Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - iv4eto

Страници: [1]
1
Търсите ли официален дистрибутор на спортна екипировка от международни водещи производители? Предлагаме да закупите продукти на Under Armour или маратонки от Asics в магазина PrimeGear.bg. Изберете сигурното и реномираното, а не евтините реплики.

2
По-долу събрах в един списък няколко полезни източника с мнения за евтините домове, които са сглобяеми постройки и конструкции. С тях лесно и изгодно на ниска цена може да се закупите къща, вила или каквато друга малка жилищна сграда желаете.

Ето и какви са мненията в интернет, които се срещат за евтините домове:

https://www.bg-mamma.com/?topic=575648.1005
https://jenijeleva.com/mneniya-za-evtin-dom-v-internet-kakvo-se-sreshta-chesto/
https://article-bg.eu/evtin-dom-mneniya-na-opitalite-tezi-zhilishta.html
https://presata.eu/nai-dobrite-mneniya-za-evtin-dom-internet/
https://socialni.bg/evtin-dom-skapi-vremena-mnenie-ganyo
https://stroitelen.eu/evtin-dom-mneniya-syveti-eksperti/

Моля, сподетеле и вие дали подкрепяте тези коментари за Евтин дом ЕООД или имате по-различна гледна точка за тези къщи. Бихте ли се доверили и закупили такава къщичка?

3
От известно време си търся домашен велоергометър, но на пазара има много беден избор. Дори търсих Kettler, но в Бъглария има само два модела в момента. Как е възможно това?

Не съм и подозирала, че е възможно толкова малко уреди от този клас да се продават и бих казала, че дори са боклуци почти всичките.

Единствено не знам за тези insportline - някой знае ли нещо за тях?

4
Моето дете изтрещя в тази изолация и започна да се тръшка за какво ли не. В момента дори не желае да се храни, ако не му пусна детско да гледа през това време. Вие имате ли подобни проблеми?

5
Гледах много реклами на чайове за отслабване, като одбра алтернатива на разните хапчета и добавки. Дали може да се вярва на тези реклами или и те заблуждават? Може ли да ми препоръчате някоя марка?

Страници: [1]