Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14
61
В какво ли се трансформират хората? Интересна теория е това, но за съжаление няма как да се разбере какво следва след смъртта. и Следва ли изобщо нещо.

62
Категорично не съм съгласна да има такива часове в училищната програма на децата. Който иска и има желание може сам да предаде някакви библейски мъдрости на децата си. Аз нямам подобни амбиции и желание и не ми се иска насила някой да пропагандира каквото и да е на подрастващите. Религията е имала своето значимо място, но за мен уточнението е, че това е било е миналото и сега положението е различно. Някак си не ми се иска да ставаме като в Турция, където наскоро махнаха една голяма част от учебния материал за еволюцията, да не затрдунявал децата.

63
Сега в началото на август отново ни предстои профилактика. Някак си не го приемам като услуга това, че не мога да се къпя като човек и след работа трябва да ходя на разни места, които не са ми дом да се къпя под течаща вода. Вреди за себе си не съм установила до този момент.

64
PrincessPreslava, как така ти отказват без причина? Не обясняват ли нищо? Странна работа ми се струва това, би трябва да има някаква обосновка за отказа.

65
Абе те и децата ръсят боклуци, ама не ги хвърлям. За космите сте прави. Замислям се за някаква прахосмукачка-робот. Да минава през деня, докато ни няма, да събира тъкмо космите.

66
Не мисля, че замисълът е да се пенсионираме. Не и с пенсия, с която може да се живее нормално. Болна тема за много хора.

67
Извън шегата, наистина смятам, че нещата понякога излизат извън контрол и децата се пребиват жестоко.

68
Не всички българи са против. Лично аз не съм голям привърженик на еднополовите бракове. Нямам категорично мнение по въпроса, поне докато не ми дойде до главата. дано да не идва, де.

69
Любов и секс / Re: Табу в секса
« -: Юни 26, 2017, 04:32:38 pm »
Деликатна тема, но интересна. Само ще ви чета, много се притеснявам някой познат да не ме познае тук.

70
Съседната тема, за сексът преди брака ме провокира да ви питам какво мислите за брака? Женили ли сте се? Планирате ли? Изобщо считате ли го за необходима стъпка или за вас е отживелица? Темата е благодатна, казвайте какво мислите?

71
Да. когато има проблем трябва да се пробват различни решения, за да се види кое работи. И постоянство да прилагаш това, дето работи. Лошото само, ако не ти помага нещо, което ти е приятно, а обратното. Полезна и интересна тема.

72
Средна работа, ползвам я за направления и бележки.

73
Да, наистина ако въпросът е опрял до това да си платиш вноските към НЗОК или интернета, положението не е никак добро.

74
Какво се оказа в крайна сметка? Има ли опасност за хората? И някой виновен ли е за случилоо се?

75
Отиде ли на лекар? Какво стана? Не подценявай положението и се консултирай с лекар при първа възможност.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14