Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Мелиса

Страници: [1]
1
Аз лично не бих се отказала от нито едно от двете, а бих се постарала да не попадам в ситоация в която да трябва да избирам!

2
До колкото знам това заболяване не е изцяло ( излечимо ) но пък може да бъде ( премахнато ) ако на човека му се присади нов панкреас който работи безотказно!

3
Ходих наскоро в едно родопско село - Проглед - до Чепеларе и там една баба на над 90 години, нямаше нито една пломба, а зъбите ѝ бели като на млада мома и никога не си ми е мила зъбите, е как става тая работа.

Малко захар, малко стрес , малко нерви и много много спокоен живот!

4
Любов и секс / Re: Колко секс правите месечно?
« -: Септември 14, 2015, 05:24:43 pm »
При нас е не повече от един път седмично защото и двамата сме много заети и не ни остава за такива дълги изживявания!

5
Любов и секс / Защо мъжете си намират любовници?
« -: Септември 14, 2015, 05:23:48 pm »
На скоро бях шокирана от разкритието, че мъжът ми имал любовница от повече от година, на всичкото отгоре тва беше някаква 16 годишна кифла!
Защо говедата си търсят нова стопанка?

6
Криско Бийтс!
Аз се кефя на стоновете на гаджето, които още повече ме възбуждат, нямам тонколони в спалнята, та да пускам музика. :D

То и моят приятел няма колонки в спалнята си, но пускаме музика от другата стая и така добавяме фон. Съответно ти също може да го пробваш

7
Аз живея във втория по големина град у нас и там доходите са доста по-ниски и от средното образование съм с едно и също гадже, пък тогава не работех и нямах пари, сега е малко по-добре, но тя никога не ми е натяквала, че съм беден.
Тя не ти е намеквала ама като дойде онзи с хубавата кола и прекрасната къща може и да ти разкаже!

8
Аз лично усещам най-голямо желание някъде през декември - февруари, а най-малки през август. Но явно за всеки е различно :) ... Аз лично през лятото се чувствам много ленив от жегата, а зимата ми е много уютно ...Пък и да...има нужда от малко ендорфини :), нали е по-мрачно и студено :)
Как го изчисли че най-малко през август ... или просто тогава най-малко са ти давали? Аз до колкото знам няма мъж който да каже НЕ на секса
Не знам как е при другите мъже, но мога да ти кажа как е при мен. Най-дългата ми връзка беше към 7 години и всяка година минаваше през едни и същи етапи по едно и също време на годината. Лесно е да го изчислиш когато си с един и същ човек по дълго.
И на мен ми е странно, как така някой мъж помни кога колко му се е искало!

9
Аз за това когато ходя на гости и не се събувам. Понякога не ме пускат и си тръгвам   :-\ . Само на едно място, където ходя по-често на гости и все ме карат да се събувам поисках да ми вземат чехли специално за мен и когато си тръгна ги скриват в един долап за да не ги използва никой друг :) .
Аз ти препоръчвам, където не те пускат да слагате 2 пликчета на обувките ти и така да ги използвате като търлъчки който да не цапат :)

Страници: [1]