Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14
76
Ами харесват си се с дълги коси. Въпреки, че за мен е доста гнусно това дето го правят мъжете индийци. Някак я намотават тази коса и изглежда нечистоплътно.

77
Солено и мазно. Прекалено въглехидратните храни. Не е лошо да се спортува. Без цигари. Това обаче малкло хора успяват да го постигнат.

78
И в кисело мляко със сушени плодове ми допадат много. И готовите блокчета също не са никак лоши.

79
Никой ли не си прави маски на косата? Или имате някакви лъскави гриви или купувате готови маски? Ако някой се сети нещо да пише все пка.

80
Първата ми реакция като ги видях, след като купих два беше, че това е някаква страшна простотия. Но след като си поиграх малко ми хареса. Наистина действа разпускащо Децата ми си играха и им се радваха около две седмици, след това цялата работа умря. Добре, че купихме само два и не бяха скъпи.

81
Как точно содата подобрява зрението?

82
За различните хора размерът на гърдите е различна величина. За някои 75C са големи, а други не признават нищо под 75DD. Не мога да кажа къде е истината. Мъжът ми с каквото имам се оправя, не се е оплаквал.

83
Да се похваля и аз. От скоро спрях да ходя на козметичка за кола маска и си я правя сама. Изумена съм колко добре се справям. Не очаквах да постигна подобни резултати сама и в домашни условия.

84
Рискове винаги има. Да счупиш крак пак трябва да викаш ПСС. За мен най-разумното е винаги да се прави застраховка. 1 лев е на ден.

85
По-принцип не. Единствено през лятото ми се случва да хвана някой летен вирус, но винаги се надявам да пропусна. и най-гнусната кашкица и хрема не могат да бият летните вируси.

86
Разбира се, че е нормално да избереш мъж, който ще може да поеме своята част от издръжката на семейството. В общия случай мъжете изкарват повече пари от жените и е нормално да се очаква да изкарва достатъчно, за да не гладуват жената и децата. Яхти и Ферарите не касаят общия случай.

87
Не мисля, че от бадемите се поумнява. Несериозно е.

88
За да нямаме проблеми като порастне сме го записали на училище за кучета. Само трябва да започнем първо да го извеждаме и да посвикне с разходките и започваме. Това с боя не ме кефи нито за кучето, нито за децата. Не ми идва отвътре насилието и това си е. Дано се научи и да ни слуша.

89
Важното жена ти е да е доволна. Не си лагай с хронометър и се опитай да не мислиш за това. проблемът може да се реши от само себе си. Успех!

90
Никой ли няма да разкаже за някоя изневяра? Не ми се вярва тук чак пък никой да не е кръшкал. Дайте някоя интересна инстория.

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 14