Зона за отдих > Смехът е здраве

Mind Rooms в София - ходили ли сте на подобно място?

<< < (2/3) > >>

Biko:
Ами всъщност сайта на стаята изглежда доста добре и ме грабна със sci-fi мотивите (може и да е професионално изкривяване :D ), та ...наречете ме старомоден, но по дрехите посрещам, а по акъла изпращам...та ще се тества. Мерси за отговорите на всички, че наистина тея стаи със загадки са ми меко казано тъмна Индия :)

ivan_ivanov:
На мен почти насила ме заведоха  :D в една от тези стаи със загадки миналата седмица и останах доста очарован често казано, макар и да не си падам по подобни "фантатистични" преживявания, но успях да си размърдах мозъка в почивния ден и се чувстват след това някак удовлетворен, все едно съм свършил нещо полезно, а не съм си пропилял напразно деня. Смятам да повторя, дори след празниците, защото сега предполагам ще е някаква лудница.

brian_888:
Аз съм ходил веднъж с компания. Бяхме четири човека. Според мен лично е доста интересно като цяло, макар че на един от хората в групичката не му направи много впечатление. Останалите обаче си прекарахме страхотно. На кратко, затварят те в една стая и имаш един час за да решиш дадена загадка за да ти отворят и за да те пуснат  :D. Ние успяхме да си решим загадката и излязохме, но съм чувал, че доста хора не успяват и се мъчат до край, след което ги пускат на 60-тата минута. Доста ще ти направи впечатление ако си падаш по футуристични декори. Гледай обаче да си запазите час достатъчно време преди това, че става голяма навалица на моменти. Предполагам по празниците като почиват повече хора ще е доста наоварено. Аз лично те съветвам да отидеш и да видиш :). Почти съм сигурен , че ще те изкефи, а ако не, то поне ще има да разказваш като се съберете в компания :)  :P ...

brian_888:
И между другото, не знам до колко е вярно, но мисля, че сте избрали най-натоварения ескейп рум... Все пак моя опит се простира до едно място, но поне така съм чувал...

Biko:
Ами не мисля, че това е най-натоварената, защото отзивите са, че никак не се излиза лесно явно от нея(то за това се притеснявам де :D )...а хората обичат да побеждават някак, та ако нещо е прекалено трудно и трудно се справят с него - вероятно не им е по вкуса. Това май не е само, когато говорим за стаи със загадки/mind rooms де :)  btw още никой обаче не е казал как точно е правилно да се наричат тези места, че само ескейп рум или нещо подобно ми звучи някак странно, а предполагам има по-точен превод на български :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия