Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: [1] 2 3 ... 14
1
Мои приятели живеят в апартамент в Бояна и да много доволни. Отначало много се колебаеха, защото им се струваше далече, но това се оказа, че не е така. По булевард България се стига доста бързо до центъра и реално е доста по-удобно да живееш в Бояна, отколкото в Младост. Иначе за апартаментите, които се строят там не мога да кажа нищо конкретно. изглеждат луксозни и предпогам, че са изпълнени качествено.

2
Козметика / Re: Каква боя за коса?
« -: Октомври 11, 2018, 05:54:01 pm »
Благодаря,ще разгледам. Имах големи опасения, че професионалната боя е прекалено скъпа, но цената която виждам е напълно приемлива.

3
Козметика / Каква боя за коса?
« -: Октомври 11, 2018, 05:30:03 pm »
Здравейте, имам нужда от съвет. Боядисвам косата си от години, но до сега не съм обръщала голямо внимание на това до каква степен боито увреждат косата. Препоръчайте ми професионална боя за коса, която да е максимално щадяща за косъма, дълготрайна и която сте ползвали лично, защото описанията навсякъде са страхотни, но искам боя, която е изпробвана. Предварително благодаря за помоща и съветите.

4
Няма лошо да източиш пениса си преди сън. Хем се успокояваш, хем ти се доспива...  :D

В днешно време има доста играчки, с които е по-приятно, отколкото с жена. Някой дали може да препоръча някаква изкуствена вагина за чукане. До сега не съм пробвал, но ми е интересно какво е чувството...  :P

Не смятам, че е чак толкова по-добре. Единтвеният плюс, който се сещам е, че после изкуствената вагина не ти говори и досажда/

5
Любов и секс / Re: ЗА и ПРОТИВ вибраторите
« -: Април 19, 2018, 08:38:06 pm »
Не смятам, че става въпрос за заместване, по-скоро разнообразяване. И мен не ме притеснява, не трябва да сме тесногръди.

6
Не, в конкретния случай не смятам, че така прикриват некомпетентност. Аз не съжалявам за избора си.

7
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Април 19, 2018, 08:34:08 pm »
То само на снимките изглежда голямо и плашещо. Сигурно на живо не е толкова страшно.

8
За отношението на персонала, за съжаление е много трудно да случиш на лекари и сестри, които да се държат нормално. Не стига, че в болниците е мизерия, ами е се държат с теб като с животно. Раждала съм в Тина Киркова и Шейново и втората болница за мен лично е по-добра. Отношениято за съжаление не е на ниво и в държавните и в частните болници.

9
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Април 19, 2018, 08:27:48 pm »
Интересно. Сега утрепах половин час на работа да гледам линкове и да ми стана интересно. Онлайн до сега не съм поръчвала, но на мен лично ми допадна ето този модел.
https://sexo.bg/vibrirasht-analen-stimulator-private-dancer-tj

Сега е и на промоция и май направо е момент за спонтанен подарък.

10
Мяй няма девствени. И по-добре, че сигурно е ужасно да разбереш едва след сватбата дали си пасвате в леглото с даден човек./

11
Даже не знам с какъв Windows съм. Ще питам колегите да помагат отново. Дано нямат нищо против, че последно време ги измъчих с това да ми помагат - то не беше драми с Excel и каквото още се сетиш. Добре, че поне са готини и дори и да ги дразня не го показват.

12
Мен никой не ме е ограничавал колко деца да раждам. Здрав разум му се вика, а не да ги нацвъкаш 8-9 и после години наред по телевизиите да те дават и само да ревеш за помощ. В случай говоря за няколко семейства с по над 7 деца, всичките българи. Направили сума ти деца и чак след това се сетили, че парите дори и само за храна няма да им стигат.

13
Потресена съм. Не ми се иска да повярвам, че това е възможно, но най-вероятно е точно така. За съжаление навсякъде се опитват да те накарат да си платиш, често дори и да няма нужда и да е възможно прегледът да мине по здравна каса.

14
Не ми стана ясно какво се има предвид под издръжка. Защото то са такси за детска градина, после учебници и помагала. Дрехи и храна. Спорт и чуждоезиково обучение. Кое точно ще поема държавата? И за какъв период? Едно дете го гледаш поне 18 години, някои и повече.

15
Може и да ти мине с времето. А може и да не ти мине. КОнсултирай се с втори лекар, защото и те са хора и често правят грешки.

Страници: [1] 2 3 ... 14