Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14
31
Е, то за тази година мина. Така, че не би трябвало да има някакви поводи за раздразнение особено големи. И така до следващата година.

32
Воля трябва. Напоследък сериозно обмислям да спра цигарите. Ще опитам този уикенд да видя

33
Това с лимона нмаистина ми звучи опасно. Но ако някой пробва да разкаже как е минало и дали след детоксикацията не се е сдобил с някоя язва.

34
Отиваш подготвен и гледаш да не си малцинство. Ако си под средния ръст гледаш са стоиш в по-голяма група. В меле не съм била. Били са ме и ако опонентът ти откаже спорът да е вербален, и вземе че се окаже и по-голям от теб, лошо. Ама един бой се преживява, стига да оцелееш. В случая с ромите се съмнявам да оцелея.

35
Те лекарите, като видят, че някой се отправя към отвъдното като цяло не трябва ли да се опитат да върнат човека, вместо да му проследяват пътуването? Аман от шарлатани.

36
Как така къпане два пъти в седмицата? Не е ли много за куче? Иначе за робота чъм чувала, че се поддържа лесно и се надявам да ме улесни, вместо да ме затруднява. Иначе четка сме взели вече и го решем.

37
Оф, изобщо не се оправям с компютрите. Благодаря за съвета, но май пак ще трябва да моля някой от колегите да ми погледне комютъра. Дано да помогне тора с екрана.

38
В някои училища наистина нещата са извън контрол. Има и други в които с цената на наказания и изключване на ученици успяват да поддържат някаква дисциплина. Препочитам втория вариант - да има правила и наказания, за тези, които не ги спазват.

39
Да, но в арабските държави няма еднополови бракове, а за сметка на това раждат по много деца. така, че едва ли прираста ще се повлияе чак толкова от еднополовите бракове.

40
Приказната сватба е един ден. Не е възможно само заради това човек да иска да се жени. Трябва да има и още нещо.

41
Личните лекари са доста претоварени и това в комбинация с няколко поредни пациента, които нямат нужда от преглед, а просто с някой да си поговорят може да направи всеки човек сприхав и раздразнителен. Има си и такива, които и без никой да ги дразни са киселаци по цял ден. Не останала пациент на лекар, който си позволява да се държи грубо с мен.

42
Меркантилните мадами не са на някаква определена възраст. Или си такава или не си. Наборът няма значение според мен.

43
Нали? И аз имам едни подозрения, че хората, които са против нещо си просто са някакви киселаци и се чудят за какво да се хванат да се заядат.

44
Не мога да разбера зашо хората търсят под вола теле. И двете ми деца имат не само БЦЖ, но и всички задължителни ваксини. Малкият дори му сложих една от незадължителните ваксини, и не съжалявам за това.

45
Да, наистина жегата не е за подценяване през лятото, дори в планината. Дори и да не слънчасаш може да изгориш много лошо.

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 14