Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - Delight

Страници: [1]
1
Козметика / Каква боя за коса?
« -: Октомври 11, 2018, 05:30:03 pm »
Здравейте, имам нужда от съвет. Боядисвам косата си от години, но до сега не съм обръщала голямо внимание на това до каква степен боито увреждат косата. Препоръчайте ми професионална боя за коса, която да е максимално щадяща за косъма, дълготрайна и която сте ползвали лично, защото описанията навсякъде са страхотни, но искам боя, която е изпробвана. Предварително благодаря за помоща и съветите.

2
Чудя се нещо. Колко точно свирки му трябват на един мъж, за да не мрънка, че е ощетен по този параграф. Чакам отговори, като за да се ориентирам по-добре ще е хубаво да казвате за какъв период от време говорим. Да кажем на седмица, на месец? Казвайте, че се чудя. Въпросът ми е сериозен, така, че ще очаквам сериозни отговори.

3
Това се чудя? тези дни при нас беше много горещо, почти 40 градуса. Имаше и смъртни случаи. На мен като цяло сравнително добре ми понасят горещините, но все пак с всичките тези предупреждения по телевизията започавам да се чудя. Пия много вода, и това не е само в топло време, а по принцип. Не излизам на слънце, когато е прекалено горещо. И като цяло ми е добре. Знам, че в арабските държави пият чай. Но той замества ли водата и колко чай се пие в жегите? Споделете какво правите или не правите, когати има предупреждение за опасно горещо време?

4
Съседната тема, за сексът преди брака ме провокира да ви питам какво мислите за брака? Женили ли сте се? Планирате ли? Изобщо считате ли го за необходима стъпка или за вас е отживелица? Темата е благодатна, казвайте какво мислите?

5
Накратко е това. Взехме си кученце, а никога до сега не сме гледали. Моля за съвети относно отглеждането и най-вечр възпитанието на малкия звяр. Ползвали ли сте услугите на някое училище за кучета? Ако да, препоръчайте. Иначе всеки съвет би ми бил от полза. Хубав ден на всички.

6
Моля да споделите какви маски си правите на косата. Предпочитам да са домашни, зашото искам да видя има ли някаква разлика с готовите по магазините. Споделяйте, ако имате положителен опит с домашните маски. Предварително благодаря за отговорите ви.

7
За съжаление всяка година по това време на годината все някой от семейството ми се оказва с кърлеж. Един път се опитах да махна кърлеж от крака на малкото ми дете, но за съжаление не беше успешно, та пак се наложи да ходим в болница. Знаете ли някой изпитан и безоткзен метод, с който да се справя в домашни условия?

8
Здравейте, искам да ви питам нещо. Детето ми е със скарлатина, която за момента протича леко. Пие антибиотик, но се зачетох за възможните усложнения след болестта. Лекарката нищо не каза по този въпрос и сега се чудя дали мога да направя някакви превантивни неща, за да избегнем евентуалните усложение. Предварително благодаря за съветити ви и пожелавам хубав ден на всички.

9
Това се чудя напоследък. Аз лично нямам време за спорт, но усещам, че имам нужда от движение. Може ли да ми кажете вие какво правите по този въпрос. Нямам време да ходя на фитнес или някакви групови занимания. Може ли да ми препоръчате някакви упражнения, от които сте доволни, които да правя вкъщи? Целта ми е просто да се пораздвижа, защото усещам че съм се обездвижила и това ме притеснява.

10
Здравейте, накратко ще разкажа какво ме притеснява и се надявам да получа полезни съвети. Синът ми е на 10 години и от малко повече от година се оплаква от болки в коленете. Първо се консултирах с личната лекарка, която обясни всичко с "болки от растежа". Заведох го в Горна Баня, където препоръчаха ортопедични стелки, които облекчиха състоянието му за няколко месеца, след което отново се върна в изходно положение. Проверихме дали стелките са му умалели, но се оказа, че с тях всичко е наред. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля за съвети и ако може да ми препоръчате детски ортопед, на който имате доверие и ви е помогнал. Предварително благодаря и хубав ден на всички.

Страници: [1]