Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Venko

Страници: [1]
1
За съжаление не ми остава много време да тренирам, с малко дете + всеки дена на работа. Но знам, че това си е оправдание, човек като иска винаги намира начин. Лично за мен спорта е сутрин 2-3км пеша до офиса и вечер обратно и всеки ден си правя около 200 лицеви опори и се ограничавам с храненето и се чуствам добре. Като се стопли времето мисля да почна да бягам и да си направя карта за фитнес. Успех на всички и да си знаете спорта е ЗДРАВЕ :)

2
Виж незнам какво пушиш и по колко, ама ще ти дам идея за една нова технология :
устройство, което нагрява цигарата до определена температура - пушиш, но не изгаря. по тази начин не се отделя дим и мирис няма пепел а само пара. Пробвай не знам, май така се казваха IQOS... Много гениално нали.

3
За мен е безмислено да се плащат луди пари за фирми за почистване или за подобни като rainbow системи, имаш ли време по-добре сам да си свършиш работа. Ама има много хора, които се възползват от фирми за почистване тъй като не им остава време в забързаното ежедневие на София. Лично на мен като ми остане време някой weekend си чистя основно и поне знам, че го правя като хората. Почиствам прозорците, банята основно, прах навсякъде и т.н. Успех на всички  ;)

4
Детски кокаин ли има вече, явно много съм изостанал...Ама напоследък е разпространена "дизайнерска дрога" - за съжаление е микс от опиати и много опасна за здравето на децата. Забъркват ги в някакви гаражи с много силни субстанции - поне така съм чел из нета. Трябва да се взимат сериозни мерки, защото това са нашите деца и няма никакъв контрол. Лошото, е че отвсякъде може да си набавиш "дизайнерска дрога" по интернет, от познати и от разни шано магазинчета.
Навремето си беше само тревата на мода, хем ти е кеф хем е безвредна :D...

5
Аз не съм съгласен - как може нещо такова да ти вреди? wtf бе хора какво ви става....Как да останеш в мръсния депресиращ и натоварващ град weekend-a, то си е престъпление :D. Не е ли да запалиш колата да вземеш семейството и да забегнеш примерно към родопите ей така без някаква цел или посока. Детето да диша чист въздух, да се радваме на красивата ни природа, да разтовариш от стреса на големия град... Даже наскоро си взех много хубави слънчеви очила, които ги ползвам за шофиране за дълъг път от ---> https://discountmania.eu/mazhki-aksesoari/mazhki-slanchevi-ochila и съм много доволен. Успех на всички аз паля колата и заминавам  8) 8) 8)

6
Няма толкова смотана държава, със сигурност има над 40 000 онкоболни души само в България и да ги лишиш от животоспасяващи лекарства за мен е самоунищожение на един народ...Тези хора с нищо не са заслужили да бъдат отритнати и НАКАЗАНИ В МЪКИ от собствената им държава. Цялата политическа "глутница" трябва да бъдат обесени и изгорени публично пред народното събрание...Много е жалко........................... :-X :-X :-X

7
Витамин D e изключително важен децата, особенно за бебетата, които имат сериозен недостиг на него. Има опасност от рахит и други заболявания.
Съдържа се най-много в рибеното масло и в рибата, черния дроб и млечните продукти. Аз лично си хапвам умерено и здравословно и не мисля, че имам нужда да взимам каквито и да е допълнителни витамини. ;)

8
За съжаление аз съм от Сливен, и тези цигани никнат като гъби, няма никакви лимити на ражданията, а трябва да се направи закон, който да им забранява да имат повече от 2 деца. Аз лично имам 1 дете искам  да имам и второ и трето, но просто нямаме възможност...Това не е нормално и много жалко....После нямало раждаемост... >:( >:( >:(

Страници: [1]