Точно там е трагедията - преди секс мъжът може да говори за всичко и да каже всичко, което ще вкара жената в леглото. После спира да говори или говори само за себе си, като спестява интересните факти от живота си - по обясними причини.
Ами няма трагедия тук ... Да ти кажа честно аз толкова много говоря, че на практика трябва да съм съвсем откровен, защото иначе ще се оплета до шия ... Или ще спрат да ме слушат
Ами има трагедия, защото е важно какво казваш, а не колко говориш. Има един тънък момент, в който мъжете са способни да бъдат интересни и да говорят с една жена, докато я свалят - на всякави теми. Когато я вкарат в леглото, обаче решават, че интелектуалното ѝ ниво изведнъж е спаднало рязко и ако изобщо продължат да говорят с нея е с назидателен тон, тип ''Чакай сега да те светна, че си проста и не знаеш''.
[/quote]
На мен ми се е случвало нещо подобно с едно момиче, с което в началото говорехме за всичко, а после стана така, че искаше постоянно да се държим за ръка и да мълчим. Верно че мълчанието понякога е приятно, но пък чак толкова...