Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Delight

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14
91
Yordan Ignatov дали си реши проблема? Нищо не пише този човек, пък е подхванал темата и тука сме се събрали да му помагаме със съвети.

92
Не познавам някой да се е "пазил" за брака. Неразумно ми се струва. Ами ако се омъжиш на 30? Какво правиш дотогава? А, че хората вече не се женят съм с противоречиви чувства. Сред познатите си имам както женени, така и съжителстващи. Като съотношение са поравно. Това за мен не е от толкова съществено значение.

93
За някои хора детоксикация е да спрат алкохола за месец. За други става въпрос един месец да ядат само водорасли и грудки. Не знам какво точно целят хората, ама много се измъчват с подобни инициативи. Нагледала съм се на детоксикиращи се хора, дето още малко и ше убият някой от зор. Ама така е като сам си поставяш безумни ограничение, с неясна цел.

94
Най-сигурното с 20-те лева го знам. Ако 20 лева са си 20 лева. Не мога да проумея защо тази манипулация се плаща.

95
Като всяко нещо, което се прави с мярка съм "за". Но изпадането в крайности смятам, че по-скоро вреди. Ако става въпрос за лека или временна промяна на навиците, ограничаването на някои храни примерно съм съгласна. Но едномесечно гладуване или ядене на водорасли смятам, че по-скоро ще има негативен ефект.

96
Накратко е това. Взехме си кученце, а никога до сега не сме гледали. Моля за съвети относно отглеждането и най-вечр възпитанието на малкия звяр. Ползвали ли сте услугите на някое училище за кучета? Ако да, препоръчайте. Иначе всеки съвет би ми бил от полза. Хубав ден на всички.

97
Като цяло одобрявам всякакви корекции, стига да не е нещо прекалено, особено като стане въпрос за кубици. Това, което ме притеснява най-много е, че лекарите май-често допускат грешки и се налага повторна операция, за да се доизкусурят нещата. И като чета и слушам много често има случаи в които така и не се постига желания резултат.

98
Пуснаха топлата вода и отново си вредя. тези дни четох някъде из нета точно по този въпрос и се замислих дали наистина не се купем прекалено често. Едно време като са живяли хората в пещери да не са се къпали всеки ден? Ама тогава пък са живели до 30-40 годишна възраст.

99
Винаги като че ли е имало насилие в училищата. За мен категорично не е нормално, пък каквото ще да казват хората. Понякога стават доста тежки инциденти, за съжаление от последните месеци имаше и смъртен случай. Няма как да е нормално и нито го разбирам, нито приемам. надявам се само децата ми да не пострадат.

100
Не съм ползвала услугите на фирми за бързи кредити. Все пак ми беше полезно да прочета мнения по въпроса, за да мога ако ми се наложи поне да знам кои фирми да проуча.

101
Като се замисля най-често ползвам содата за баница. Това с чистенето не ми се получи много добре. Или аз не търках много усилено, или просто си трябва силен препарат, за да стане чисто.

102
Благодаря за рецептата. Получи се много вкусно.

103
Името със сигурност влияе върху съдбата на човек, в случаите когато е в графата осмиващи. Примери за това, колкото искаш.

104
Това с осиновяването на по-голямо дете го казах на шега. Не мисля, че решението да осиновиш дете се основава на подобни аргументи. Ако не можеш и нямах мои деца, без да се замисля бих осиновила.

105
Те, хората не са глупави. Това в кръга на шегата, разбира се.

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14