Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Aleksandra

Страници: 1 ... 7 8 [9]
121
Кърменето е много важно за едно малко бебче. Може би най-доброто, което майката прави в началото за неговото здраве и развитие е да го кърми. Запитвали ли сте се, защо циганчетата не се разболяват толкова много. Ами циганките ги кърмят до последно. Предават им много силен имунитет и после цялата мизерия, в която живеят не им повлиява толкова много.

122
Да държа да има внесени осигуровки и си правя справка, да ли работодателя ми ги е внасял редовно. Все пак така ни е изградена социалната система, ако искаш да имаш достъп до различните видове подпомагане в случай на безработица или трудова злополука или майчинство трябва да имаш внесени осигуровки. Да  говорим, че без здравините осигуровки направо ще ти свалят кожата в някои частна клиника. За сравнение : на частно прегледа варира около 30 лв, а с направление при специалист е безплатен!

123
Не съм плащала до сега, но слава на Бога не ми се е налагало да го правя. Ако опра до там най-вероятно ще дам каквото се иска от мен, все пак  ми се живее още. За жалост до там я докарахме. Които има пари живее или поне прави опити да си оправи здравето, които не....

124
Не съм доволна изобщо. Личните лекари са се превърнали в търговци. Имам чувството че не ги е грижа изобщо какво ти е, а само гледат да ти вземат 2,90 за прегледа и да те пратят някъде другаде с направление, ако изобщо ти дадат, ако не на частно да ти одерат кожата. Пълен абсурд!

125
Някак си е много неясно бъдещето на здравеопазването у нас. Ако не се вземат някакви мерки за подобряване на системата и за защита на лекарското съсловие, защото напоследък се чуват постоянно новини за пребити лекари, може и да не останат за в бъдеще специалисти, които да ни лекуват. И тогава да видим циганите, пък и не само те, на кого ще си изкарват яда и кого ще бият.

126
До сега не сам била жертва на лекарска грешка за мое щастие и се надявам никога де не бъда. Въпреки това и лекарите са хора в крайна сметка, да грешките им могат да струват скъпо, не са нещо което може да се предотврати на 100% и ако няма някакви фатални последици съм склонна да им простя.

127
Твърдо съм ЗА! При положение, че има как да предпазим децата си от болести, които могат да доведат до смъртни случаи или до някакъв вид тежко увреждане, не мога да разбера защо да не го правим и как изобщо има родители, които излагат на такъв риск децата си!

128
Никога не съм се притеснявала от кучета по принцип и бездомните не ме тревожат. Зная, че ако не ги закачам и те няма да ми направят нищо. Обичам кучетата и проблема с бездомните е наистина много сериозен. Мисля че кастрацията ще реши проблема с популацията им, ама кои ще превъзпита безотговорните стопани, които си изоставят кучетата или захвърлят техните малки на улицата?

Страници: 1 ... 7 8 [9]