Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Петър Воденчев

Страници: [1] 2
1
Днес прочетох една статия и се замислих, дали това социално явление не е опасно за здравето на бъдещите поколения?

2
Аз предпочитам на абсолютно пълна тъмнина, дори и уличната лампа да не осветява стаята. Слагам алуминиево фолио по прозорците, пускам щорите и така изпитвам някаква огромна наслада, някак тъмнината ме възбужда още повече.

3
А чували ли сте за индийски крем за възвръщане на девствеността, дали го предлагат в България, защото една приятелка туркиня ще се жени и свекърът ѝ иска да види кръв по чаршафа след първата брачна нощ. Дали го предлагат в някакъв секс шоп в България или трябва да го поръчва от Индия? Спешно е и е много притеснена, а пък се познаваме от много години и искам да ѝ помогна.

4
Аз лично не съм, смятам, че е доста опасно, поради вероятността пясък да ти влезе в интимните зони и да ги раздразни. Особено по главата на пениса, а при жените във влагалището и да предизвика някаква инфекция. На мен долната ми глава е доста чувствителна и затова гледам да избягвам на плажа, но пък ако е на шезлонг защо не, макар че спасителите грижливо си ги прибират вечер случайно някой да не върши мръсотии през нощта.

5
Тъй като изпитвам нужда от секс всеки ден, а приятелката ми невинаги е в състояние, поради разбираеми причини, смятате ли, че е грешно, че мастурбирам, когато не мога да съм интимен с нея? Били ли сте в такава ситуация?

6
Аз не я усещам, но днес някакъв кардиолог направи направи връзка между смяната на времето и катастрофите, които станаха вчера - доколко смятате, че може да има връзка

7
Мислите ли, че децата могат да ни обвиняват и да се чувстват неудобно, когато видят как сме публикували техни снимки като бебета във Фейсбук профилите ни. Би ли отразило това според вас негативно на психиката им в тийнейджърска възраст :)

8
С времето като че ли е необходимо нещо ново да се опита - аз разнообразявам с нови пози, измислям нови начини на изпълнение на любовната игра и за сега не чувствам скука и еднообразие в интимния живот  :)

9
Според мен това си е лично решение, но като се има предвид, че генетичните тестове са толкова точни по отношение на това какво ще се случи или няма да се случи, колкото на баба Ванга предсказанията , аз не мисля, че е разумно едно такова решение.

10
Понеже напоследък темата стана много актуална, аз смятам, че воденето на подобен спор е безсмислено, тъй като ако се кърми на публично място, както трябва, върху гърдата на жената се поставя една кърпа върху гърдата и нищо не се вижда :)

11
Наскоро американски учен обяви, че е създал вирус, който е устойчив на всякакви имунни клетки, мислите ли, че това може да бъде опасно?

12
За мен най-добър беше Гайдарски по времето на НДСВ, поне с такова впечатление съм останал, за Москов не мога да давам оценки, тъй като още не му е изтекъл мандата.

13
Наскоро в САЩ пуснаха на пазара алкохол на прах - какво мислите и ще пробвате ли, ако започне да се внася в България?

14
На сестра ми от доста години ѝ се зачервяват ръцете, когато си ги мие с ледена вода и се напукват, но само когато е студено. Някой от вас знае ли какви кремове може да използва, за да не ѝ се зачервяват ръцете :)

15
Споделяли сте нещо на децата си за брака и съвместното съжителство или смятате, че ще ги оставите сами да се учат от опита си.  :)

Страници: [1] 2