Забелязваш ли, че постоянно изтъкваш мъжката сила, Айнщайн? Ако разчиташ на това си обречен отново и отново да бъдеш побеждаван от жените и да ги намразваш още повече, което не ти носи никакви ползи.
Вероятно не си чувал китайската мъдрост: ''Капката пробива камъка не със сила, с постоянство'' и затова си мислиш, че като вадиш бицепси си голям победител.
Постоянството е присъщо предимно на жената, независмо дали ще е постоянна в намилането да изхвърлиш боклука или в това да ти извади душата с памук.
Колкото до акъла да прикриеш убийство: Пфу, смЕх! Което ме подсети за вица:
Дъщеря казва на майка си: Мамо, с Гошо имаме годишнина от сватбата, дали да не заколим прасето?
Майката: Иииииии, недей маме - ще ни хванат. По-добре да го отровим.
Няма нужда да изтъквам мъжката сила, която е явна и е природна даденост. До сега не съм бил побеждаван от жена никъде и в нищо. На теб сигурно много ти се иска, но няма как да стане, и едва ли някога ще бъде. Както вече ти казах, не се е родила на света още тази, която да може да го направи, а ти се надявай да побеждаваш с постоянство. И, да ти припомня, че постоянството включва и постоянното превъзпитаване на женския пол от по-силния мъжки. Я за профилактика, я за удоволствие. Всеки пол си има различно предпочитание, как да му бъде вадена душата, с памук или с юмрук.
Жените сигурно предпочитат юмрука, за това не изневеряват на постоянството.
Вица ти за майката (тъщата) показва колко мозък имат жените в главите си. Едната мисли за едно, а другата за друго. Е, щом си я подхванала на вицове, ето ти един точно за такава тъща
" Разтревожен мъж настига полицай на улицата:
- Полицай, арестувайте ме.
- Защо бе човек?
- Не издържам вече. Ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек! Я по-спокойно. Знаеш ли какво ми хрумна? Я убий и мойта тъща и ще те уредя да получиш по-лека присъда. Познавам един прокурор.
Мъжът побягнал при прокурора:
- Г-н. прокурор арестувайте ме, иначе ще убия тъщата си.
- Чакай бе, човек. А, знаеш ли к’во. Я убий и мойта тъща и ще те уредя да лежиш по-малко.
Мъжът се напил и убил и трите тъщи. Своята, на полицая и на прокурора. Изправили го на съд. Съдията чете присъдата:
- Подсъдимият се признава за виновен в убийството на три тъщи и се осъжда на ... 6 месеца затвор.
Съдията се надвесил към подсъдимият и му прошепнал:
- Тъпанар, ако беше убил и мойта тъща, щях да ти дам условна присъда.