Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ivan_ivanov

Страници: 1 ... 26 27 [28]
406
То пък най-новите изследвания показаха, че омега-3 от рибеното масло изобщо не се усвояват от организма и то приемът му с профилактичен ефект срещу сърдечно-съдови заболявания е безсмислено.

407
Да, проблемите с щитовидната жлеза и свързаното с това забавяне на метаболизма и покачване на теглото е по-често с 5-8 пъти при жените. Така че за мъжете това не се отнася толкова и при нас спорта помага  ;D

408
На мен най много ми харесва в местността "Клувията", която е на около 2 километра от Бачковския манастир. Местността се намира в резервата "Червената стена" има красиви водопади и особено пролетта е невероятно красиво, когато водата е повече.  :)

409
Ами според мен помага, представяш си как си постигнал дневната цел и някак си е по-лесно фокусирането така.

410
И аз съм ПРОТИВ тази практика, която се налага напоследък, дори се заснема и самото раждане и се качва в Youtube. У нас не е много разпространено, но в Англия доста родилки го правят.

411
Някакъв баланс трябва да се намери може би. Но за повечето мъже посещението в болница си е достатъчно стресиращо и могат да си изкарат хипертоници на бързо :D

412
То вече се поизчерпа тази тема, но ще остане в архивите. :)

413
Да и аз подкрепят да се търсят нови начини за разнообразяване, тъй като интимни ласки извън семейството са си доста рисковани и от медицинска гледна точка, тъй като презервативите предпазват от много малко заболявания, предавани по полов път :)

414
Преди 5 години последно ходих  :D на подобни изследвания за хламидия, но всичко беше наред

Страници: 1 ... 26 27 [28]