Охххх, Херку - ти ми причиняваш почти физическа болка с невероятната си инфантилност!
Дано не доживявам деня, в който чевеците ще бъдат само от един пол и ще бъдат раждани и отглеждани от мъже! Не мога да не си представя, обаче как децата ще бъдат обгрижвани от така важния и безценен тати. Представям си как добрия чувствителен алфа-мъкар ще става на всеки 2 часа, за да кърми малката си рожба, как ще я носи на ръце с часове, когато е болна или неспокойна. Как ще превръзва рани, ще прегръща, ще утешава и ще прощава - абсолютно всичко.
Като знам как не могат да се погаждат бащи и синове и като знам, колко безчувствени към чуждата болка са мъжете си представям, какви уроди ще населяват земята след време.
Твоята мечта за изцяло мъжко възпроизводство няма нищо общо с продължението на човешкия род. Ти мечтаеш за фабрично производство на био-андроиди. Успех ти пожелавам отново.
Ееее....ама защо така бе Миме? Как тъй ще съм инфантилен? Че аз имам претенции да съм доста зрял мъж и с обективен поглед върху случващото се днес. Детинщина е самата ти мисъл, че мога да ти причиня почти физическа болка, във виртуала, защото практически това е невъзможно. Тази парадигма е метапротагонистична, ситуирана е в съответния темпорален контекст и съдържа субкултурни инвенции. С претенциите си за равенство с мъжете, жените сами ще допринесат за собственото си изчезване. Не може всячески по-слабия женски пол, да поставя условия на по-силния и по-умен мъжки пол. Ти не можеш да си представиш, как децата ще могат да бъдат отглеждани и обгрижвани от мъже, а същевременно чрез феминистичните глупави убеждения за равенство, се "бориш" за това мъжете да се превърнат в домакини и да отглеждат децата, а жените да изкарват средствата за прехраната и всичко останало, защото щели да бъдат финансово независими, а ще поставят в икономическа зависимост мъжете. Грешна ти е представата за мъжете, както и на повечето жени. За момчето майката не може да замени бащата. Бащата е сивмол на сила, законностт и справедливост, и всяко момче иска да подражава на баща си, а не на майка си. Мъжете пък със синове-наследници са горди от постиженията си поради факта, че ще имат своето продължение. Фабричното производство на изцяло мъжко население не е моя мечта, а ще стане неизбежна необходимост (по екстраполация), поради днешната уродлива феминизация на хр. свят, предизвикана с наложения извратен закон за равноправие, от група мъже с еврейски произход. За да опровергая предположението ти за моята инфантилност, виж какво говори един много уважаван от света човек пред студентите в Харвард.
Реч на Александър Солженицин пред випускниците на университета в Харвард!
"Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото.
Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?" И сега след всичко казано до тук искам учтиво да те попитам? Е, ли възможно, базирайки се на солидни фундаменти, мистифицирайки асимптотите на провинциалната теория, да допуснем че ти си една екстравагантна дама, която се опитва да внесе пост-постмодернизъм, в моите ренесансово-абстрактни тенденции.