Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - vaneskata

Страници: [1]
1
Много правилно, в столицата хотелите са едно , а на морето е пълна порнография. Ходих с приятели и беше мизерно, счупено и гадно, а платихме толкова много пари!

2
Живота на село е много по-спокоен но няма много много какво да се прави ако не копате на къра по цял ден!

3
Любов и секс / Re: Анален секс - ЗА и ПРОТИВ
« -: Септември 03, 2015, 05:14:38 pm »
На някой жени ни харесва. Питах моят генеколог и той не можа да ми обясни, но не с всеки мой приятел се е получавало, не мога да ви го обясня!

4
Любов и секс / Re: Фетишите
« -: Септември 03, 2015, 05:11:51 pm »
Моят фетиш е към червенокоси жени, лично много повече ги предпочитам от другите но все пак и те не са за подминаване защото нали всички жени са хубави по свой си начин
Да и аз се възбуждам от такива като видя. Една дори наскоро се ожени и доста завиждам на съпруга ѝ. Но и аз не се оплаквам.

Аз по скоро обръщам внимание на формата на бюста, отколкото на размерите. Струва ми се обаче, че повечето хора не обръщат внимание на формата..
Ти си от малкото които не искат просто огромни бомби за мачкане, а не просо прекрасни гърди за гледане и за нежно докосване!

5
Любов и секс / Re: Мастурбация срещу безсъние
« -: Септември 03, 2015, 05:10:21 pm »
Няма мъж на тази земя който да не се е лекувал от безсъние по този начин ( тези който казват че не го правят лъжат или половинката им помага )

И повечето жени го правят, вие какво си мислите, че ние не го правим? Ако това си мислите то много здраво се лъжете

Страници: [1]