Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
46
Ами той Петър Карчев синтезира цялата мъдрост в два реда. Нямам какво повече да кажа.

47
Като цяло обаче репликата си е наистина грубо отсвирване. Малко творчески подход не е лош в тези мигове, когато искаш да разкараш някой. Ако не искаш да го обидиш, разбира се.

48
Любов и секс / Re: Фетишите
« -: Юни 27, 2017, 02:18:48 pm »
Чета ви с интерес.Няма да пиша. И друг път съм го казвала обхванала ме е параноята и все ми се струва, че точно когато си мисля, че пиша анонимно и хората отсреща ме познават.

49
Няма ли да ти се скапе стомаха с този лимон на гладно? На мен ми звучи малко ексцентрично.

50
На мен ми е проблем и да ги намаля. Спирала съм ги няколко пъти, но от раз. Това с постепенното намаляване при мен не работи.

51
Нямам някаква схема. Най-често докато съм в някоя аптека за конкретно нещо се заглеждам в добавките и си избирам нещо. Като цяло нямам представа имам ли нужда от нещо, просто не се усещам как купувам някоя простотия. Добрата новина е, че поне си я изпивам, а не я хвърлям.

52
Лоша работа. Малко ми е притеснено, защото от скоро имаме куче. Обезпаразитено е, но се пак често се хващам, че мисля за паразити. Ще трябва да се информирам малко по-подробно и ще питам ветеринарят какво точно да правим. Тези капсули звучат интересно и ще ги проуча.

53
Аз никога не съм приемала допълнително витамин D. Сега започвам да се замислям дали да не пия профилактично месец, примерно. Какво мислите? и сега ли да го пия или да изчакам до есента?

54
Невъзпитаните деца са вина на родителите си, факт. Не може да го оставиш само да се се гледа и да не участваш във възпитанието му и след това да очакваш някакви чудеса. За съжаление все повече виждам точно това.

55
Разбира се, че нещата могат да бъдат двупосочни. Но според мен жените повече се стараят да не правят мизерии пред мъже. Някак си малко повече им пука и се притесняват.

56
Прочетох темата с интерес. Малко се притеснявам ако остана без мъж, какво ще е следващото чудо, което ще ми се случи. Не мога да приема да живея с човек, който да очаква от мен да готвя, чистя и той да е само цар и господар. Но хората затова са различни и съм се убедила, че за всеки влак си има пътници.

57
Дразня се от манифеста на еднополовата любов. Но до там. Не изпадам в крайности, въпреки, че смятам Прайда за прекомерно натрапчив.

58
Спирала съм няколко пъти цигарите и отново се замислям да опитам поне. Дано успея, че и на мен вече ми е гадно от миризмата на цигари, а на непушачите предполагам и е още по-неприятно.

59
Как се чистят подместките със сода? Търкаш на сухо или с малко вода?

60
Препоръчайте някакви хапчета, да не са много силни, даже е желателно да са билкови. Напоследък и аз имам проблеми със съня. Като цяло спя през нощта, но сутрин се будя рано, без да има причина или нужда да го правя. тегаво ми е, защото си лягам късно с идеята, че не трябва да ставам рано и когато това се случи съм като пребита целия ден. Някакви идеи или съвети? Предварително благодаря.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14