Lechenie.bg - За един по-здравословен свят!
Цитат на: Mimeto в Август 19, 2015, 11:10:47 pmАз не бих простила изневяра и не бих изневерила на мъжа си. То ако стигнем до там, значи сме си омръзнали и по-добре да не сме заедно.Абе, като ти издумка 1-2 чаавета, друга песен ще запееш. Това да не ти е Америка - изритваш го от къщата и му вземаш всичко + издръжка, докато намериш друг балък да те издържа.Много се впрягате, бе хора. Сексът е до време, животът е кратък - глупаво е да разрушиш една хубава връзка, заради нещо толкова незначително. Ако кривването е било само това и ако връзката е наистина хубава, разбира се.
Аз не бих простила изневяра и не бих изневерила на мъжа си. То ако стигнем до там, значи сме си омръзнали и по-добре да не сме заедно.
Цитат на: Nani в Август 22, 2015, 01:15:57 amЦитат на: Mimeto в Август 19, 2015, 11:10:47 pmАз не бих простила изневяра и не бих изневерила на мъжа си. То ако стигнем до там, значи сме си омръзнали и по-добре да не сме заедно.Абе, като ти издумка 1-2 чаавета, друга песен ще запееш. Това да не ти е Америка - изритваш го от къщата и му вземаш всичко + издръжка, докато намериш друг балък да те издържа.Много се впрягате, бе хора. Сексът е до време, животът е кратък - глупаво е да разрушиш една хубава връзка, заради нещо толкова незначително. Ако кривването е било само това и ако връзката е наистина хубава, разбира се.Ама ако връзката е хубава аз ще кривна ли ?
Ама ако връзката е хубава аз ще кривна ли ?
Цитат на: ivo в Август 22, 2015, 07:55:40 pmАма ако връзката е хубава аз ще кривна ли ?Това от кога се е променило, че нещо пак съм пропуснала? Последно, на мъжете не им трябваше причина, за да кръшкат!Вие двамката с Dampe или сте някакво ново издание или бъркате омръзването с ''проблемна връзка''. Това, че гаджето вече не ти е интересно, не значи, че връзката е лоша, а само, че се е изчерпала. Това става с всички връзки, затова аз единствена тук приемам изневярата.
Още не мога да си обясня каква е причината да имаш връзка и да изневеряваш едновременно - искаш да нараниш някой ли? Иначе раздели се с човека па ходи се развявай...другото е просто тъжно...
Цитат на: Biko в Август 23, 2015, 01:39:28 amОще не мога да си обясня каква е причината да имаш връзка и да изневеряваш едновременно - искаш да нараниш някой ли? Иначе раздели се с човека па ходи се развявай...другото е просто тъжно...Последното, което някой иска е да нарани половинката си. Просто всяка дълга връзка (както Иво каза) се изчерпва в даден момент и хората се превръщат от любовници в съквартиранти. Обичат се, но без да имат сексуално влечение един към друг. Един добър брак не трябва да се разтрогва, заради такива дреболии. Аз съм за отворените бракове, в които хойкането става със знанието и одобрението на партньора.