Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Петър Воденчев

Страници: [1] 2 3 ... 11
1
Всичко е опасно за бъдещите поколения - и по-замърсената среда и синтетичната храна и огромните количества алкохол, които някои бъдещи майки поглъщат днес. Слава богу,  природата ни е направила приспособими и бъдещите човеци ще трябва да мутират, за да се приспособят. Дано доживеем да видим какви екземпляри ще се пръкнат. :)
То тези алергии дето се получават са точно от много по-чистата от преди време среда. Напротив, преди е било много по-мръсно, сега е много по-чисто в сравнение с тогава.

2
Според си внушаваш, мозъкът като цяло се поддава много на внушения и затова IQ-тестовете не се приемат от учените като надежден способ за оценка на умствените способности, защото когато поради някаква субективна причина не се представиш добре на теста и започнеш да си внушаваш, че си тъп, това се отразява неблагоприятно на умствените способности.

3
Любов и секс / Re: Има ли значение размера на члена
« -: Септември 14, 2015, 06:41:32 pm »
Анелия, ти си като оная циганка, дето вика, че ѝ било скучно без вода, та и твоята същата, не знаеш сърби ли те, боли ли те.

4
Може да е някакъв нарцис и да му трябва някоя, която постоянно го хвали и му се възхищава, ти, ако си спряла да го правиш и затова си е намерил нова.

6
Някои двойки пък карат и без секс, правят колкото да направят 1-2 деца и след това си остават само приятели, просто не изпитват нужда от секс.

7
Любов и секс / Re: Мастурбация срещу безсъние
« -: Септември 14, 2015, 03:57:41 pm »
От еволюционна гледна точка - женските са по-ценни от мъжките, тъй като първите има ограничен брой яйцеклетки, а мъжете имаме неограничен. :)

Имате неограничен брой яйцеклетки??? Интересно! Човек цял живот научава нови неща. А кога овулират мъжете?
Недоглеждане просто, но действително при всички бозайници женските са си ценност, мъжки бол, женските са кът.

8
Аз живея във втория по големина град у нас и там доходите са доста по-ниски и от средното образование съм с едно и също гадже, пък тогава не работех и нямах пари, сега е малко по-добре, но тя никога не ми е натяквала, че съм беден.

9
Криско Бийтс!
Аз се кефя на стоновете на гаджето, които още повече ме възбуждат, нямам тонколони в спалнята, та да пускам музика. :D

10
Любов и секс / Re: Мастурбация срещу безсъние
« -: Септември 14, 2015, 11:40:42 am »
От еволюционна гледна точка - женските са по-ценни от мъжките, тъй като първите има ограничен брой яйцеклетки, а мъжете имаме неограничен брой сперматозоиди. :)

11
Аз лично го одобря това нейно решение ,  щом е преценила така значи  е имала причина , пък и това решение засяга само нея.

Мне, не засяга само нея от момента, в който пусна официално изявление до медиите.
Щеше да си е нейна работа, ако го беше направила без да го разгласява, обаче тъпото анджи знаеше, че всички ще коментират напомпаните ѝ гумени цици и реши да се направи на многострадалната Геновева, като излъже, че го прави фрофилактично, за да се предпази от рак.

Че е имала причини имала е, но не са тези, които оповести публично. ;)
ТВ водещата Нана пък каза, че по логиката на Джоли трябва да си отрежем и главата, ако имаме някакъв дефектен ген в нея. И аз мисля, че сравнението не е точно, но има известен смисъл.

12
Ходих наскоро в едно родопско село - Проглед - до Чепеларе и там една баба на над 90 години, нямаше нито една пломба, а зъбите ѝ бели като на млада мома и никога не си ми е мила зъбите, е как става тая работа.

13
Качественият секс лекува всички болести, затова сексолозите препоръчват ежедневен секс и да не се мисли за болежките, тялото само знае как да се оправя с тях.

14
Днес прочетох една статия и се замислих, дали това социално явление не е опасно за здравето на бъдещите поколения?

15
Като че ли мина вече този синузит, да се надяваме да не се появи отново поне да края на годината. :)

Страници: [1] 2 3 ... 11