Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Aleksandra

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9
31
Определено с началото на пролетта се усилва желанието според мен. Жените се разсъбличат, показват плът, мъжете също. Някак си е по-предразполагащо.

32
Интересни играчки има :D Някой са ми малко в повече, но други си заслужават вниманието :D аз лично имам в къщи вибратор (подарък ми е) от доста време искам да си взема парфюм с феромони. Определено ще ми е интересно какви последствия ще има :D Ако някой е пробвал да сподели :)

33
Много искам да разбера на какво отгоре ни вдигнаха билетчето. Да не би да ни подмениха автобусите, трамваите и тролеите, но със нови, а не втора-трета ръка от напредналите страни??? Да не би да направиха градския транспорт по-редовен и пр.

В момента е в пъти по-изгодно да ходиш където и да е било с кола, а не с градски транспорт. Тази мярка по какъв начин ще облекчи движението в София и ще намали задръстванията и замърсяванията на въздуха? Много близко е до акъла, че поскъпването ще увеличи в пъти броя на гратисчиите. Просто не ми е ясно до кога ще си правят гавра с народа герберите и въобще всички партии в управлението!!!!

34
Няколко идеи в тази насока:
1. Яж бавно ще усетиш засищането
2. Не се тъпчи, за да задоволиш апетита си преди мозъка ти да е казал, че ти стига
3. Движи се поне 30-40 минути на ден - една разходка толкова е просто

Ако искате да стане бързо - не пийте вода...от това по-успешен начин да свалиш 5 кила за 7 дни не съм виждал. Просто после трябва да не се наливате, за да компенсирате. Внимавайте, че това е доста хард кор техника за ...ъъъ...влизане в категория :D
Съгласна съм със всичко, освен с едно- да не се пие вода. АБСУРД! Задължително една чаша на гладно всяка сутрин! Преди хранене също. По време на хранене -НЕ! След хранене трябва да минат поне 40 мин.
Това е от мен като допълнение :)

35
Опитах да я спазвам, но не ми се получи. Не,че е изненада за мен :D. Аз по принцип много трудно спазвам диети. Моя близка приятелка я спазваше и остана доста доволна от нея, даже на скоро пак я започна. Може наистина да има ефект.

36
Аз съм на мнение, че трябва детето да ходи на градина. Все пак там се научава да общува с други деца. Особено важно е записването на градина, когато детето е само. При мен за щастие нямаше проблем. Моят син ходи на градина и само втория ден се разрева. Мисля че му се отразява добре :)

37
Задължително се консултирай с лекар. На мен ми прилича на сънна апнея. Тя е лечима до колкото съм чувала и не нищо страшно.

38
Най-добре е да вземеш един инхалатор. Със сигурност ще му повлияе добре на детето, пък и така няма да се налага да пие толкова много лекарства. Правиш инхалации 3 пъти на ден с физиологичен разтвор и след няколко дена ще има чувствително подобрение.

39
Вечер си кисни краката в топла солена вода и задължително си вземи нещо за гъбички.

40
Тази публикация е стара - от 2011 година. Но като си плащаш се държат добре с теб, ако отидеш на сляпо, тоест без предварителна организация и уговорка - отиваш в държавно родилно и там наистина се държат много лошо. ;)
Не съм съгласна с теб изобщо. Аз съм раждала в Майчин дом "на сляпо", както се изразяваш ти. Не съм си плащала за екип и ми направиха сексио (не планувано). С мен никои не се държеше лошо. 5 дена стоях там и нямах никакви оплаквания нито към лекари, нито към сестри. Не е задължително да се държат лошо с теб.

41
Някои от вас раждал ли е? Аз съм. И съм чувала страшни истории за това как се отнасят лекари, сестри и прочие към родилките. Слава на Бога при мен нямаше нищо такова привсе, че раждах секцио и то непланирано, което автоматично може да ви подскаже, че не съм си плащала за екип и за по-специално отношение. Може би съм имала късмет да попадна на персонал в дадения момент.

42
Според мен на първо място българите не нямат тази здравна култура. Масата от хората отиват на лекар само, ако нещо сериозно ги притесни.  Другата причина, която може да ги отказва е безкрайното чакане пред кабинета или лошото отношение на личния лекар, но за това в крайна сметка си ма решение - сменяш го.
Да не забравим и битуващото мнение, че като идеш на лекар за едно ти намира 10 други болежки, но ако ходиш един път в годината на профилактичен преглед, може и да не се получава така. Въпрос на избор.
Колкото до парите, то е ясно, че да се разболееш в България излиза много скъпо, но в крайна сметка ако не се вземат мерки по-навреме ще ти излезе още по-скъпо.

43
Харесва ми, че Москов се опитва да прави реформи. Не знам да ли е най-добрия до момента, само времето ще покаже.
Здравната ни система от много време плаче за промяна, но никои няма смелост за тази крачка, защото винаги ще има недоволни и има огромен риск доверието в управляващата партия (която и да е тя) да се срине. По същия начин стоят нещата за пенсионната система, съдебната система и т.н

44
И аз съм против електронните цигари. Пушачка съм и изобщо не виждам смисъл в тях. В крайна сметка, ако искаш да спираш цигарите просто ги спираш, а не ги заменяш с друга зависимост.

45
Много даже!
Цялото семейство сме при него и сме много доволни, на всички е помогнал когато е трябвало!
Определено си случил на специалист тогава. Браво. Дано и ние сега като си избираме нов да попаднем на свестен лекар. :)

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9