Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Aleksandra

Страници: [1] 2 3 ... 9
1
Напоследък се хващам, че и аз имам проблем с паметта. Мисля си, че една от причините е многото нерви и стрес в ежедневието, но не съм сигурна дали проблемът не се корени другаде? Почвам да се замисля дали да не започна да пия някакви хомеопатични лекарства за подобряване на паметта и концентрацията. Някой имал ли е опит с тях да препоръча?

2
Имам много силна интуиция и се вслушвам в нея винаги! :)

3
От майка ми знам, че е хубаво да се нанася прясно мляко на лицето, но не сварено. За съжаление много малко хора произвеждат домашно мляко вече.

4
Аз съм на мнение, че трябва да има избор. Хората, които се чувстват добре и работоспособни, да си продължават да си практикуват професиите, но без да получават едновременно със заплатата и пенсия. А другите, които физически не са годни или просто са изморени вече, или искат да си гледат внуците, да пътуват и пр. трябва да имат тази възможност да се пенсионират. Заслужили са го!

5
Никога не съм имала такъв проблем, за което се радвам много. Звучи ли ужасно да не можеш да заспиш. Наскоро ми се мярна една реклама, за някакво спрейче по телевизора. Пръскаш го и след 5 мин заспиваш. Дали е ефикасно не мога да кажа, но можеш да пробваш. Едва ли е много скъпо :)

6
Защо пият повече ли? Ами защото могат :D Според мен е някаква мода това, доста ужасна, но мода. Ще мине като всичко останало!

7
Ползвал съм услугите на изи кредит, от които определено не останах доволен. Лихвите им са извънземни, в началото се отнасят добре, а после се отнасят като цербери с теб при връщането на вноските и при най-малкото закъснение от твоя страна.
Наскоро се прежалих и теглих кредит от НетКредит и останах доволен - хората поне се отнасяха добре, а не като гореспоменатите.
Изи кредит наистина имат доста големи лихви и аз съм се парила от тях. Виж за Нет Кредит ще го има в предвид, ако ми се наложи пак :)

8
Чудех се къде да създам тази тема, но мисля, че това е най-подходящото място за целта. :)
Наскоро ми се наложи да изтегля кредит, за да платя едни разноски по лечението на майка си. Не бяха кой знае каква сума, но не ми се искаше да товаря приятелите си и да им искам заем и за това се обърнах към Bивус.
В крайна сметка са единствените, които предлагат 1-кредит без никаква лихва и реално си е така. Останах доста приятно изненадана. Сега след като си го погасих, явно съм влязла в списъкът им с лоялни клиенти и наскоро ми се обадиха да ми предложат да изтегля 2-ри кредит, отново без лихва. Определено смятам, че Vivus са най-добрата кредитна компания в момента, наистина са коректни.9
Определено не мисля, че ще съм смешна на 50+ с татус! И да, човек трябва да мисли много внимателно къде си татуира каквото и да е било, защото ще си го носи цял живот, но то това е смисъла. Да си изобразиш нещо на тялото си, което ти харесва и означава нещо за теб. Моят специално е на такова място, че ако реша може да се вижда, а ако не искам, хората дори и не подозират, че има татус. ;) Та как ще изглеждам смешна, ако не се вижда???

10
Ооо да! Бих и то с огромно удоволствие. Чакам само да родя пъвото си дете :)) Вече сме го уточнили с моя мъж :))) Бюста е важна част от фигурата на жената... и една оперативна намеса би повлияла положително върху нейното самочувствие на 100 %.

Абсолютно съм съгласна с теб Мария :) Аз искам две дечица и за сега първото е на лице и тогава мисля да прибягна към корекция на бюста :)

11
Някак си не мисля за музиката изобщо. Много рядко ми се е случвало да планирам така вечерта, че да си намисля и някаква песен за фон :D

12
Така е има и такива жени. Просто са сексуални. Колкото до темата съм на мнение, че няма нищо лошо. Щом имаш нужда :D

13
А бе вие сериозно ли се замисляте за светлината, преди да започне съществената част :D Отдавна е спряло да ме вълнува това, но може би е така, защото партньорът ми е един и същ от години.

14
Аз съм правила и на пясък и на шезлонг. И в двата случая си е неудобно :D но тръпката си е тръпка и е добре човек поне веднъж да опита. Сигурна съм, че има хора, на които им харесва и си го практикуват, особено морските чеда :D

15
Разбира се, че е опасно. В самото заглавие се вижда - "устойчив на човешкия имунитет"!!!!

Страници: [1] 2 3 ... 9