска музика.
https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8
Както ти казах, ние сме много добри с вокала. Обърни внимание на китарата! Ако се абстрахираш от това че групата е руска и вникнеш в текста съчетан с инструментала, ще разбереш че китарата "плаче". А ако искаш малка представа за мен, виж китариста и си ме представи два пъти по едър от него и с около 8-10 години по възрастен.

Цитат
Кармата не е наказние, а поправителен изпит. Както е казвала баба ти: Тук сме да се учим и който не научава определени уроци в тоя живот ще ги научи със сигурност в следващия. Убедена съм, че създателят (не вярвам в конвеционалния бог), който и да е той ни е създал напълно равни. Доказателство за това е душата, която се вселява и в мъжки и в женски тела при различните прераждания. Духовното, там отвъд е истинското, приятелю мили - това тук е игра на войници между дървени кукли и няма никакво значение.

Хей Миме, направо ми иде да се предам и да те призная за победител, но мъжката ми гордост не го позволява. Интересни са ми окултните науки, но аз съм човек разбиращ техника и си обяснявам всичко случващо се в материалния свят въз основа на физичните закони. Техническите ми способности са много над средно статистическия техник, а съм пълен невежа що се отнася за духовна култура. Църквата отрича преражданията, а има цяла наука за това. В един друг форум заговориха за преражданията и че душата се прераждала 7 пъти в жена и 7 пъти в мъж. И още нещо! Душата слизала след 40 ден и се вселявала в детето, а не се раждала с него. Т.е. избирала си къде да слезе. На кого да вярвам Миме? Объркан съм, а и нямам никакви познания. До сега нищо неестествено не ми се е случвало, което да ми подскаже за съществуването на друг нематериален свят. Ти можеш ли да посочиш факт, като неоспоримо доказателство за това, освен решение във вид на аксиома? Аз мразя феминистките, ама теб си те обичам, а и ти не си никаква феминистка, а само се правиш на такава. Но много повече от феминизма мразя хомосексуалистите. Гнус ме е от гейовете и ми е трудно да съм в компания с тях, обаче музиката е нещо което ме зарежда с енергия, а там дори и гейове-музиканти мога да приема като добри професионалисти. На края за настроение ти предлагам това.
https://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A
За каквато и свобода да пее този, много добре пее, а и вокалите си ги бива. Сега след като знаеш каква музика обичам, как разсъждавам и какви са ми възгледите, направи ми психо-профил за да разбера как изглеждам от страни.
Приятен ден Миме, и до скоро!


Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #99 -: Ноември 25, 2015, 10:16:25 pm »
Ето видя ли Херку, приятелю - умните управници мъже пак ще ни докарат до война, а ти продължавай да твърдиш, че мъжете са по-добрите водачи. То верно, че и жените са способни да се хванат за косите за глупости - например, понеже едната си купила същата рокля/блуза/пола, ама поне по-лесно се сдобряват от мъжете. Не знам кой би управлявал света по-добре, но е факт, че в момента положението е мнооого зле и няма изгледи да се оправи.

Отново за мъжките рожби - явно още си твърде млад и не можеш да оцениш колко си благлословен с дъщерите си. Старецът, за който ти говорих със сигурност е искал точно синове. Вероятно е бил много горд, като са се родили и ги е гледал с надежда как растат. В края на живота си, обаче предпочиташе да има любящи и грижовни деца, т.е. момичета, защото, нека си го признаем - момчетата се трогват единствено от собствените си проблеми. Странно защо мъжете винаги искат момчета, но когато имат и от двете, обичат повече момичетата и са във вечен конфликт със синовете си... Някакво обяснение?

Голяма греда с руската музика, любими ми приятелю Херку.
Не слушам нищо, което не е на английски. Не слушам бг. пародии, нито пък европейски, освен английски и то само някои. По отношение на музиката и киното съм си американофил - нямам обяснение защо, просто ми пасват на вътрешните потребности.

Понеже в онова допотопно руско ансамбълче имаше двама китаристи, не можах да си те представя много добре, но това няма значение. Сигурна съм, че си забележителен. :)

Джордж Майкъл пее за свободата, която трябваше да си завоюва от звукозаписната си компания - Върджин рекърдс ако не се лъжа. И в текста на песента се обръща към феновете, обяснявайки им, че вече не е щастлив да бъде рекламен продукт и че трябва да го приемат такъв, какъвто е. Е, със свободата си спечели и пълна липса на творческа кариера, но това е реалността в музикалния бизнес. Ако ти е интересна материята, има един страхотен документален филм на любимия ми Джаред Лето, който се казва ''Артефакт''. Това документално филмче показва войната на неговата банда с EMI, която ги съдеше за 30 милиона долара.

Сега за духовното: И аз не съм експерт по въпроса. Винаги ми е било интересно, а напоследък имам огромна нужда да се ровя в тая материя. Не мога да посоча факт и да дам твърди доказателства за съществуването на прераждането, но отново ще ти препоръчам филм, в който уж бяха намерили такива: http://www.imdb.com/title/tt2884206/
В това чудесно филмче се залагаше на идеята, че информацията за всеки човек се запазва в ирисите на очите се предава при следващото прераждане. А иначе вярвам в прераждането, защото ми се струва адски логично. Някак го знам с душата си, а по-сигурно от това - здраве му кажи. :)

Материалният свят, в който сме тук за малко е микроскопична част от всичко, с което сме свързани. Проблемът е, че сме забравили напълно какво сме и откъде и защо идваме, а това ни кара да се вторачваме в незначителните глупости, които наричаме ''живот''. Физиката разглежда само материалните явления в това измерение, а това е крайно недостатъчно, за да имаме изчерпателна информация за ... цялото.

Психопортрет? Хмммм... трудна задача, но ако мога да те обрисувам, то ще е като голям мъж, който привидно всява страхопочитание, но ако го опознаеш ще видиш, че е една душичка, на която всеки може да се качи на главата, стига да намери правилния подход. Сигурна съм, че се запъваш, като магаре, когато някой се опита да ти наложи нещо със сила, дори и да е най-правилното решение. Убедена съм, че си човек на навиците и не обичаш промените в графика - аз съм същата, споко. ;) На бас, че не допускаш майстори и техници у вас и че се стараеш сам да ремонтираш всичко - със сигурност в повечето случаи успяваш, щом си добър с техниката. А, и последно - гарантирам, че си изтънчен джентълмен, въпреки че се правиш на алфа мъжкар, който иска да командори жените. :)

Тематично поздравче от мен, свързано с началото на диалога: https://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #100 -: Ноември 26, 2015, 02:53:19 pm »
Здрасти Миме! Вярно е, че положението е много зле за нас, но за други е добре дошло. Войните винаги ги е имало от както съществува хомо сапиенс. А, че мъжете са си по-добри водачи е безспорно, поради простата причина че винаги силния води и командва слабия, и за това светът винаги ще се управлява от мъже, които няма да допуснат жени да ги управляват освен ако не са родните им майки. Предполагам че знаеш какво казва един велик водач, който можел да прави много неща едновременно (дето и жените уж можели), и е оставил отпечатъка си в историята?? - "Всички жени са ку*ви с изключение на майка ми, но да не забравяме че и тя е жена"! Така че това с женско управление на света го забравете. Мястото на жените е посочено в темата и е най-точно определено. Днес поради феминистичната идеология светът изостана от развитието си, но съм сигурен съм че ще успее да навакса, когато мъжете натикат жените по домовете си, и физически им ограничат правото на глас до толкова, че да не смеят да гъкнат. Дефеминизацията е наложителна първо при правораздавателните органи. Ако се въведат закони ограничаващи женското присъствие във всички дейности, отнасящи се до технически прогрес и благоденствие, няма да има конфликтни ситуации между половете и на мъжете няма да им се налага да бият или убиват жените. Просто на мъжете, жените все още са им необходими за разплод. Когато се премахне тази зависимост , нама да има нужда от тях и мъжете ще могат да ги ликвидират според ситуацията, ако е наложително. ;D ;D ;D

Цитат
Отново за мъжките рожби - явно още си твърде млад и не можеш да оцениш колко си благлословен с дъщерите си.

Колко ли съм млад?? УАуу.... какво ласкателство!! Ще се разтопя....!! Аз оценявам това, че природата ме е дарила с деца, макар и момичета, защото има много други семейства, които са бездетни. Миме, след като си жена няма как да разбереш мъжкото желание за момчета-наследници. Да имаш деца и от двата пола е най-добре, но и да си само с момчета пак е много по-добре, отколкото само с момичета. Малката ми дъщеря е вече в 12 клас , а голямата е студентка трета година в София. Е, аз се чувствам още млад, макар че вече съм в напреднала възраст. Уверявам те че си ги обичам много и винаги ще ги осигурявам максимално според възможностите си. Едно нещо не можете да разберете вие жените! Мъжката природа. Момчето-мъж на подсъзнателно ниво усеща превъзходството си над жените и всичко останало. Наблюдавал съм как по сорос-програмите промиват мозъчетата на децата в детските градини, като им втълпяват насила равенство между половете. Не им се получава. Момчетата пак са си момчета и проявяват своята агресивност срямо момичетата. Сами се разделят изцяло само в момчешка компания и си играят с пушки и камиончета, а за момичетата пак остават парцалките и куклите + играчките за чичо доктор, макар че и в медицината пак мъжете са по-добри от жените.

Цитат
Голяма греда с руската музика, любими ми приятелю Херку.
Не слушам нищо, което не е на английски. Не слушам бг. пародии, нито пък европейски, освен английски и то само някои. По отношение на музиката и киното съм си американофил - нямам обяснение защо, просто ми пасват на вътрешните потребности.

Много жалко Миме, аз като музикант още от времето на соца, харесвам всякаква музика, с изключение на просташка чалга. Дори сега много обичам да слушам джаз. Някак си ме успокоява, а и всеки инструмент в джаза изпъква със своята специфичност. Руската музика Миме е много колоритна и в нея винаги има фрагменти от руския фолклор. По скоро ти си от новото поколение, което е американизирано благодарение на пропагандата от запад и фантасмагориите на холивудските продукции. За мен английският език е тъп и неточен с неговите правилни и неправилни глаголи. Ако в бързината речеш нещо, може да разберат друго. Разговор на висок тон на английски, прилича на кучешки лай. Липсват сума ти букви като Ч,Ш, Щ и други. Аз съм радиолюбител с най-висок клас "А" с ранг  професионален. Републикански състезател съм по радио-конструиране и радио-телеграфия. Участвал съм в много републикански и международни състезания до преди "демокрацията". Още преди ерата на компютрите и интернет, ние радиолюбителите разговаряхме с цял свят по радиото. Аз имам над 5 000 радиовръзки, потвърдени с QSL-картички от клубните и личната ми радиостанция. При работа на SSB (еднолентова модулация) се работи с микрофон. Тогава радиообменът е на английски + радиолюбителски кодове и съкращения. Тогава подигравателно лапвахме по една слива (стамболка) или череша в устата, за да говорим по изразително, и си глътвахме езика, за да не звучи много твърдо "Р". Много жалко. Гордо заявяваш, че си американофил, и го оприличаваш, като твои потребности. На другия полюс пък са русофилите. Е, аз пък си оставам патриархален българофил. И като такъв симпатизирам на славянските народи. Надявам се такива като мен, да станат някой ден отново болшинство. На по-различно мислещите хора, отдавна е ясно, че най-голямото зло за човечеството е САЩ и еврейската държава.  Не напразно я наричат "Империя на злото"! Ако се ликвидира САЩ, в света наистина ще настъпи мир, и природните ресурси ще се оползотворяват рационално, защото планетата има възможност да изхрани  до 40 милиарда население, като се съобразяваме с природата. Балансът на силите го поддържа само Русия. Тя е единствената държава в света, която може да ликвидира това зло, но поддържа политика на противопоставяне, защитавайки корпоративни интереси.

Цитат
вярвам в прераждането, защото ми се струва адски логично. Някак го знам с душата си, а по-сигурно от това - здраве му кажи. :)

Виждаш ли Миме? Вярваш го, и ти се струва адски логично, пък и имаш вътрешното усещане за това да е така. По тази логика сега помисли за вътрешното усещане на мъжете, относно превъзходството им над жените. Мъжка природа. Докато същесвуват мъжете (а това ще е вечно), никога няма да се подчиняват на жените, защото ще е болестно състояние (мазохизъм), а винаги ще е обратното. Точно за това феминизмът ще си остане една утопия, пречеща на нормалния ход и технически прогрес на човечеството. Прераждането е предположение, което за сега няма нито едно доказателство. Може да го има, а може и да го няма. Вярата и надеждата са добродетели, които са характерни за хората които творят, а не за тези които рушат. Но пак е въпрос на гледна точка, защото само разрушавайки злото, можеш да градиш доброто. Без злото, няма как да разберем доброто нали? Някъде бях чел че на света няма зло, а просто нееволюирало, неосъзнато добро. Странна философия, но има логика.

Цитат
Материалният свят, в който сме тук за малко е микроскопична част от всичко, с което сме свързани. Проблемът е, че сме забравили напълно какво сме и откъде и защо идваме, а това ни кара да се вторачваме в незначителните глупости, които наричаме ''живот''. Физиката разглежда само материалните явления в това измерение, а това е крайно недостатъчно, за да имаме изчерпателна информация за ... цялото.

Е, сега вече напълно се обърках, признавам си! Как може да забравим нещо ( какво сме и откъде и защо идваме), след като никога не сме го знаели със сигурност, а само предполагаме? Но си права! Това което наричаме живот за някой е основен смисъл на съществуване, а други не го оценяват и в отчаянието си сами слагат край на живота си. За мен животът не е незначителна глупост. Сама казваш, че присъствието ни тук е за да си научим урока. Значи все пак има смисъл, и не може да го опраделим като глупост. За мен глупост е да сложиш край на живота си, в отчаяние, без да потърсиш изход, какъвто винаги може да се намери. Физичните закони обясняват (доказват ) материалните явления в това измерение, защото не познаваме друго. Но това си е само мое виждане, и ти не си длъжна да се съобразяваш с него.

Благодаря за психопортрета, просто исках да знам как изглеждам от страни. Аз до скоро не знаех какво точно значи термин като "алфа мъжкар", а "джентълмен" означаваше по-простичко уважение към жените като по-слаб пол и заслугите им относно репродукцията на човешкия род. Само че днес жените дами ли са, за да са мъжете джентълмени? Иначе си 100 % права за мен. И аз не търпя несправедливости (според мен), без значение пола. Преди време минавайки през междублоково пространство бързайки за офиса (обикновено се движа пеш или с велосипед), попаднах на грозна гледка. Един мъж пребиваше жестоко жена си пред очите на минаващи покрай тях хора, и всички отминаваха без да се намесят. Не се стърпях и се намесих, защото имаше вероятност да я осакати или убие, а тя ми беше далечна роднина. Онзи се разпсува и се опита да ме удари. Тогава  го свалих на земята в тревата на градинката. Извих му ръцете отзад и му стъпах на врата за да не мърда, като внимавах да не му го строша. Това стана пред погледите на хората около нас. Мръсника започна да се извинява, че се бил ядосал и че жена му не го слушала. Обеща да не я бие повече, а аз му обещах, че следващият път ако го видя пак, ще го потроша и няма да може да се познае. Сранното беше, че след това ме извикаха в полицията. Онзи беше подал оплакване, че съм го пребил. Още по странно беше, че и жена му ме обвини в същото, подкрепяйки мъжа си. Добре че имаше много свидетели на случилото си и ми се размина. Обясни ми сега, как виждаш джентълменството при мъжете днес, и може ли да го има, както е било някога? Вярно е, че у дома аз определям правилата, но истината е, че всички жени ме командорят защото си ги обичам и винаги към уважавал желанията им. Чужди майстори в къщи не идват, а и не е необходимо защото дори и да си платя за някаква работа, никой няма да я свърши качествено като мен, освен ако лично не упражня контрол. Аз имам две къщи. Едната е наследствена, а другата съм построил уважавайки желанието на жена ми. Тя си избра проекта и въобще интериора и екстериора са по нейни желания. Виждаш ли сега колко "лош" може да бъде един мъж с патриархално възпитание като мен? Поотплеснах се малко, но понеже навън вали и ми остава повечко свободно време, реших да го отделя за теб.
Утре ще прескоча до Букурещ (Румъния). Приятел ще лети за Португалия, а летището там е най удобно. Приятен ден Миме, нищо че е дъждовен. Ще се "видим" в понеделник, ако оцелеем до тогава.
https://www.youtube.com/watch?v=MyZuzYtXTnI

Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #101 -: Ноември 29, 2015, 07:30:21 pm »
Привет, мили ми Херку!

За да ти покажа, че съдбата може да бъде и по-жестока към мъжа, желаещ синове ще ти разкажа за баща си, който след като се сдобил с една дъщеря, при втората бременност на майка ми заключил: Сега и едно момче и стига толкова деца. Питаш ли го как се е почувствал, когато момчето се оказало две момичета - близначки??? :)

Днес се радва на три дъщери и две внучки - мъжко в нашия род не се ражда. Мисля, че го е приел, като по-добрия вариант - поне няма от какво да се оплаче, според мен. Това, че родът ще се ''затрие'' мисля, че няма голямо значение, защото е важно да се раждат и отглеждат добри хора, независимо от техния пол. Това е важно за света, а не кой ще наследи имотите на баща си...

Относно музиката и САЩ - не съм от генерацията с промит мозък, но още от дете имам необясним афинитет към рок музиката и по-специално САЩ-стката. В българската музика само Щурците правеха музика, която да се доближи до световните стандарти - т.е. слушаема. Русия и останалите европейски държави не могат да правят истинска рок музика. Поп бози, тип шлагер - да, ама свястна музика за истинския рокаджия - тцъ! Сори!
Русия има литература, която е толкова велика, че нищо повече не ѝ трябва, за да си мери атрибутите с който и да е. Рокът, джазът и блусът са възникнали в САЩ и е нормално там и до днес да се прави най-доброто в тези стилове. Изключение са Великобритания и Австралия - има няколко австралийски банди, които са мега яки, както викат днешните дечурлига.

Цитат
Е, сега вече напълно се обърках, признавам си! Как може да забравим нещо ( какво сме и откъде и защо идваме), след като никога не сме го знаели със сигурност, а само предполагаме? Но си права! Това което наричаме живот за някой е основен смисъл на съществуване, а други не го оценяват и в отчаянието си сами слагат край на живота си. За мен животът не е незначителна глупост. Сама казваш, че присъствието ни тук е за да си научим урока. Значи все пак има смисъл, и не може да го опраделим като глупост. За мен глупост е да сложиш край на живота си, в отчаяние, без да потърсиш изход, какъвто винаги може да се намери.

Първо да коригирам лека грешка в твоето тълкуване: Казах, че сме вторачени в незначителни глупости, които смятаме за живота, а той всъщност е много повече. Естествено, че материализирането ни в това измерение е изключително важно за развитието на душите ни - как бих могла да го сметна за глупост?!

Забравили сме или по-точно сме програмирани да забравим от къде и защо идваме, понеже незнанието ни има значение за цялото приключение. Сигурна съм, че на подсъзнателно (духовно) ниво знаем, но човешкият разум рядко чува гласа на душата си. Напълно съм съгласна с мнението ти за самоубийството, обаче!
Знаеш ли, до неотдавна бях ''ЗА'' евтаназията - вече съм твърдо против. Всяка мъка ни е пратена с конкретна цел и ако се опитаме да хитруваме и да си я спестим, със сигурност в следващото прераждане ще платим много скъпо за тарикатлъка.

Хайде да се върнем и на основната тема, че много разширихме дискусията - остава само готварски рецепти да почнем да си разменяме. :) Спокойно, аз не готвя, пък ти си имаш кухненски робот (съпруга), така че поне тоя житейски аспект можем да пропуснем. :)
Цитат
когато мъжете натикат жените по домовете си, и физически им ограничат правото на глас до толкова, че да не смеят да гъкнат. Дефеминизацията е наложителна първо при правораздавателните органи. Ако се въведат закони ограничаващи женското присъствие във всички дейности, отнасящи се до технически прогрес и благоденствие, няма да има конфликтни ситуации между половете и на мъжете няма да им се налага да бият или убиват жените.

Добре бе, звучиш, като сравнително интелигентен човек - как можа да надрънкаш толкова глупости???
Как си представяш тепърва да се отнемат права и да се прибират жените по къщите, все едно са кокошки???
Светът тепърва се унифицира - мъжете си скубят веждите и масово си бръснат краката, а жените вдигат щанги и се боксират. Няма професия, в която жените не са приети, като изключим определено силовите, но там те са на административни или ръководни постове. Регресът е невъзможен, освен ако човешкият вид не загине внезапно и еволюцията трябва да започне отначало. Всичко останало, което с такъв патос прокламираш, включително изцяло мъжката репродукция са празни приказки, които никога няма да се случат. :) Извинявай, че ти валя на парада, както казват братята американци, ама слез на Земята и се осъзнай.

Между другото - преди на картата да се появи държавата САЩ войни също е имало, така че не се заблуждавай, че с нейното изчезване ще се възцари мир на Земята.

Радвам се, че психо-портретът ти хареса. Радвам се и, че мнението ми за теб се потвърди, а именно - не си никакъв алфа-изрод, който тероризира жените, щом се спускаш да ги спасяваш, когато ги бият. :)
Радвам се, че жена ти е доволна от материалните придобивки, с които компенсираш независимостта ѝ. Аз не съм от тези щастливки, но да си призная - понякога тайничко им завиждам. Сигурно е по-лесно мечтите ти и стремежите ти да се ограничават до булченска рокля, 2-3 сополиви дечурлига и тенджера под налягане? Кой пък е казал, че всичко трябва е лесно... ;)

Ето малко китарки от друг много любим мой изпълнител. Блусът също е доста добър музикален стил, вярвам, че ще се съгласиш..
https://www.youtube.com/watch?v=fj4VZ2Xa53g

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #102 -: Ноември 30, 2015, 01:07:55 pm »
Здрасти Миме! Ужас! Горкият човечец. Понякога съдбата може да е много жестока, а към баща ти това вече е прекалена жестокост. Такава ирония не заслужава никой мъж. Ясно е, че не познаваш мъжките възгледи и желания за наследник, и разсъждаваш от женска позиция. Я си представи каква радост щеше да е за баща ти, ако вместо две момичета близначки, бяха се родили две момчета. Патриархалният начин на живот не е отминал, и никога няма да отмине защото е по-съвършен и прогресивен. Тук по нашия край си харесваме и почитаме традициите, и хората струват много повече от кучетата. София и двата големи града не са цяла България. Имам приятел, на който преди време му се роди син. Голям празник беше, като на сватба. Черпеше на ляво и дясно. Напи се до козирката и сияеше от щастие. До такава степен се беше опиянил, че имаше голямо желание да има и втори син. Обаче втория път съдбата му изигра лоша шега, и предварително знаеше, че ще има дъщеря, но нищо не можеше да направи. Беше посърнал и ходеше като болен от нещо. След като дъщеря му се роди не почерпи никого, и пак се напи, само че от мъка.

За музиката и аз като теб, само че обичам всякаква музика. В средния курс към техникума си направихме група и правехме тогавашни ученически забави, като изнасяхме концерти. 1/4 от репертуара ни беше на "щурците", а "сватбен ден" беше любима на съучениците ми тогава.
https://www.youtube.com/watch?v=mvMfT8pW-5M
Много от песните на Бийтълс пеехме с български текст, а тогава имаше и забрана относно музиката от запад. Допускаха най-много до 30%. Представяш ли си?! Тогава нямаше много музикални ефекти, и ние си ги правехме сами. Уа-уа педали, дисторшъни и дори лампови нч. усилватели, по схема на Маршал с четири лампи EL-з4 в двутактна схема на крайното стъпало. И днес още металният звук на тези усилватели е ненадминат дори и с новите полупроводникови технологии. Недостатък им е само теглото, защото са трансформаторен тип, а не са с импулсно захранване. Като споменаваш Русия, тогава бяхме изцяло под нейно влияние, а сега сме изцяло под американско, като колония на САЩ. Само че красотата на музиката не знае граници. Руснаците също имат много красива музика, стига да можеш да я усетиш и да я разбереш. В миналото, малко след демокрацията нашата ВИГ спечели първо място с ето тази песен, от 11 участвали групи.
https://www.youtube.com/watch?v=jsMqNVA-X9E
Весёлые Ребята тогава бяха много на мода.
Хубавата музика Миме, си е хубава. Предполагам, че не харесваш и българска народна музика, защото както казваш, нищо което не е американско не ти харесва? Ние свирим всякаква музика, но само по нова година. Представи си как звучи това, украсено с китарни сола.
https://www.youtube.com/watch?v=0xXc-200HuI

Цитат
Първо да коригирам лека грешка в твоето тълкуване: Казах, че сме вторачени в незначителни глупости, които смятаме за живота, а той всъщност е много повече. Естествено, че материализирането ни в това измерение е изключително важно за развитието на душите ни - как бих могла да го сметна за глупост?!

Забравили сме или по-точно сме програмирани да забравим от къде и защо идваме, понеже незнанието ни има значение за цялото приключение. Сигурна съм, че на подсъзнателно (духовно) ниво знаем, но човешкият разум рядко чува гласа на душата си. Напълно съм съгласна с мнението ти за самоубийството, обаче!
Знаеш ли, до неотдавна бях ''ЗА'' евтаназията - вече съм твърдо против. Всяка мъка ни е пратена с конкретна цел и ако се опитаме да хитруваме и да си я спестим, със сигурност в следващото прераждане ще платим много скъпо за тарикатлъка.

Това с материализирането ни звучи много интересно и потайно.  Много е несправедливо някак си, да не знаем от къде идваме, и на къде отиваме, и най-важното, ЗАЩО! Аз вече съм в такава възраст, че няма да ми стигне живота, за да навляза и в окултното, макар че много ми се иска. Познавам единствено материалното ни съществуване. Природните феномени днес са лесно обясними с физичните закони. Ако хората не бяха толкова лоши, да мислят за оръжия с които да се изтребват, може би сега щяхме да владеем много непознати нам неща. Телепортацията на теория е обяснима, само че на практика неосъществима. За сега. Връзката материя-енергия е правило и закон за съществуването на вселената. Превръщането на материя в лъчиста енергия (полева форма) и изстрелването и в определена посока, където приемник я улавя и трансформира в първоначалния и вид е теоретичното обяснение на телепортацията. Аз като човек на техниката мога да го приема, но как да си обясня нематериалното или духовното, след като трябва да го приема че съществува, без видими доказателства? Това с преражданията вече става хит, а аз съм доста изостанал, макар че в патриархалния свят много повече се цени духовността.

Цитат
Добре бе, звучиш, като сравнително интелигентен човек - как можа да надрънкаш толкова глупости???
Как си представяш тепърва да се отнемат права и да се прибират жените по къщите, все едно са кокошки???
Светът тепърва се унифицира - мъжете си скубят веждите и масово си бръснат краката, а жените вдигат щанги и се боксират. Няма професия, в която жените не са приети, като изключим определено силовите, но там те са на административни или ръководни постове. Регресът е невъзможен, освен ако човешкият вид не загине внезапно и еволюцията трябва да започне отначало. Всичко останало, което с такъв патос прокламираш, включително изцяло мъжката репродукция са празни приказки, които никога няма да се случат. :) Извинявай, че ти валя на парада, както казват братята американци, ама слез на Земята и се осъзнай.

Между другото - преди на картата да се появи държавата САЩ войни също е имало, така че не се заблуждавай, че с нейното изчезване ще се възцари мир на Земята.

 " И най-умният си е малко прост!" Глупости може всеки да надрънка, но и в най-голямата глупост по някога се крие доста истина, стига да се схване основния замисъл. Не е задължително жените да се прибират като кокошки от улицата за да се натикат в къщите. Достатълно е законово да не им се разрешават безобразията, които юридически се насърчават от американската доктрина, за равенство на света, колонизиран от тях. Достатъчно е да се премахнат глупавите закони за защита и полова дискриминация, и всичко ще се промени от самосебе си. И без друго не вършат работа, а само озлобяват мъжете, които пребиват и убиват жените заради наглото им отношение, използвайки за параван законите. Антидискриминационните закони по същество са си дискриминационни за мъжете, за това не могат да действат ефективно. Няма как жена, да се наложи над мъж и да го управлява без негово съгласие, а мъжът винаги може да я набие и да постигне своето, без да я пита дали е съгласна с него. Тези мъже дето си скубят вежди и си бръснат краката са точно гнилоча или девиантите, продукт да западните демокрации и са женски електорат. Заради тях феминизмът успя да зарази женския пол в хр. свят. Тези жени дето се боксират и вдигат щанги, могат да се състезават само помежду си. Можеш ли да посочиш женско постижение равностойно на мъжко в тези или която си искаш дисциплина. Тези жени не могат да се състезават дори с мен, нищо че не съм професионален спортист. Вдигам 170 кг. веднъж от лежанка, или три пъти по 130 кг. Смяташ ли, че Станка Златева има шанс срещу мъж-борец в нейната категория? Та тя и срещу мен няма никакъв шанс, но да речем че не ми е в категорията. Няма професия в която жените да са конкуренция на мъжете, за това работодателите не ги искат на работа. А, това че ги слагат на ръководни постове е най-голямата глупост и е престъпление срещу природата, оформено в сорос програмите и планът за унищожение Ран-Ът. Преди да се появи САЩ на картата е имало войни, но в много малък мащаб. Откакто съществуват САЩ, войните не са спирали по света и то все създавани от тях. Ако Мюсюлманите се обединят и унищожат САЩ,  ще спрат всички военни конфликти в ислямския свят, и ще се сложи край на феминизма и простотията с женските права. Светът може да съществува само в патриархална среда, както е съществувал до сега. Феминистичната зараза също ще го унищожи, ако останалите мъже, не се вразумят, и не сложат жените на мястото им. Соросоидите тържествуват, с постигнатите резултати. Над 68% от мъжете в света са с мизогиния.  Останалите 30% си бръснат краката и си скубят веждите, прокламирайки хомосексуализъм. Всяко начало има и край, но физическото и умствено надмощие на мъжкия пол над женския е вечно, без значение до кога Сащ ще налагат на колониите си феминизъм, а ще се държат консервативно в собствената си страна. Хайде до скоро. Слушай музика и се радвай на живота, защото земният е много кратък. Приятен ден!
https://www.youtube.com/watch?v=9jXmPZeZTUs


Mimeto

 • Sr. Member
 • ****
 • Публикации: 287
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #103 -: Ноември 30, 2015, 08:30:53 pm »
Аааа Херку, приятелю - не го съжалявай баща ми. Той всъщност е голям щастливец, защото ако имаше син, отдавна да е изял боя, какъвто е властен и тиранин. :)
Бащи и синове по начало не се разбират така, както бащи-дъщери/майки-синове, а пък приятелят ти, който дори не е почерпил, не знам как да го коментирам. Такива изроди не заслужават изобщо да имат деца... вместо да се радва, че има живо и здраво дете, той в траур - ето затова мразя мачизма и балканското/турско допотопно делене на мъжко и женско. В един идеален свят хората се делят на добри и лоши, без значение от пола и се радвам, че в развитите страни е точно така. Надявам се скоро и ние да избягаме от натрапеното през робството идиотско мислене.

Не ми харесват и метро-мъжете, но хаджи Генчо с потурите е по-лошият вариант.

Институциите няма как да съдействат на мъжете да си прибират стоката (жените) по оборите - тенденцията е към прогрес, приятелю, а не обратното. Който иска да е собственик на добитък се жени за овца, който иска да съжителства с разумно човешко същество - търси еманципирана жена. Най-малкото еманципираните жени са и по-забавни, ерудирани и можеш даже да си говориш с тях на различни теми. Ето, виж с мен как хубаво си комуникираш! :)

Музиката.... Прав си - не харесвам фолклор - нито родния (него пък хич), нито чуждите. Правилно си ме разгадал - погледнах клипчетата, но... сори. Когато нещо ми харесва нямам обяснение защо - когато не ме кефи - пак така, просто не ми харесва, колкото и да ме убеждават, че е хубаво.
Нищо не разбрах от обясненията ти за ефектите, които сте си правили самодейно - логично. Жена съм и с техниката съм пълен кретен. Ето защо и мъжете са нужни - да изобретяват, пък ние да ползваме. Това не ни прави (нас жените) по-лоши от мъжете или непълноценни, а само доказва, че сме си нужни, за да се допълваме.

С примера за щангистките просто илюстрирах как половете си разменят постепенно ролите, но не се радвах от факта. Колкото и да съм еманципирана и свободомислеща, съм на мнение, че жената физически трябва да запази своята нежност и деликатност. Характерът може да е по-хард, но физиката трябва да е женствена. Иначе, няма гаранция, че един мъж е винаги по-силен физически от жената и няма да изяде пердаха. Зависи от много неща - най-вече от мотивацията. :)

Напълно съм съгласна, че САЩ разбутаха всички войни, като кошери и сега си патим от това, но не мога да искам да бъде унищожена цяла държава, заедно с нейните поданици, заради шепа кофти управници. Трябва да има друг начин... Унищожението не е решение на разумно човешко същество!
Иначе отново благодаря за поздравчето - хубави ги подбираш.
Хайде и от мен нещо класическо, ама много много добро. Какво по-хубаво от двама мъже, преглътнали ужасното си мъжко его и застанали отново на една сцена?! Бъди жив и здрав! :)
https://www.youtube.com/watch?v=HhRu9gvISO4
« Последна редакция: Ноември 30, 2015, 11:30:57 pm от Mimeto »

herkules 3

 • Jr. Member
 • **
 • Публикации: 63
  • Профил
Re: Жената е в кухнята, а не някъде другаде !
« Отговор #104 -: Декември 01, 2015, 01:46:59 pm »
Оооо Миме, все пак ми е жал за баща ти. Хайде за мен да! Заслужавам си само дъщери (така злобеят жените по другите форуми), защото все подчертавам мъжкото превъзходство, и винаги съм мечтал само за момчета, но баща ти с нищо не е виновен човечецът. Съдбата е несправедлива да го наказва само с момичета, че и три на всичко отгоре!? Я, си представи колко щастлив щеше да бъде, ако имаше и син. Просто щеше да е много горд сред останалите мъже и щеше да е с голямо самочувствие, че ще има продължение на рода. Моят приятел с траура, заради второ дете-дъщеря е много добър човек. И като специалист в професията е много добър. Грешката му беше, че много се беше възгордял, и пресилено заяви, че и второто и дори и третото му дете ще са все момчета. За това сигурно съдбата го наказа, и трудно го понесе, за това се напиваше цяла седмица от мъка. Миме, ти няма как да разбереш мъжете и никога няма да проумееш мъжкото желание за наследник-момче. Няма мъж на земята, който ако има право на избор за наследник, да предпочете дъщеря вместо син. Ако заяви публично че предпочита дъщеря, то ще е от куртоазия и ще е голям лицемер. Мачизмът и ориенталщината нямат нищо общо с това. Добри и лоши хора е имало, има, и винаги ще има, но и полът винаги е имал значение в зависимост от предназначението му. Иначе ще се обезсмислят половете и ще има само двуполови същества. А, с идеята на феминизма точно това се прокламира. Мъжете и жените били еднакви и възможностите им също били еднакви. В развитите страни (кои точно страни наричаш развити и защо?) има много повече несправедливост и жестокост от колкото в неразвитите. На нас няма да ни се наложи да избягаме от натрапеното през робството (както го наричаш) идиотско мислене. Бежанците-имигранти ще променят демографията на Гейропа и нещата така или иначе ща си дойдат на място. Жалко ще е за традициите (обичаите) , защото това е историята на нацията ни, а без история (минало) няма да има и бъдеще за нея.

Цитат
Институциите няма как да съдействат на мъжете да си прибират стоката (жените) по оборите - тенденцията е към прогрес, приятелю, а не обратното. Който иска да е собственик на добитък се жени за овца, който иска да съжителства с разумно човешко същество - търси еманципирана жена. Най-малкото еманципираните жени са и по-забавни, ерудирани и можеш даже да си говориш с тях на различни теми. Ето, виж с мен как хубаво си комуникираш! :)

Институциите няма нужда да съдействат на мъжете да си приберат стоката (жените) обратно по оборите. Достатъчно е да не пречат това да се случва, и да не подстрекават жените на бой с мъжете, насърчавайки ги с фалшиви обещания, защото резултатите са очевадни, и потърпевши винаги ще са жените. Мъжете ще продължават да пребиват жените (превърнало се е в тенденция) докато не разберат най-после, че жената не е равна на мъжа и винаги е стояла по-долу от него. Мъжете вече не искат да се женят и да поемат отговорност за последствията благодарение на еманципацията, която освободи и тях от задължения. Така че временното съжителство с жени е най-хубавото нещо за мъжете, за което са си мечтали през патриархата. Не всички еманципирани жени могат да изградят кариера, но със сигурност голям процент от тях се радват само на младостта си, и след това остават стари моми, защото имат по-кратък срок на годност от мъжете, и после никой за нищо не ги търси. Аз комуникирам с теб, защото ми харесваш много. Приятно ми е да споря, а и аватарът ти ми действа много секси. Добре че не ме виждаш в момента, че се изчервих от срам. Приличаш ми малко на Ким Бейсинджър и много ми харесва този клип.
https://www.youtube.com/watch?v=juf8efCRANg
Музиката е духовна храна. Също като материалната храна, само че без материална храна се умира (физически), а без духовна, хората престават да бъдат хора. За това и ти предпочиташ определен вид духовна храна (музика), и имаш вътрешно усещане коя е за теб, като вид потребност, а аз съм всеяден. Всяка хубава музика ми харесва. Като говорех за електронно-музикалните ефекти имах предвид, че по онова време нямаше фабрично производство достъпно на всеки по магазините, а и финансово бяхме много ограничени. За това развих радиолюбителските си способности и доказах превъзходство над останалите, като изработихме с приятел-съученик комбинация от звукови ефекти и същевременно използвахме с групата на техникума. Като малък харесвах много фантастиката, и от там е любовта ми към радио-електрониката, която днес ми е хоби и професия. Като говоря за себе си, подчертавам и за мултифункционалността на мъжкия пол, и смея да твърдя, като го заявявам най отговорно! Мъжете като пол превъзхождат жените във всички професии и във всичко! Единственото нещо заради което съществуват жените е способността им да раждат и да развличат мъжете. Древни философи са обяснявали подробно женската същност, а Шопенхауер го е казал директно и просто. Природните дадености не могат да бъдат променяни.

Цитат
няма гаранция, че един мъж е винаги по-силен физически от жената и няма да изяде пердаха. Зависи от много неща - най-вече от мотивацията. :)

Не Миме, мотивацията не може да надвие физическата сила, а жената физически е много, а не малко по-слаба от мъжа.
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък трето и четвърто е да го направиш!" - Мъжки времена.
Мъжът ако е истински мъж, а не болнав слабичък човек, винаги ще пребие жена която го е предизвикала да го направи, колкото и дебела и силна да е тя. Битите от жени мъже са много голяма рядкост и както казваш, зависи от много неща. Имаше един случай с един много добър, кротък и силен физически мъж, който красивата му и сексапилна жена пребиваше постоянно и демонстративно на показ. По някога ползвам наемни работници за строителни обекти като фирма подизпълнител и празнувахме подписването на акт 16, за завършването на обекта. Въпросният добър човек беше много щастлив и се веселеше с нас докато в един момент пред заведението спря нов фолксваген поло в цвят бордо. От него с голяма злоба слезе красавицата (жената на добряка) и нахълта с голяма скорост. След като му отвъртя един звучен шамар го хвана за ръка и го повлече към фоайето. Просто не можех да повярвам на очите си. И други са разправяли как го е биела пред хората, а той въобще не реагирал дори да се предпази. Казвал, че много я обича, и дори да го убие няма да и отвърне. Кой според теб има трески за дялане? За мен това е болна психически жена, на която ако аз и отвъртя един шамар и ще и хвръкне главата и 5 доктора хирурзи няма да могат да я оправят. Но сигурно и на мъжа му има нещо, защото това за мен си е чист мазохизъм. Разните му там жени щангистки, или боксьорки, каратистки и прочее могат да напердашат само други жени, защото съм свидетел как една джудистка-каратистка беше смазана от бой, от едно 14-15 годишно момче-циганче, на когото женски каратистки хватки явно не му действаха.

А сега за САЩ. Докато това нещо съществува, няма да има мир по света.  Наложеното твърдение че "всяко американско творение задължително е най-добро" се е превърнало в лозунг-мантра, където всичко друго освен американското се отрича. Права си, че заради шепа хора не трябва да се унищожават обикновените хора на цяла държава, но ако няма друг начин? Та нали точно тези лицемери-досегашни хегемони, си намираха поводи да нападат и унищожават цели държави, под най различни предлози. Не откриха химични оръжия но разбиха една държава. Последваха арабските пролети и ето ти го резултата. Все някой трябва да сложи край, на това безумие. И вярвай ми, вече много други освен Русия могат да го направят. Скоро време и Евросъюзът ще се разпадне и Европа ще излезе от колониалната зависимост на САЩ. Тогава американските военнолюбци друга песен ще запеят. Единствено ку*вата Англия ще остане да им приглася. Ние с теб можем само да си спорим, но не можем нищо да променим, освен да следим динамиката на събитията. Отново ти пожелавам приятен ден и добро настроение, а и аз и ти знаем, че парите се харчат за нещо, а понякога и за нищо. Казват че парите не са всичко, но каквото и да казват, става дума за пари. До скоро!

https://www.youtube.com/watch?v=hDpMqKSrr7Y
« Последна редакция: Декември 01, 2015, 02:07:39 pm от herkules 3 »