Здравословни проблеми,лечение,превенция > Здравословни проблеми и лечение-ДЕЦА И ЮНОШИ

Трябва ли да се слагат ваксини на децата ни?

(1/2) > >>

mario1133:
На скоо пак чух по новините глупостите за това, че ако се слаагат ваксини то може детето ви да получи аутизъм. Преди много години е имало едно проучване което го е доказало и после се е оказало. че са получили други данни за това какво е станало и са отрекли това, че може да се получи аутизъм от ваксина.
Деца на които не са слагани ваксини не трябва да бъдат допускани до публични институции ( детски градини, училище, университети, болници и етц. ). Защото ако това дете се разболее от една туберкулоза примерно, може да зарази много хора който с ваксинирани но имат много слаб имунитет към болестта!

napev:
Много ясно, че трябва да се ваксинират, все пак ваксините не са на 100% сигурни, но когато над 80% от хората са имунни се води, че тази общност е имунна към дадената болест и съответно трудно ще стане нещо с тях.
А когато майките четат, четат и не дочитат и накрая децата не се ваксинират и който не го е хванала ваксината го яде, та твърдо против съм и аз!

mouse711:
Както вие, така и аз съм твърдо за!
Та мисля, че трябва същото нещо да важи и за родителите и за децата, за да може да няма допълнителни рискове за обществото!

Вилито:
Аз пък ще сложа ваксина на децата си ако искам!!!?! Това не е ли мое лично решение? Как така ти ще ме задължиш?

Maji92:

--- Цитат на: Вилито в Август 26, 2015, 04:59:06 pm ---Аз пък ще сложа ваксина на децата си ако искам!!!?! Това не е ли мое лично решение? Как така ти ще ме задължиш?

--- Край на цитат ---

Да ти си избираш, ние не може да ти кажем но може да те отстраним когато не желаеш да си част от обществото което се пази от много опасни и смъртоносни болести!
Все пак ти си решаваш!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия