Зона за отдих > Смехът е здраве

Mind Rooms в София - ходили ли сте на подобно място?

(1/3) > >>

Biko:
Здравейте. От няколко дни приятелката ми ми предлага да отидем на т.нар. ескейп рум или mind room (не знам как точно се казват този тип стаи със загадки). Никога не съм ходил на подобно място и като цяло концепцията на идеята ми е малко странна, та искам да питам дали сте посещавали подобни места и ако да - беше ли ви забавно и интересно.

Не знам защо, но си мисля, че съм някак тъпичък за подобен род игри и се притеснявам да не се изложа нещо. Ще се радвам да споделите инфо и опит по темата с тези стаи, които така и не мога да разбера как точно се наричат (ако някой ми каже и това ще съм ужасно благодарен :D ).
Благодаря предварително.

p.s. Стаята, която мислим да посетим е тази, та ако някой е ходил конкретно в нея още по-добре http://gameline.bg

https://www.youtube.com/watch?v=9_gAhO33tdA

dampe:
Ходих в нея с моя отбор(същински юнаци  ;D) още на откриването и мога да ти дам само хубави отзиви за там.
Една от малкото стаи със загадки, която ми хареса, понеже съм обиколил доста такива в София.
Декорът е много добър... все едно не си в България ами някъде на друга планета.
Но да се върна на въпроса ти, понеже спомена, че се притесняваш да не се изложиш.
Аз също бях така в началото, мислех, че ще ми е трудно и ще ме помислят за тъп, ама пък пробвах и се оказа, че съм грешал.
Интересно е да подложиш себе си на тест и то не само да го направиш, но и да го направиш пред другите.
После разбираш, че не си чак толкова тъп.  ;D ;D ;D
Иначе за стаята... трудничка е(а не очаквах да е трудна), но е интересна и развлекателна.
Както вече споменах декорът е много добър, а загадките са интересни, предизвикват те да си размърдаш мозъка, тестват ти интуицията и логическото мислене.
Пробвай, от опит глава не боли. :)

Mimeto:
Мои познати доста говорят за тези стаи със загадки. Ходили са вече в няколко ескейп руумс в София и си имат фаворити - тази, за която говориш е една от тях. Оказва се, че не е необходимо да имаш кой знае какви умения и познания, а само бърза мисъл и реакции, което е логично, защото ако се спечеш - язък за знанията и всичко.:)

Много ме навиват да отида с тях някой път, и мисля да приема, въпреки че не си падам по екстремните изживявания. От друга страна, една ескейп руум е тръпка, която ще те откъсне от ежедневието и ще ти вдигне адреналина. Казват, че след излизане от стаята отборът е сплотен и усещането е като след спечелена купа, дори когато не са успели да избягат в определеното време. Звучи интересно. Непременно дай отзиви ако отидете с приятелката! :)

Biko:
Ами тази GameLine до колкото видях е някаква нова. Мислихме и някакви други стаи игри, но нещо това май ще е стаята. По празниците се чудя дали да е или след това, че сега голяма лудница :)

п.с Еми то не е много екстремно - не е като да ти дадат моторна резачка и да те вържат за парното в стаята :D :D

Mimeto:

--- Цитат на: Biko в Декември 17, 2015, 11:13:22 pm ---п.с Еми то не е много екстремно - не е като да ти дадат моторна резачка и да те вържат за парното в стаята :D :D

--- Край на цитат ---

За хора, като мен, които се спичат, когато трябва да се мисли и действа бързо си е доста екстремно.
mind rooms, в които си заключен и трябва да избягаш в определен срок си е напрежение, но пък казват, че е супер кеф. Фантастичният сюжет на стаята, която си избрал изглежда доста инетересен. Определено трябва да опиташ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия