Единственият път, когато съм опитвала добавки за отслабване бяха някакви хапчета на Милко Тошков. Предпочетох ги, защото бяха (уж) на растителна основа - ужасни бяха.
Взимаш хапчето сутрин и след около час имаш чувството, че ще се пръснеш. Не можеш вода да пиеш, камо ли да хапнеш нещо, защото стомахът ти е подут, все едно си изял един камион камъни. Най-лошото е, че се чувстваш и изглеждаш още по-дебел, докато ги взимаш. Оказа се, че това се дължи на люцерната, която беше сред основните съставки на таблетките, а както сме чували, от нея кравите се подуват и може дори да умрат. Явно и на хората люцерната е противопоказна.
Това беше опитът ми да стане по лесния начин - от тогава просто ограничавам количествата. При мен проблемът е сладкото - не мога без сладко. Ако изобщо ми се дояде нещо ще е сладкиш, за нормална питателна храна мога да не се сетя цял ден.
Колкото до спорта - само със спорт не се отслабва, а се преобразува една огромна мастна маса в мускулна, което при жените е много грозно. На първо място трябва има ограничен хранителен режим - спортът трябва да се използва за стягане и оформяне на тялото. Само със спорт, без ограничения може да отслабне само мъж с по-бърз метаболизъм. При жените си трябва стриктен хранителен режим.